הסיפור שכתבתי

הסיפור שכתבתי

סיוט בעולם הדיגיטלי פרק 1! יאמאקי קרא לנו לבוא אליו דחוף. הוא לא הסביר למה אבל אמר לנו לבוא עם הדיגימונים שלנו. ברגע שהוא קרא לנו היגעתי בעיקר כי אין לי משהו טוב יותר לעשות. מכוון שהיינו חייבים לבוע עם הדיגימונים גם רנאמון באה. כל השאר יבואו רק בעוד שעתיים. עד אז ישבתי בחדר איפה שהיפנוס היה פעם, מול מסך ענק. ישבתי שם ויאמאקי עבד על משהו במחשב שלו. הוא ניראה מודאג. לידו היו מונחים כמה קריסטלים נוצצים ומדהימים. השעתיים עברו מהר והנרי הגיגה עם טאקאטו ראשון, ואחריו כבר כל השאר. יאמאקי היתקרב בפנים חמורות ואמר שאנחנו עומדים לעבור שינויי גדול מאוד שבסופו תוצאוותיו אינם ידועות, אך אם הם לא יעשו את זה העולם עלול להיות מושמד תוך זמן קצר. מי שמישתפן יכול לצאת, אבל אף אחד לא יצא. יאמאקי הרגיש הקלה והלך להביא את כדוריי הבדולח והסביר שברגע שניגע בכדוריי הבדולח נשולב עם הדיגימונים שלנו לנצח....... לא ניראה אותם יותר לעולם אך הם יהיו חלק מאיתנו ויתנו לנו את היכולת לדיגיגדול, כמו 2 מוחות בראש 1, אך כדיי שנוכל לעשות זאת עלינו לגעת בכדוריי הבדולח בו זמנית עם שותפיינו. אחריי ההסבר של יאמאקי, הוא יצא ואמר שימזור בעוד בדיוק 10 דקות ואז ניתמזג.... עכשיו עשרה לחמש בדיוק בחמש יאמאקי יחזור. היתפללתי שעשרת הדקות האלו לא יגמרו לעולם אבל הם עמדו להיגמר. כל אחד היה עם השותף שלו... יאמאקי חזר והתחיל ספירה לאחור מ 10. 10...9...9...7...6...5...4...3...2...1...0!!!!!!! נגעתי בכדור הבדולח והתחלתי להרגיש חמימות אבל גם כאב עצום.... כאילו שהכניסו למיתחת העור שלי עוד מישהו, כאילו שקרעו את העור מימני... צרחתי מרוב כאב כמו כל אחד אחר...... הסיוט הזה ניגמר, כמו שיאמאקי אמר, אבל סיוט אחר עומד להתחיל. מחר בבוקר היינו צריכי לצאת לעולם הדיגיטלי לחפש אחר אוייב בילתי ניראה. פרק 2! הלכתי באותו לילה לבד הביתה והרגשתי כאב בלב ועצב עצום כי הקרבתי את ריינאמון אחריי שעברנו כל כך הרבה ביחד. כל הלילה היו לי סיוטים על זה שנילחמנו בדיגימון ענק ומכוער והושמדנו ופיתאום שמעתי קול שאומר "אל תידאגי ריקה, אני אגן עלייך, גם במחיר חיי" והיתעוררתי בצעקות. יום המחר הגיעה... נישלחנו לעולם הדיגיטלי לעצור את האוייב שמנסה להישתלט ולהשמיד אותנו, משימה קשה כי לא ממש ידענו מי זה האוייב. כל אחד יכול להיות האויב, כל אחד. אנחנו שוב היינו בעולם הדיגיטלי, אבל הפעם הוא ניראה כל כך שונה, כל כך אפור, לא כמו שזכרנו אותו ואפילו אם נותרו בו יצורים חיים אז הם בורחים מאיתנו. אפשר היה להגיד כי כל אחד מאיתנו היה בעולם שונה כי לא דיברנו רוב הדרך. היסתכלתי על ריו בעצב ורציתי לדבר איתו אבל הוא ניראה כל כך מנותק שפחדתי מהתגובה שלו. הנרי וטאקאטו הלכו ובדקו את הדיגיכלים שהישתנו. ככל הניראה לא ניזדקק יותר לקלפיי ההתאמה אבל גם לא ידעתי למה ניזדקק. טאקאטו ניגש אליי: "היי... איך את מרגישה? לא דיברת איתנו מאתמול..." "אני חושבת שאני בסדר, עד כמה שניתן להגדיר בסדר..." "את יודעת שליפעמים כשאני ניזכר בגילמון אני שומע אותו?" פרצתי בבכי "אל תיבכי, הריי היא איתך כל הזמן..." שתקתי ורציתי להחטיף לו שיפסיק עם זה "אוליי יאמאקי ימצא דרך להחזיר אותם, הריי הוא מצא דרך לשלב אותם בנו" קיוויתי שהוא צודק אבל לא אמרתי כלום, מה חשבתי לעצמי, הריי כולם חשבו כמוני, אוליי חוץ מג´רי שאין לי מושג למה היא באה בכלל, עכשיו הבנתי איך ג´רי הרגישה כשאיבדה את ליאומון.

