הסיפור... מוקפץ........

MARMELAD

New member
../images/Emo63.gif סיפור בהמשכים : אושר

אתם כבר מכירים את הנוהל, אני אזכיר למי שלא יודע: הסיפור נכתב ע"י חברי הפורום, בהמשכים. יש לו עשרה חלקים - זה אומר שמי שכותב את הפרק התשיעי מנסה לעשות את זה בצורה שתאפשר סגירה בפרק האחרון. כדאי שיהיה קשר בין הפרקים - אחרת הסיפור הולך לאיבוד. חוץ מזה - הכל הולך. ומיד מגיע הפרק הראשון

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif פרק 1 - אושר בבוקר

בבוקר אושר הכי עצבני. הוא מתעורר בכל מיני שעות מוזרות, שש בוקר, שבע. אין לו עבודה. אין לו סיבה להתעורר, ובכל זאת הוא קם. האוטובוסים מעירים אותו, הכלב רוצה לצאת לטיול, השותף מתארגן לעבודה ברעש. בכל מקרה הוא מתעורר עצבני. הוא קם מהמיטה, גורר את הרגליים לשירותים. הוא משתין ומצחצח את השיניים באותו הזמן. הוא מסתכל בראי ונבהל מהשיער שלו. הוא מבטיח לעצמו שהיום הוא מסתפר. הוא שותה קפה, מעשן נובלס (אין לו כסף ליותר טוב מזה). הוא לוקח את הכלב לטיול, בועט בפחיות שזרוקות ברחוב, מתעצבן מהשמש, מתעצבן מהמכוניות שצופרות בכביש, מתעצבן מהציפורים שמצייצות. הוא היה רוצה לירות בכל הציפורים האלה. וגם בנהגים של המכוניות, בעצם. אחרי השעה שעתיים הראשונות הוא כבר פחות עצבני. אין לו יותר מדי מה לעשות, לפחו עד שהוא ימצא עבודה. אז הוא הולך לים, יושב על המזח של חוף הילטון, מסתכל על הגלים, מעשן ג´וינט. לפעמים מישהו שואל אם אפשר להצטרף אליו, ובדרך כלל הוא מזדיין איתו אחר כך. אבל זה ממש לא החיים שאושר תכנן שהיו לו. כשהוא היה בן 5, הוא רצה להיות אסטרונאוט. כשהוא היה בן 10, הוא רצה להיות זמר. כשהוא היה בצבא, הוא רצה להיות משוחרר. היום, בגיל 25, הוא רק רוצה שתהיה לו עבודה. לא חשוב איזו. אבל כבר חודשיים שהוא מתכנן לחפש עבודה, ובכל פעם הוא מוצא את עצמו מבזבז את היום עם הטלויזיה, או על החוף, או מסטול לגמרי. די נמאס לאושר מהחיים שלו כבר, האמת. הוא היה מתאבד אם הוא לא היה כזה פחדן. והנה, הגיע יום חמישי. אושר התעורר בארבע בבוקר. המשאית של הזבל הרעישה ברחוב. הוא החליט להישאר במיטה, אבל הוא כבר לא נרדם. הוא זפזפ בין הערוצים, ולא מצא שום דבר לראות. בחמש וחצי הוא כבר היה חייב לצאת מהדירה, לנשום. הוא לקח את הכלב וירד לרחוב. הוא הלך חצי מהעיר, חושב לעצמו איך בזבז עוד שבוע בלי לחפש עבודה. בשבוע הבא - אני אמצא עבודה ולא מעניין אותי כלום! הוא החליט. ואז, בדיוק כשהוא התחיל להיות קצת אופטימי, נכנסה בו מכונית. הוא רק הרגיש כאב נוראי במותן, ועף שני מטרים הצידה. הכלב נבח ונבח, אבל אושר כבר לא שמע אותו. הדבר הבא שהוא שמע, היה את האחות בבית החולים.

