הסיפור שלא נגמר

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הסיפור שלא נגמר

היום הייתי אמל רופאת המשפחה- שוב דופק 135 ( טוב זה יותר טוב מ 163 שהיה לי אתמול), פרקים כואבים ומסתבר שגם חום שוב 38. האמת שנמאס לי כבר מהחום הזה ומכול ההרגשה. מה הייתה תשובת הרופאה? אני לא מבינה כל כך בלופוס יש לי רק שתי חולות שאני מטפלת בהם אני אתקשר לכמה חברים שלי ראומטולוגים אני אתייעץ איתם ואחזיר לך טלפון ביום שישי. אז אני מחכה ובנתיים אני לא מרגישה טוב בכלל.
לשאלתך הדרי איך אני לא מרגישה את החום? לפעמים אני מרגישה אותו טוב אך בגלל שאי כבר שנים מסתובבת עם חום 37.5-37.6 כנראה שהגוף כבר התרגל.
אני אפרוש לנוח ומקווה שארגיש טוב לבוא ביום שישי למפגש

../images/Emo24.gif

את תרגישי טוב כי תהיי איתנו. מבטיחה לגרום לך להרגיש טוב
בכל מקרה, אני חושבת שכל מה שקשור בדופק גבוה - את לא צריכה ללכת לרופאת משפחה. פעם הבאה תחסכי לעצמך עצבים וכוחות מיותרים ולכי ישר למומחה שמבין

matyc

New member
בטח שתרגישי טוב את חייבת לבוא

אין איזה רופא ממוחה שאת יכולה ללכת אליו כי לא נראה לי שרופאה משפחה יכולה לתת לך את התשובות סלחי לי על בורותי בנושא אני לומדת לאט לאט

גימבה

New member
מקרה קלאסי למיון, כדאי

שתגיעי לשם עוד היום ולא תחכי לתשובה ביום שישי. נראה לי טיפונת חוסר אחריות מצידה של הרופאת משפחה.

ל3

New member
תודה בנות

על האכפתיות. גימבה יקרה למיון אני לא אלך כי אני לא רוצה! מנסיון של פעמים קודמות שלא הרגשתי טוב אישפזו אותי וממש לא בא לי להיות מאושפזת כרגע אז המיון ירד מהפרק. מה שכן אני בהחלט איהה קשובה לגוף שלי ואם זה ימשיך ללא הטבה או יחמיר אפנה שוב לרופאה. היא הבטיחה להחזיר לי תשובה ביום שישי אז נראה.....................

שירי יקירתי../images/Emo140.gif

כל-כך מקווה שתרגישי טוב ואת צודקת אין מה לעשות במיון בגלל דופק מהיר סתם מחכים שעות ולא עושים כלום את צריכה באמת לפנות אולי למומחה ללחץ דם או לקרדיולוג לי יש רופא מעולה שמטפל בי מאז הלידה עקב הלחצי דם והדופק שלפעמים עולה שנשארו מאז הטוקסמיה שמו בישראל: ד"ר שוקי לשם והוא אחד הטובים בתחום זה בצפון יש גם קרדיולוג מצויין שעובד בטבריה אם זה מעניין אותך הייתי ממש שמחה אם בכל זאת תוכלי להגיע למפגש כי אני ממש רוצה להכיר אותך אבל אם לא תרגישי טוב ואם את צריכה לנוח- אז קודם כל הבריאות כי אני יודעת שגם את כמוני מגיעה מהצפון ובשבילנו זו נסיעה ארוכה שלך פיית השוקו

גימבה

New member
לא תמיד נכון

אולי כשאין אבחנה מדויקת לא יודעים בדיוק איך לטפל. בלופוס יכולה להיות מעורבות לבבית זה דבר ידוע. זה שלשירי יש גם חום יכול להעיד על תהליך דלקתי שלא עלינו יכול להתבטא גם בחלק הזה של הגוף.

ל3

New member
בנות יקרות יהיה בסדר

גמבה יקרה אם היה לי פריקרדיטיס היו רואים זאת באקו לב שעשיתי לפני כמה חודשים ויצא תקין. לדעת רופאת המשפחה שלי הטכקרדיה לא מוסברת. אני יעקוב אחרי זה ויהיה בסדר. פייה יקרה, אני מאוד אשתדל לבוא ביום שישי ממש אעשה את כל המאמצים ומקווה שאצליח

כן מסכימה בהחלט אבל..לרוב לא עושים הרבה

גימבה יקירתי- אני יודעת שהמחלה יכולה לגרום גם לדלקת בקרומים שעוטפים את הלב אבל בדרך כלל זה מתבטא גם בכאבים חזקים באזור החזה כך שאי אפשר לפספס נראה לי שהרופאה לא הייתה שולחת אותה סתם הבייתה אחרי הטיפול שקיבלה במרפאה הקטע במיון שזה מאוד מלחיץ לא נעים ויכול בעצמו להעלות עוד יותר את הדופק........... לי זה לקח כמה ימים והדופק נרגע מעצמו... אבל כן חשוב לפנות לרופא ולהיות עמו בקשר .

למעלה