המשך לסיפור

פרק 3! טאקאטו והנרי שלחו אי-מייל ליאמאקי שהכל בסדר בנתיים. ניגשתי אל ריו, הוא לא אמר כלום, רק היסתכל עליי. "היי..." "אהה...היי ריקה...." "תגיד כבר משהו, כואב לי ליראות אותך ככה..." "איך?" "נו... אתה יודע... עצוב..." "מי? אני עצוב? ממש לא. אני רק מקווה שאני לא אהייה כמו סייברדרמון..." "ליפעמים אני חושבת שאני ממש לא מכירה אותך..." הוא שתק והלך. הלילה ירד, מפחיד פה. הלכתי לשפויים היחידים שנישארו, טאקאטו והנרי שניסו לעודד את קאזו וקנטה. הם יהיו בסדר. חשבתי לעצמי. ריקה: "היי, מה קרה?" טאקאטו: "הם שבורים, אוליי תנסי לנחם אותם?" ריקה: "אני?" הנרי: "כן, את." ריקה: "אבל למה ל..." טאקאטו: "נסי לפחות..." ריקה: "היי חברה..." קאזו: "אהה... היי..." ריקה: "רוצים לאכול?" קאזו: "אני לא רעב." ובעט בקנטה. קנטה: "גם אני לא..." הנרי: "אל תיתנו לכאב ולעצב להישתלט עלייכם, הם איתכם בלב ובנפש, הם בתוככם..." קאזו: "כן בטח. אל תנסו לשחק איתנו, המישחקים האלו לא עובדים עלינו, לכו ועזבו אותנו בשקט!!!" היתרחקנו מהם וויתרנו. למחרת בבוקר יצאנו שוב לדרך. הלכנו שעות ובדממה, מחכים שהאויב יתקוף. פיתאום סוזי היתעלפה ועצרנו במקום מיסתור. קאזו וקנטה התחילו ליצחוק כמו משוגעים, הנרי בא אלייהם. "מה אתם צוחקים?" ונתן להם אגרוף בבטן קאזו: "בניי אנוש טיפשים, ניסיתם לנצל אותנו כשבעצם אנחנו ניצלנו אותכם" טאקאטו: "קאזו, מה איתך?!" קנטה: "שנינו בסדר, היצורים הדיגיטליים ניצחו, אתם הפסדתם." ריו: " חברה, מה איתכם?" פיתאום קאזו וקנטה הישתנו ליצורים מכונפים וענקיים. פרק 4! טאקאטו זעם ואני עדיין הייתי בהלם, אבל היתעוררתי מההלם מהר מאוד וצעקתי: "ריינאמון, אני כל כך מיצטערת על מה שעשיתי לך, אני זקוקה לך, כל כך זקוקה לך, אם היית איתי היית מגנה עליי ועוזרת לי אבל אני מחקתי אותך מחיי ואני כל כך מיצטערת. ריינאמון!!!" פיתאום נישמע קול שאמר: "ריקה, תיתרכזי במטרתך ותימצאי אותי. אני מוכנה לעזור לך, הריי אני חלק ממך כעת..." היתרכזתי חזק מזק ושמתי לב שכולם עשו את אותו הדבר, כניראה שכולם היתרכזו בדבר 1, הניסיון להציל את חבריהם ואת עצמם. כולנו זהרנו, רק ג´רי ישבה בצד והיסתכלה. פיתאום כולנו צעקנו: "דיגיגדל עכשיו!!!" ולא האמנתי למה שקרה, כולנו הפכנו לדיגימונים כל אחד לפי השותף שהיה לו. אני ניראיתי כמו סאקוויאמון רק אנושית הרבה יותר. טאקאטו ניראה כמו גאלאנטמון ארגמן אבל ענק יותר פ4 אולי. הנרי ניראה כמו שפנפן ירוק וחמוד וכמוהו גם סוזי, רק בורוד. ריו ניראה הכי מפחיד, הוא ניראה כמו וירוס. היו לו 3 ראשים ו6 ידיים. הבנתי למה הוא היתכוון כשהוא אמר שהוא לא רוצה להיות כמו סייברדרמון. קאזו וקנטה או מה שהם לא יהיו צחקו ואמרו שוב: "בניי אנוש טיפשים, ניגבר על חמישתכם אפילו כ 1" והם הישתלבו. הקרב החל. טאקאטו תקף ראשון ואחריו ריו, ושניהם נפלו. עכשיו אני הנרי וסוזי תקפנו והם או שיותר מדוייק איך שקראו לו דיאבלמון תקף ודחף את כולנו בהתקפה 1. ניסינו את כל מה שהיה לנו אבל הוא צפה את מהלכינו. לא האמנתי למראה עיניי. מה קרה לקאזו וקנטה שהם תקפו אותנו ככה? טאקאטו קרא לכולנו וסיפר לנו על תוכניתו. הוא חשב שהם נהפכו לדיגיטליים במהלך הביקור כאן, והוירוס תקף אותם כי הם היו הכי מיואשים. אז הוא טען שאם ניכנס לתוכו ונוציא את האוייב, נציל אותם. פיתאום ניזכרתי במשהו.