merman

New member
פרק שני - אל מול פני האומה

"לא, אושיק עדיין לא התעורר, והוא בכלל לא במצב לדבר איתכם עכשיו" אמרה האחות למישהו שעמד מאחורי הווילון. "לא אושיק, אושר" מילמל אושר, מסוחרר מסמי ההרדמה. מעט אנשים קראו לו אושר, רוב האנשים התבלבלו וקראו לו אושיק, אשר, אושרית, או מנשה, כנראה כי יש כל כך מעט אושר בארץ ישראל. "אני שומע שהוא כבר ער" אמר קול עמוק לאחות "אני אדבר איתו". הווילון הוסט ואור בוהק היכה בעיניו של אושר. "כוססאמק" מילמל אושר. "אשר בשן" אמר הקול, שבקע מגרונו של קצין משטרה. לא, זה לא היה קצין משטרה, זה היה מפכ"ל המשטרה (אושר ידע להבדיל כי בגיל 9 הוא רצה להיות שוטר תנועה, ולמד בע"פ את דרגות משטרת ישראל.). "אשר בשן – אני רוצה לברך אותך על פעולתך האמיצה במלחמה בטרור." "המממ???" המהם אושר, ראשו עדיין סחרחר. "לקפוץ מול מכונית מלאה במחבלים אירנים עמוסים בחידקי אנטרקס, פצצות מרגמה, ופמפלטים של החמאס – ולמנוע מהם לפוצץ את עצמם מול בניין עריית תל אביב זה מעשה הירואי." בעוד אושר מנסה לפענח את דבריו הארוכים של המפכ"ל נשמע רעש גדול, וצעקות נשמעו מכיוון הכניסה לחדר. "לא, אתם לא יכולים לדבר עם משה, הוא חולה, תחזרו אח"כ. התשקורת אשמה!" אולם זעקותיה של האחות הנאמנה לא עזרו, וקבוצה גדולה ורועשת של עיתונאים התמקמה מול מיטתו של אושר. " ספר לנו מה קרה, מנחם" דרש עמנואל רוזן בעודו דוחף מיקרופון לפרצופו של אושר. "אז יש עוד תקווה, משה?" שאלה כרמלה מנשה. "מאיפה גייסת את תעצומות הנפשת, אושרית?" חקרה אושרת קוטלר. אושר הזדקף במיטתו, למרות הכאב החד בצלעותיו. כל המצלמות והמיקרופונים כוונו אליו, מוכנים לשאוב את תשובתו אל מאות אלפי הצופים והמאזינים. "ובכן… " אמר אושר, וחיוך קטן מרצד על שפתיו.

ugi

New member
פרק 3 - הכוח של אושר

ואז, פתאום, נהייתה דממה, ואפלה שרתה על החדר. הכתבים והכתבות הפכו לצללים חסרי פנים וקול. ובקצה החדר, ראה אושר נקודת אור קטנה. אושר אימץ את עיניו, מנסה להבין את פשר הדבר, ואולי אף לראות מה גורם לאלומת האור הדקה. אך ככל שניסה יותר, כך הצליח פחות. אבל אז, הדהד במוחו קול: "Use the force Luke" הוא ידע שהוא לא לוק סקייווקר, אבל החליט ששווה לנסות. הוא עצם את שתי עיניו (שהיו כבדות גם ככה וניסו להיעצם מאליהן), וחיפש את הכוח מבפנים. פתאום הוא הרגיש אנרגיה עצומה. תחושה שלא הרגיש בעבר. הוא נבהל. פקח עיניים והסתכל. והנה, ראה שאכן כתם האור גדל מעט, אך לא מספיק. אבל עכשיו, בתוך האור, ראה אושר טישטוש מאורך, בצעי כחול, עם מעט אדום למעלה. פתאום שמע אושר קול אחר במוחו: "Stay away from the light" צעק הקול החדש. אבל לאושר היתה הרגשה שזה אור מסוג אחר, וניער מעליו את הקול. הוא שוב עצם את עיניו, ופשפש אחר הכוח פעם נוספת. הוא מצא אותו, וכעת הרגיש שהוא מסוגל גם לשלוט עליו. הוא התאמץ והתאמץ, כשלפתע שמע קול. קול נשי. קול מוכר. אך הפעם הקול לא היה בתוך הראש. הוא בא מליד מיטתו. "עברת את המבחן אושר, אתה אכן שולט בכוח". אושר פתח את העיניים בבהלה, והיא עמדה מולו במלוא הדרה, מוקפת בכתם אור שמילא את החדר כולו - ג´ודי ניר-מוזס-שלום...

