הסיפור הקצר

פולגארה

New member
הסיפור הקצר

חיפשתי פורום שבו אני יוכל לדבר, סתם לדבר, להוציא את המחשבות מהראש שלי, וכמובן קצת לכתוב (מה שאני אוהבת לעשות). היום, מצאתי את עצמי באליפות הארץ לטיפוס קיר, מהלכת עם חברתי הטובה ****. לאחר זמן קצר פגשנו ידיד שלי <לשעבר> - כן, נכון, רבתי איתו. אחרי שהתעלמתי ממנו די הרבה זמן הסברתי לו שאני כועסת עליו, מה שהוא לא ידע. נסיתי להסביר לו על מה אני כועסת, אבל לא ממש הצלחתי. הסיבה האמיתית היא שאני לא יכולה לסבול להיות לידו שאנחנו בקשר של רק ידידות, ואת זה אני לא יכולה להסביר לו..... כי אני מפחדת שהוא לא ירצה קשר שהוא יותר מידידות . וכך הגעתי להחלטה שלא כדאי לנו להיפגש יותר, כי זה סתם קשה יותר. מה לעשות?! אני בוחרת בדרך הקלה יותר של החיים. לאן הסיפור הזה מוביל? אני לא יודעת, מה שאני כן יודעת שהייתי צריכה לספר את זה ולנקות את הראש שלי מהזבל הזה, ולשאול אנשים שמבינים קצת יותר ממני, מה הם היו עושים אם הם היו ביישנים ? עצה ? מישהו??? אז תודה על ההקשבה ולילה טוב. וכמובן,שתמיד תיהיו מאושרים......

The ArchAngel

New member
תראי

לדעתי? לכי על זה. אם במילא שתי האופציות היחידות הן או שתהיו ביחד או כלום, אז לפחות וכלי לומר שניסית. ניסית לחשוב מה יקרה אם הוא כן מעוניין בך בתור יותר מידידה? לא חבל שתפספסי את ההזדמנות?

תותי5

New member
את תמיד יכולה

לשאול אותו, ואם הוא לא ירצה להגיד לו שסתם עבדת עליו ואיזה טיפש שהוא האמין, ושגם את ממילא לא רוצה וכמובן להאשים חברה שלך שהוא לא מכיר ...."התערבתי עם חברה שלי" ככה תחסכי לעצמך דחייה, ועם הכאב - תתמודדי ! חפיפ

לדעתי...

את צריכה להגיד לו מה את חושבת,ואם את ביישנית,מכתב זו דרך טובה להעביר לו את המסר,ואת יכולה גם לספר לו בטלפון(לפעמים שזה לא פנים מול פנים זה פחות מבייש). אבל אני חושבת שאת באמת צריכה להגיד לו,חבל שתשמרי כזה דבר על הלב שלך... בסך הכל את צריכה לנסות... ולראות מה תהיה התגובה שלו,ואם הוא לא ירצה אז לא נורא,העולם לא יתמוטט! ולדעתי ,אם הוא לא ירצה זה רק יעזור לך להתגבר עליו ... אבל יש גם בעיה,את תפסידי אותו בתור ידיד. אממ...וזהו נראה לי

Na§tyGirl

New member
יש לי תשובה אחת!!!

לא ממש הבנתי ת´סיפור שלך אבל בכל מצב בחיים שאת נתקלת בבעיה הפיתרון הוא : כנות , תבואי תגידי לו מה שיש לך על הלב בצורה עדינה כמובן ואת תריא שבסוף בסוף הכל יסתדר לטובה!!! בהצלחה חמודה!

את רואה למה אני מתה עלך מיכלי?!

כזאת מקסימה! ובאמת כמו שמיכל אמרה כנותזה חשוב,אם את תגידי לו מה שיש לך על הלב,זאת תהיה כבר הקלה ...

פולגארה

New member
ברררר.......

קל לכם לדבר !!! אתם לא צריכים לדבר איתו ! כי פשוט איך שאני מתחילה לדבר איתו המילים פשוט נתקעות לי בגרון.... וחוץ מזה הוא הבן, ודרך אגב לפני 3-4 חודשים הוא אמר לחברתי הטובה **** שהור אוהב אותי, הוא הבן לא? הוא צריך לדבר < איתי > ראשון !!! מעניין אותי מה הבנים חושבים על הסטיגמה הזאת (או איך שתקראו לזה) שהבנים מתחילים לדבר.....

פולגארה

New member
עוד משהו.....

מישהו כאן אמ משהו נכון, אם אני אגיד לו מה אי מרגישה והכל- 1. לא נכל להיות ידידים כרגיל. 2. אני לא אוכל להסתכל עליו בעייים אולדבר איתו עוד פעם אחת בחיים. ואנחנו חיים באותו ישוב, ונפגשים הרבה במקרה- ברחוב. סיבכתי לכם את העלילה......

זה ברור שלא תהיו ידידים כמו שהייתם

אחרי שתספרי לו....זה מתחלק לשלושה מצבים: 1.או שתהיו חברים. 2.או שתהיו ידידים של "היי" ו"ביי" ותשחילו מידי פעם כמו מילים 3.הקשר יתנתק

RozwareZ

New member
אני לא בדיוק מבין תאינטרס של המעשה

שלך את אומרת שאת מפחדת להגיד לו שאת רוצה יותר מידידות כי זה אולי יפגע בידידות שלכם,אבל שחושבים על זה שוב אין לכם ידידות ואתם בעצם גם ככה לא נפגשים וידידים כמו שהיית רוצה ככה שלמה לא לנסות לקחת אוויר לריאות ולהגיד לו מה שאת חושבת, להפסיד מזה לא תפסידי אני אומר לך מראש בתור בן תמיד אנחנו שמחים שמישהו אומר לנו משהו כזה זה גורם לנו גאווה
ככה שאם הוא לא מניאק שזורק סתם נשים או לא שם עליהם(כי כמובן אף אחד לא אמור שהוא מרגיש כלפייך אותו דבר) זה יגרום לו אושר דבר ראשון,דבר שני יש סיכוי שזה יצליח לך
אז קצת אומץ ובהצלחה

פולגארה

New member
יש בזה היגיון!

אבל אני מפחדת, מאוד מפחדת מה יקרה אם....? אלה השאלות שלי..... ואני לא יוכל להוציא מילה אחת מהפה שלי ואני ירצה לברוח או להיבלע לתוך האדמה! אני ימות ! טוב, אני מגזימה אבל בכל זאת..... טוב תודה לכולם על העזרה מכאן אני אקרא שוב את כל מה שאמרתם ואני יחליט מה לעשות או לא לעשות.... תודה, אנשים !!!!!

למעלה