המשך לסיפור 3

פרק 5! ריקה: "עכשיו אני זוכרת!" טאקאטו: "אם זה משהו שיעזור לנו, אז תתחילי לדבר!" ריקה: "בלילה שבו הישתלבנו היה לי חלום ש..." דיאבלמון תקף לא נתן לי לדבר. דיאבלמון: "מתכננים את מותכם???" ריקה: "אז בחלום הוא השמיד אותנו..." טאקאטו: "ממש חלום טוב... היה בחלום שלך פיתרון במיקרה?" ריקה: "תירגע, אני לא אשמה בחלומות שלי...." פיתאום הנרי נפל לאדמה וחזר לצורה שלו. ורגע ליפניי שהיתעלף אמר שאם אנחנו רוצים לנצח עלינו להשמיד אותו. נישארנו רק 4 במישחק. התחלנו ליתקוף ידענו שאין לנו הרבה סיכויים. בזמן שתקפנו סוזי חזרה לגודלה המקורי. מעניין למה. היתפללתי שניתחזק ולהפתעתי המישאלה שלי היתגשמה. אני וריו הישתלבנו. הפכנו לפיקסדיימון. אז טאקאטו ואנחנו היתחלנו ליתקוף כשפיתאום דיאבלמון זרק את גופם של קאזו וקנטה גוססים, קרא לכוחות האופל והפך לדיאבלמון מילחמתי אפל. טאקאטו ירד לקאזו וקנטה כדיי ליבדוק את מצבם ונתן להם קצת נתונים כדיי לנסות להציל אותם. הם היתעוררו. קאזו: "מה, מה קרה פה?" טאקאטו: "תגלה אחר כך, עכשיו תנוח..." קנטה: "אני מיצטער..." טאקאטו: "אין לך על מה. עכשיו תנוח בזמן שאנחנו נכסח לו את הצורה!" תקפנו שוב והפעם בכל הכח אבל גם הפעם ההתקפה נהדפה. הבנו שהכח שלנו לא מספיק, אז טאקאטו שוב דיגיגדל לגאלאנטמון ארגמן. ראיתי את ג´רי יושבת ליד הפצועים ומנסה לעודד אותם להמשיך לנוח. זה היה הקרב האחרון. אם נפסיד העולם כולו מושמד... הקרב היה ארוך, ובזמן שאנחנו היינו מותשים, דיאבלמון מילחמתי אפל לא היה עייף בכלל, וניראה שבשבילו אנחנו סתם זבובים שהוא ימחוץ עוד שנייה. רגע האמת... הוא כיוון אלינו את המיתקפה שלו: חץ אפל. לא הספקנו ליברוח, וניפגענו... בדיוק כמו החלום שלי, אנחנו הושמדנו. ומרגע שהושמדנו, גורל