זורבבל

New member
פרק 4 - סכנה

למרות היותו מטושטש ממשכי הכאבים הספיק להבחין אושר בג´ודי דוחפת לידו פתק קטן לפני שאיבד את הכרתו שוב. כעבור שעות מספר פקח אושר את עיניו. החדר היה ריק. רק ציפצוף הא.ק.ג נשמע ברקע. ביפ...ביפ...ביפ... מונוטני, חד, מעצבן. כמה מעצבן. חמתו של אושר בערה בו כי עצבני הוא מטבעו. הוא התיישב על המיטה מתכונן להשתיק את המכשיר - לתמיד. להפתעתו, הוא לא חש בכאבים כלל. הוא בחן את אזור הפציעה אך לא הבחין בכלום, הכל היה שלם ותקין כאילו מעולם לא נדרס ע"י מכונית מחבלים. לפתע נזכר בג´ודי, בכוח, באור, בפתק! הפתק היה עדיין בתוך אגרופו הקמוץ. הוא פתח אותו במהירות וקרא: "חייך בסכנה, פנה לאח ניסים בדלפק הקבלה הוא כבר ידע מה לעשות. סילבן" מוכה תדהמה הוא קרא את הפתק שוב ושוב ולא האמין. כעבור דקות מספר הוא ניתק עצמו ממכשיר הא.ק.ג. ומצינורות האינפוזיה המיותרים ושם פעמיו אל דלפק הקבלה. "שלום, אני אושר" אמר בחשש. "בוא מהר" תפסה אותו ידו החסונה של ניסים ומשכה אותו לחדר צדדי.

skeep

New member
במעלית

לעזאזל, מה הולך כאן? אמר לעצמו אושר בלב, בעוד הוא נגרר אחרי האח ניסים בקומה העליונה של בית החולים. האח אחז בחוזקה בידו של אושר והמשיך ללכת. הוא לא הפנה אליו מבט, הוא לא אמר שלום איש, רק המשיך לכת, מבטו מישיר מבט קדימה, משדר נחישות ועוצמה לסביבה. הם נכנסו אל המעלית שנפתחה כאילו רק עבורם חיכתה, ונסגרה מבלי שהאח ניסים או אושר ילחצו על הקומה הדרושה. האח לא הביט באושר, בעוד המעלית החלה לעלות מעלה, לעבר הקומות שאינן קיימות בבית החולים. פתאום, נעצרה המעלית, והאור כבה. היה חושך מוחלט. אושר החל לחטט בכיסיו בעצבנות. אני חייב ג´וינט, אני חייב ג´וינט, מילמל לעצמו, בעוד הוא מפשפש בכיסיו בנואשות, ממשש טישיו משומש שנוזל הגוף עוד לא התייבש בו. הוא חש שחייו יוצאים מכלל שליטה, אבל הוא הרגיש שבקרוב הוא יקבל כמה תשובות...

spainbar

New member
פרק 6 - מצטער אבל שינוי

אושר מרגיש את הקור מהפתח ושמשהו קר נוזל לו על הרגליים, אבל הוא לא רואה מה.... ואז הוא מתעורר ומגלה שנרדם במטבח, עם הברז זורם כי רצה לתת לכלב קצת מים... שוב מכה בו הריח של הדירה הסגורה, תריסים מוגפים, שקט אימים, ורק הקור מצליח לחדור כמו נבל, אפילו שאטם את החדר כמו במלחמת המפרץ... הוא מתיישב במטבח ומסתכל על הקיר שמולו, השותף היחיד שלו בכל ארוחה שמביט בו במבט מאשים, עם חמסה קטנה שתלויה עליו, שקיבל מחבר (גם כן חבר, כבר לא דיברו חודשים) ביום שבו נכנס לדירה... איך הכל אז נראה שונה, איך אמר לעצמו אז, שתוך כמה ימים הוא משיג עבודה והכל יסתדר - כסף, דירה, עבודה, חבר/חברה (הקף את המועדף). אושר, קם, מנגב את הדמעות מהר, כדי שאף אחד לא יראה, וגורר איתו את הכלב לטיול, בחוץ העיר תל-אביב, לא ייאמן כמה שקטה היא יכולה להיות לפעמים, רק מנורות רחוב פולטות אדי חום וצלילי חשמל דק, וערפל רטוב עצר לו באמצע הלילה להפסקת קפה, פה ושם טזה לה מונית עם חלונות מלאי אדים וכמובן אושר בטריינינג וחולצה קצרה, בקור הזה, כשאפילו הכלב מנסה לגרור אותו חזרה הביתה... אושר לא יודע למה, ולאיפה אבל ממשיך ללכת, הקור עושה לו טוב, נכנס עמוק מתחת לעור וצובט אותו, גורם לו להרגיש את הדם שזורם לו בכל פינה בגוף שמתרוצץ מאיבר לאיבר כדי להילחם בקור הנורא. פתאום הכל דומם לחלוטין, אפילו מנורות הרחוב שתקו, כשאושר מרגיש מישהו עומד לידו, הוא פונה אליו ורואה אדם בגיל של הוריו, עומד בחליפה, האיש פונה אליו ואומר, "אושר, הגיע הזמן שאקח אותך לראות מה צופן לך העתיד", הוא שם את ידו על כתפו, וחושך ירד על הכל.....

