הסיפור שלא נגמר.................

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הסיפור שלא נגמר.................

שוב בצהריים דופק 141 וחום 37.8ו זה עם הכדור להורדת הדופק. מה יהיה? שוב ללכת לרופאת המשפחה? אני אלך לאחות ב 4:30 כי אין לי תור והיא תכניס אותי אבל אני כבר לא יודעת מה יש לרופא לחדש לי. שמעתם את החוצפה הזו- תורים לקרדיולוג ולהולטר יש רק באוקטובר ועד אז אני אמורה לסבול? אולי אני אלך פרטי? אני כבר ממש אובדת עצות

שירי'לה ../images/Emo201.gif

תני לכדורים לעשות את שלהם. אם תוך כמה ימים לא תראי שיפור - כנראה שתצטרכי ללכת לרופא פרטי. זה בהחלט לא פייר ולא הוגן שתור לקרדיולוג + הולטר זה באוקטובר. את ממש לא צריכה לסבול בגלל זה. את אוטוטו (מחר) מתחילה לעבוד ואת צריכה טיפול להורדת הדופק המהיר הזה. אז כמו שאמרתי, תני עוד כמה ימים לתרופה ואם לא תראי תוצאות גשי לרופא מומחה. בהצלחה

שיגמר כבר בפקודה!

היי שירי כן זה כבר כמה ימים טובים שאת סובלת מזה לדעתי לכי על הפרטי... אם אני הייתי מחכה לראמטולוגית דרך הקופה הייתי משתגעתכנ"ל רופא ללחצי דם לפעמים אפשר להקדים כמו שקרא לי עם בדיקת שדה ראייה גם לי אמרו תורים רק באוקטובר אבל זה קורה אם יושבים להם על הראש ואצלנו זו קופה יחסית קטנה וכבר מכירים אותנו שם אנחנו לקוחות קבע... אז מתקשרים אם ניתן להקדים ומשתדלים.... בכל מקרה כן וכן לכי פרטי אל תחכי למה לסבול? זה מוזר... במאוחדת אפשר להזמין תור לקרדיולוג ולהולטר כל שבוע והיא יחסית קופה קטנה את בכללית? משם עברנו לפני כמה שנים טובות כי השתגענו מהיחס והתורים בכל מקרה המון בהצלחה בעבודה החדשה איפה את מתחילחה לעבוד:? ויותר חשוב מזה תרגישי טוב שהדופק ירד שהחום ירד ושנוכל לצאת לשתות כוס שוקו בכיףףףףףףףף שלך פיית השוקו נ.ב---------- היום הייתי במרכז לנוער במצוקה והתבאסתי סתם חיכיתי לאנשים שלא באו... כרגיל הורים חסרי אחריות של הנוער המנהלת אמרה שלא בטוח שיאשרו לי את השעות לשנה הבאה כי הן שעות כפולות שכן בכל מקרה היא מביאה יועצת ב- 20 שעות יכול להיות שתגדיר את השעות שלי כשעות של תרפיסטית- היא מאוד רוצה אך לא בטוח שיתאפשר תקציבית אז התאכזבתי
גם על היום שהלך הנסיעה בשמש..
וגם על כך שעדיין לא בטוח שהשעות יאושרו אבל אולי זה גם לטובה פחות עומס שנה הבאה

גימבה

New member
את בטח יודעת מה יכול לקצר

את התורים, חוץ מזה למה את לא פונה לראומטולוג שלך שידבר עם קרדיולוג וישחילו אותך בין התורים, ככה תקדימי גם את התור של ההולטר.

ל3

New member
הייתי אצל הרופאה

הגעתי למרפאה מייד עשו לי אקג שיצא זוועתי- דופק 160 ומרוב שהדופק היה מהיר אי אפשר היה בכלל לקרוא את האקג. הרופאה מייד השכיבה אותי ונתנה לי חמצן במסיכה . היא שלחה את האקג בפקס לקרדיולוג שאמר שכנראה היה לי פרפור חדרים והחליפו לי מייד את הכדורים. לקחתי את הכדור החדש והדופק עכשו 117 שזה עדיין מאוד מאוד גבוה. אוף, למה כלום לא עוזר לי מה יש לי? בכול אופן ביום שלישי אני אגש לעשות שוב אקג ונראה. בנתיים אני מרגישה את הלב שלי יוצא מהמקום

אוף!!

נורא!! אבל טוב באמת שהיא נזכרה לשלוח את זה לקרדיולוג דחוף!! <סתומה> אז מה את לוקחת עכשיו? מסכנה שלי. מחליפים לך כדורים כאילו את שפן נסיונות
דופק של שירי רד במיידי!!! אני אבוא אליך, תזהר!!
מה זה זה??? 160 אני עושה בחדר כושר על האלפטיקל (מכשיר סקי) ומזיעה כמו סוסה
ו
לשירי

ואוו שירי אני קוראת את ה-../images/Emo23.gif לסדר!

כל-כך לא נעים ....... ומלחיץ מעניין מה הגורם לכל זה.... ההרגשה שהלב יוצא מהמקום ממש לא נעימה ומלחיצה רציתי לספר לך שהיום כשעשיתי פעילות גופנית פתאום הלב שלי קפץ (יש לי את זה לפעמים פעימה מוקדמת) הרבה פעמים וממש חשבתי עלייך שכך את מרגישה רוב הזמן כהדופק שלי היה גבוה אני גם הרגשתי מאוד לא טוב אבל אצלי זה נרגע אחרי שבוע .. והכי גבוה הגיע ל-130 אני מקווה שהדופק ירגע קצת וימצאו את הכדור שמתאים לך לי נתנו נורמיטן שמאוד עזר לי גם ללחץ דם וגם לדופק מחכה לשמוע עידכונים פיית השוקו

gaia20

New member
אני חושבת שזה זמן טוב

לקבוע תור אצל רופא פרטי. אני לא מבינה למה את מתעקשת לחזור שוב ושוב לרופאים שלא מספקים לך תשובה לגבי המצב שלך. המצב הוא קריטי, גם אם בחלק מסוים מהיום את מרגישה טוב הרי שבחלק אחר של היום - קשה לך לתפקד, זה משבש לך את כל סדר היום. בבקשה בבקשה בבקשה....תקבעי תור לרופא פרטי שיבדוק ברצינות את מה שקורה לגוף שלך! את לא חייבת לסבול ככה.....

ל3

New member
תודה בנות

על התמיכה. החליפו לי כדור מפרולול לאיקקור ואני מקווה שזה יעזור בנתיים הדופק עכשו 109 שזה גבוה בשביל אחרי כדור אבל אני יותר מאוחר אקח עוד אחד . ביום שלישי אני יעשה אקג חוזר ואם הדברים לא יזוזו אני אלך לרופא פרטי תודה בנות על הדאגה שירי

שירי../images/Emo41.gif

גם לי החליפו פעם את הנורמיטן באיקקור, (כי יש לי בילואינג במסתם שמאל) אבל לי זה לא ממש היה טוב כי דווקא הדופק עלה אז חזור לנורמיטן ..... אני יודעת שהאיקקור נחשב ממש טוב גם ללחץ דם וגם לדופק ויש כאלו שהוא מאוד עוזר להם שיהיה בהצלחה עם האיקקור ומקווה שהוא יעזור בכל מקרה לכי לרופא פרטי שיראה אותך אם את יכולה שלך פיית השוקו

matyc

New member
את חייבת ללכת לרופא פרטי או לפחות למישהו

שמבין בזה שלא יקרה לך משהו את חייבת לטפל

למעלה