העולם נחרץ. פרק 6! היגענו למקום מוזר, שבו כל מי שהושמד נימצא, משהו כמו גן עדן לנתונים... טאקאטו: "זהו, כדור הארץ מושמד. זה כל כך סופי..." ריו: "לאן היגענו?" ריקה: "שאלה טובה גאון..." פיתאום באו 4 השליטים. הם העניקו לנו היזדמנות 2, חיזקו אותנו, ואפילו החזירו את שותפנו, כולל את ליאומון. חזרנו בשקט לאזור הקרב בזמן שדיאבלמון ניסה להשמיד את השאר, הדיגימונים ואנחנו הישתלבנו גם אלו שעדיין אף פעם לא הישתלבו. תקפנו אותו כשהוא לא ראה, וכך יצא שבמיתקפה 1 השמדנו אותו. רגע ליפניי שהוא הושמד הוא צעק: "זה לא יתכן, הם החזירו אותכם, לאאאאאא!!!!" והוא היתפזר לכל כיווניי העולם הדיגיטלי. חזרנו בסופו של דבר לעולם האמיתי. ג´רי ניראתה כל כך מאושרת שהיא קפצה על טאקאטו צעקה לו "אני מתה עלייך" ונישקה אותו נשיקה ארוכה.... טאקאטו ממש לא היתנגד. ריו ניגש אליי: ריו: "ריקה, בזמן שנילחמנו רציתי להגיד לך משהו ואני אגיד לך את זה עכשיו, ריקה, אכפת לי מאוד ממך, ולמרות שבהתחלה ניראה ששנאת אותי, ואני לא יודע מה את חושבת עכשיו אבל ריקה.... אני אוהב אותך...." אני חיבקתי אותו ואמרתי לי: "אין לך מושג כמה שאני שמחה לישמוע זאת..." הסוף!!!

יאקומו

New member
למה את לא משרשרת?!

אש 1 אמר לך, ליסטה אמר לך ואם אני לא טועה נייקו (קני גירל) גם אמרה! את מקשיבה בכלל?!

מה דעתכם?

מה דעתכם על הסיפור שלי??? אני כתבתי אותו לבד ויש לי עוד כמה!!! תגובו תישלחו לריי 46. תודה!!! האינטרנט שלה תמיד מחובר אז תישלחו לה או לי!!!

טיקיי

New member
מה הקשר שלה אלייך?

סתם סקרנות ואת שאר הפרקים בסיפור תשרשרי כתגובה לאחד מהפרקים ששלחת

תגובה

היא חברה שלי ואנחנו באותו ביניין. כל הפרקים בכל מיקרה שם אז ככה ש... מה דעתך על הסיפור שלי?????