יובל16

New member
פרק 7- העתיד... או שאולי ההווה?

הבזק אור מהיא ואחריו שוב חושך. שקט מוחלט. עוד הבזק קטן חלש. נקודת אור מופיעה, היא מתקרבת יותר ויותר. האוויר מתחמם. אושר מסתכל סביבו ולא רואה את האדם שהיה איתו. "איפה אתה?" שואל אושר "אל תדאג, אני כאן..." אמר האדם. האור כבר הקיף את אושר. הוא ראה עצמו עף מעל שדות פורחים. ריח של אוויר נקי. שמש חמה. רק הוא היה שם. ולאחר כמה דקות הוא נעצר מול בית קטן, צריף חשוך וקר. חלון ודלת עיטרו את קיר הפח. אושר עבר את הקיר וראה את עצמו יושב בתוך הביתן. הוא היה לבד. האיש הופיע לידו. "אתה יודע מה זה?" שאל האיש. "זה אני... האיש הזה... הוא אני!!!" אמר אושר. זיעה קרה טיפטפה מפניו. "זה אני! איך יכול להיות?" אמר אושר. "אתה תבין..." אמר האיש. החושך הופיע שוב. אושר חזר לרחוב. כלבו סיים להטיל צרכיו והם חזרו לדירה. אושר התישב על מיטתו והדליק את הטלוויזיה. כמה אנשים רצו להם על חוף הים. "הם כל כך מאושרים!" חשב אושר, "למה אצלי זה לא ככה?". לפתע הפלאפון שלו צילצל. "הלו" אמר אושר

ביג דיל

New member
פרק 8 - העלילה מסתבכת

"שלום אושר, מדבר יואב מהרדיו האיזורי ואני שמח להודיע לך שזכית...". אושר הביט המום במכשיר הקטן שפלט קריאות שמחה לא ברורות. "אני? מה? איך?" אושר לא זכר שהוא נרשם לתחרות בתחנה שהוא אפילו לא מאזין לה... "מספר הפלאפון שלך עלה בגורל מבין כל תושבי גוש דן. איך אתה מרגיש?" "חשבתי שיש לי מספר חסוי..." הגיב אושר בספקנות. "מה הפרס?" "זה לא כל כך פשוט. קודם אתה צריך לענות נכונה על שאלה שנשאל אותך. אתה מוכן?" אושר הביט מיצי, בובת דב הפנדה שלו, אותה קיבל ליום הולדתו השביעי מדודתו האהובה לאה זצ"ל, וחשב שאולי זה הרגע שישנה לו את החיים. אולי לרגע הזה הוא חיכה. "אני חושב שאני אף פעם לא אהיה מוכן, אבל...יאללה בית"ר". אושר בכלל היה אוהד שרוף של הפועל. "השאלה היא..." המשיך יואב מהרדיו האיזורי, "מה משותף לג´ודי ניר שלום מוזס ולשושנה דאמרי?" אושר היה תקוע. הוא לא ידע את התשובה... "אם תענה נכונה" הוסיף השדרן, "הפרס שתזכה בו ישנה את חייך". ואז אושר חייך. הוא ידע מה המשותף לשתיהן!!! חיי הולכים להשתנות, ידע אושר, ואמר בקול רם - "המשותף לג´ודי ניר שלום מוזס ולשושנה דאמרי הוא..."

.m

New member
פרק 9 - אושר מגשים חלום

"המשותף לג´ודי ניר-מוזס-שלום ולשושנה דמארי הוא - שתיהן התחילו את חייהן כבניו של מנחם בגין!" צהלולים נשמעו ברקע, ומהתקרה החלו ליפול פתיתי קונפטי צבעוניים, יגאל שילון יצא מאחורי הוילון וחיבק את אושר למול הבזקי הפלאשים - "רבותי - מהפך!" שאג חיים יבין "מהמם" הוספה אורנה דץ בקול נרגש כן, אושר הגשים את חלומו - ופתר את התעלומה שהסעירה את המדינה כבר שבועות רבים. הוא עכשיו סלב. אושר זכה בטיול מסביב לעולם ב- 80 יום, מלווה בפיליאס פוג ומשרתו פספרטו. הוא שוכן במלונות המפוארים ביותר, סעד במסעדות המפורסמות ביותר, הולבש בבגדי דיזיינרים בלבד - ובתוך כל המהומה רק תהיה אחת נותרה בליבו - איפה פינוקי?

