הסיפור העצוב שלי

ת מ י מ ה

New member
הסיפור העצוב שלי

לפני שנה ו.. התחלתי ללמוד נהיגה ניגשתי לתיאוריה נכשלתי הלכתי אחרי חודשיים נכשלתי אחרי חצי שנה ונכשלתי עבר שנה ו.. יום חמישי יש לי יום הולדת 18 ואין לא תיאוריה אני חושבת שזה בטח כבר היה כאן אבל למישהו יש טיפים עצות איך אני יעבור את התאוריה הבאה?....

סתיו מ

New member
האמת שיש לי עצה!

אני עברתי תיאוריה שלישית וזה היה ממש מעצבן אבל תקשיבי מה עשיתי לפני התאוריה שעברתי: יש אתר בשם "למד" שאני תיכף אצרף לך את הכתובת שלו .. עשיתי המון המון המון תרגולים ואז עשיתי הרבה מבחני תיאוריה שלמים באתר הזה עד שראיתי שיש לי 0 טעויות שוב ושוב. ואז עשיתי את כללללל השאלות בספר כמה פעמים. עד שידעתי את התשובות ממש בע"פ. ניגשתי-------ועברתי! אין חוכמות צריך ללמודדדדדד

ת מ י מ ה

New member
למדתי מהאתר

טוב כנראה שאני באמת אצטרך יום שלם עד שלא יהיו לי טעויות בכלל זה ממש מתסכל לחשוב שאני צריכה לעבור את זה שוב... תודה יש למישהו עוד?

../images/Emo26.gif

הדבר הכי חשוב זה לא להתייאש
קודם כל - אולי את לא לומדת נכון
תראי- ברור שכדי ללמוד לתיאוריה צריך ללמוד את כל הספר הכחול ולהבין אותו, ולדעת ניסוח מדוייק של תמרורים (אני חושבת שהתמרורים זה החלק הקל ביותר התקנות הם החלק שדורש יותר ריכוז והשקעה) צריך לתרגל. המון תרגול. להגיד לך את האמת
התחלתי ללמוד לתיאוריה בדיוק לפני שנה - בחופש הגדול שלפני כיתה י"א. באתי פעם אחת בסוכות כדי לעשות את התיאוריה והיה סגור כי זה היה חול המועד וחזרתי לשם רק בחנוכה. ז"א שלמדתי לתיאוריה במשך כמעט חצי שנה
ברור שלא למדתי כל יום ובטח שלא כל היום. אבל מה שחשוב הוא שאחרי הלמידה הראשונית של הספר הכחול אין יותר מה ללמוד. ברגע שאת יודעת את החוקים זה כל מה שאת צריכה ומה שנשאר לך זה לתרגל. אפשר לתרגל מהאתר של למד או מחוברות השאלות. אני למשל אחרי שסיימתי ללמוד כל נושא בספר הכחול עשיתי את השאלות על אותו נושא בחוברת שמצורפת עם שאלות לפי נושאים. כשסיימתי את כל הנושאים וכל השאלות מהחוברת הזאת - פתרתי את החוברת מבחנים שמצורפת, אחרי כל טעות שהייתה לי בדקתי מה הטעות ומה צריכה להיות התשובה. חיכיתי שבוע ועשיתי את כל המבחנים מחדש. עד שלא היו לי טעויות. אחרי זה בחנתי את עצמי באתר של "למד" שם יש המון מבחנים וכתוב לך אם עברת או נכשלת. עד שהרגשתי שאני בטוחה שאני רוצה לגשת. לא הייתי בטוחה שאני עוברת - אבל הייתי בטוחה שאני יודעת את החומר. וזה בגלל שהחלק של התרגול הכי חשוב, זה מה שנותן לך את הבטחון וזה מראה לך איך את יודעת ליישם את הידע שלמדת בהתאם לשאלות. מה גם שזה נותן לך לראות איך תתמודדי עם הטופס עצמו שיורכב משאלות דומות ולפעמים אף זהות (חברה שלי ניגשה לתיאוריה לאחר שתרגלה באתר ובתיאוריה היו לה 5 שאלות בדיוק כמו שהיא תרגלה בבוקר..והרי באתר את יכולה לראות את התשובה הנכונה אם טעית.) ואם זה מעודד אותך - אחותי בת 19 ונכשלה ב-4 תיאוריות. ואני יודעת שזה בגלל שהיא לא תרגלה מבחנים

funnydog

New member
אל תסמכי על

האתר של למד, הוא טוב בשביל להכיר את הבחינה אבל לא בשביל ללמוד כי השאלות שם קלות. עברתי שם 10 בחינות כמעט בלי טעויות אבל בתאוריה נכשלתי. עוד מישהו גם כתב את זה בפורום. אני לומד עכשיו מהאתר של DRIVER2B ושם השאלות בדיוק כמו בתאוריה.

Superdror

New member
למעלה

יש לך "קישורים". זה יוביל אותך לעמוד עם קישורים לאתרים המלמדים תאוריה. במידה ולא מצאת את זה או שאת עצלנית, אני אצרף קישור לקטגוריית הקישורים.

funnydog

New member
אני מבין שכבר מצאת

זה עולה כסף אבל שווה. זה לא שאי אפשר ללמוד מספר אבל הרבה יותר יעיל וגם יותר כיף.

mc bige

New member
למה ההפרשים הגדולים

בין תאוריה לתאוריה בגלל זה את נכשלת נראה לי תעשי כל שבועיים תאוריה כמו שמרשים.... ואז ככה את לא שוחכת דברים ככה אם את עושה כל חצי שנה תאוריה את שוחכת מלא דבירם.....

lihay

New member
תקראי את כל הספר בתקופה של בערף

3 שבועות מה שאת לא זוכרת או לא הבנת כל כך תחזרי על זה איז 2-3.... אח"כ קחי את דף השאלות קראי את השאלה קראי את כל התשובות, ותסתכלי בדף התשובות הנכונות(כן כן.. מה שאת שומעת) את התשובה הנכונה וכך הלאה, קראי שאלה , עברי על 4 התשובות ואז תראי בדף התשובות את התשובה הנכונה ...... זה מה שעזר לי ....... תיאוריה ראשונה !!! והכי חשוב לא להלחץ,וגם לא לעשות תיאוריה בהפרשים של יותר מ3-2 שבועות.......

למעלה