טיקיי

New member
מצטער

לא קראתי אני בדרך כלל לא קורא סיפורים באינטרנט ואם אני קורא אז הם רק מאתר אחד לא של דיג´ימון

Digi Lista

New member
עוד לא הספקתי לקרוא הכול...

אני אמשיך לקרוא וגם אגיב וכמובן אכניס את זה עוד היום למאמרים!מזמן לא נגמר כאן איזה סיפור(שוקלת לסיים את פיק הרשעים לבד,זה יקח שנים אבל...
...). הבעיה היחידה שלי היא שבמקום להתרכז בקריאה נאלצתי לעבוד עשר דקות על שרשור כול החלקים,בבקשה אם זה קשור לאותו הנושא תשרשרו,עזבו את העובדה שזה סתם לא כיף לי לשרשר אלא גם בגלל שזה דוחק למטה הודעות אחרות ומעצבן את חברי הפורום.

תישלחו הכל לריי 46!!!!!

אם יש לכם תגובות אז בבקשה תישלחו אותם לריי 46!!!! אני לא יכולה להיתחבר מהבית!!! תודה!!! אם אתם רוצים עוד סיפור אז תישלחו גם על זה תגובה!!!! ביי ביי ביי!!! נ.ב. מתיי מתחיל דיגימון 4<???????

יאקומו

New member
אלונה...

עם כל הכבוד... מה יש לך?!?!?!? אני מצערת שאני ככה, אבל כולם!!! (ואני מצטערת ששכחתי אותך ברשימה טי.קיי, אם אני לא טועה אתה היית הראשון שהערת לה) כולם!!! מעירים לך... תשרשרי!!!!!!

Kenny Girl

New member
תגובה על הסיפור

O.O האמ........ האמ...... קצר יותר קצר משלי... אבל זאת הבעיה זה קצר מדי אני לא אומרת שזה צריך להיות 1296486795858 פרקים (זה יתכן?...) אבל עדין.. אבל חוץ מזה ומהשגיאות כתיב זה טוב!

Digi Lista

New member
הבטחתי וקיימתי!../images/Emo13.gif

הפיק במאמרים,אם יש תמונה שאת רוצה לשים תשלחי לי אותה(כאן\אימייל\אייסיקיו) ואני אכניס,כנ"ל לגביי שאר המאמרים,אם כתבתם מאמר או שיש תמונה שלדעתכם תתאים למאמר מסוים רק תשלחו לי והכול יסודר!
קראתי את הפיק עד הסוף!הוא יפה מאוד,את(וכולם)מוזמנים להמשיך ולכתוב וזה כולל כול דבר!תרגומי שירים,שירים,פיקים,תקצירי פרקים,הסברים על דברים,בקיצור הכול!!!)

46 ריי

New member
../images/Emo108.gif

היי לכולם חזרתי אחרי שבוע של מבחנים ומחכה לי עוד שלוש שבועות של מבחנים, לא היתי בפורום שבוע שלם אז יש משהו חדש ?

Digi Lista

New member
יש הרבה דברים חדשים!../images/Emo13.gif

יש דיון פרקים,דיון על הדיג´ימונים הכי אהובים,שרשור תמונות של דיג´ימון,משחק על מימי("דברים שלא ידעתם על..."),דיון של יאקומו לגביי עונות,רצון חזק שלי לדעת איך הפורום,רעיון חדש של בן,משחק העיוותים,שרשור ציטוטים(שכנראה ישנה את מתכונתו ויעבוד אחרת),פיק חדש שלך ושל אלונה ועוד הרבה דברים...את מוזמנת להשתתף ולהשתלב בהכול!
מחכים לך!

Digi Lista

New member
אני קראתי חלק../images/Emo13.gif

בינתיים זה מעניין,אני אמשיך קצת יותר מאוחר(לא נוח לי לקרוא דרך מחשב יותר מידיי,בטח שלא כשאני זומבית...) אבל אני אכניס את הכול למאמרים ואדפיס לי את ואז יהיה לי יותר קל להגיב,בסדר?

למעלה