MARMELAD

New member
פרק אחרון... אושר בבוקר

אושר פתח את העיניים בבהלה. מה השעה? שבע. האוטובוס שעבר מתחת לחלון שלו העיר אותו. הוא זכר שהוא חלם איזה חלום מפחיד...אבל מדהים. ג´ודי, בגין, תאונה, חייזרים, בתי חולים, מליונים של דולרים. מוזר. הוא אמר לעצמו. הוא הלך להכין לעצמו נס קפה. הוא נכנס למטבח, הרתיח את המים. הוא שמע מישהו מוריד את המים בשירותים. השותפות שלי נסעו, מי זה יכול להיות...? חשב לעצמו. דלת השירותים נפתחה, הוא ראה רגל בג´ינס יוצאת ומתקרבת אליו. הבחור נראה לו מוכר, אבל היה קשה לו לשייך. "מי.. מי אתה...?" מלמל. "אני...? אתה לא מזהה אותי? היה לנו כזה לילה נהדר!" אמר הגבר בחצי חיוך. "אני סילבן שלום. אתה לא זוכר שנפגשנו אתמול בגן העצמאות?" אושר הסתכל עליו, המום.הטלפון של סילבן צלצל. "שששש... זאת ג´ודי..." לחש לו. "כן, אני בדרך לכנסת. ישנתי במלון, לא היה לי כוח לנסוע לתל אביב." הוא ניתק את הטלפון, נסער. "מה קרה?" שאל אותו אושר. "אני לא יודע..." ענה סילבן. הוא התיישב לשולחן. "היא צעקה והשתוללה בטלפון, לא הבנתי." דפיקות בדלת. מה עוד יקרה היום? אושר ניגש לפתוח. הוא פתח את הדלת לחריץ, היא נדחפה קדימה בכוח. ג´ודי שלום ניר מוזס נכנסה. "ג´..ג´ודי...?" מלמל אושר. "מה חשבת? בן זונה!" צרחה תכולת העיניים. "סילבן, אני יודעת שאתה פה!" היא רצה לחדר השינה. ריק. הלכה למטבח, גם ריק.לשירותים, לחדרי השותפות. כלום. סילבן נעלם. "אני אחזור!" היא הטיחה באושר ויצאה. אושר חזר למטבח. הבוקר הזה ממש משונה. "אושר, תעזור לי..." נשמעה קריאה מבעד לחלון. אושר הציץ החוצה, סילבן היה תלוי על חבל הכביסה, מתחבא מפני אשתו הזועמת. "תעזור לי לעלות, נתקעתי..." אושר הסתכל בו, לא מאמין. "לא. תעזבו אותי כבר. אין לי כוח." הוא סגר את החלון. הוא שמע את סילבן נופל מהקומה השלישית. לא היה אכפת לו. בזזזזזז... השעון צלצל. אושר התעורר. הוא הסתכל על החדר. ריק. הלך למטבח, לשירותים. שום סימן לסילבן. שום סימן לג´ודי. שום סימן לפינוקי. "יופי". אמר לעצמו. "אני מפסיק עם הסמים." הוא חשב קצת. "ומחפש עבודה."

merman

New member
הוראיי!

סיום קלאסי, ממש כמו "היי ג´וד". אבל בסיפור הבא, כותבים יקרים, תנסו לשמור על איזשהו (קטן, פיצפון, מילמטרי) קו עלילה. יען כי מרוב פיתולי עלילה וקפיצות והזיות וחלומות ופלאש בקים הסתחררתי כולי וחבל. חוץ מזה, מיד כולנו מוחתמים לכתוב את הבורגנים.

merman

New member
הוראיי!

סיום קלאסי, ממש כמו "היי ג´וד". אבל בסיפור הבא, כותבים יקרים, תנסו לשמור על איזשהו (קטן, פיצפון, מילמטרי) קו עלילה. יען כי מרוב פיתולי עלילה וקפיצות והזיות וחלומות ופלאש בקים הסתחררתי כולי וחבל. חוץ מזה, מיד כולנו מוחתמים לכתוב את הבורגנים.

MARMELAD

New member
מה עם פרק 9.......?

חייבים שמישהו יצירתי במיוחד יכתוב את החלק התשיעי, ומישהו יצירתי עוד יותר יכתוב את העשירי....... הסיפור הזה נורא משונה

למעלה