הסיפור המשותף..

הסיפור המשותף..

נייקו,זה לא היה עלוב ^_^ והנה כל מה שהיה עד עכשיו..מי רוצה להמשיך עכשיו?..*אהמ*לייט,יאקומו*אהמ* הכל התחיל ביום שלגי,היום של ערב חג המולד.. "קן!קן!אתה מוכן לעזור לי עם כל השקיות והחבילות!!"צעק דיוויס,שידיו היו מלאות בשקיות שהוא וקן מילאו בשביל המסיבה שכולם מארגנים בשביל ערב חג המולד. "דיוויס,תיזהר על השקיות,שלא יפלו ואז זה ישבר או יפול ויתלכלך.."אמר קן והביט בחלונות הראווה שהיו מקושטים לכבוד חג המולד. "קן!קן!!"צעק שוב דיוויס,אך קן לא התייחס והמשיך לצעוד בשמחה תוך כדי שהוא ממלמל "מה כדאי לקנות לאימא ולאבא?!..ממ..". דיוויס לא וויתר והמשיך לצעוק לעזרה מקן,אך העזרה לא הגיעה.. לבסוף,קן ודיוויס הגיעו לביתו של טייקי,ששם הייתה אמורה החגיגה להיות.. "הי חבר'ה!! אני שמח שהגעתם!" קרא טיקיי כשאורחיו האחרונים נכנסו לביתו. "הי טיקיי!" בירכך אותו קן השמח. "הלו?! קצת עזרה פה בבקשה?!" קרא דייויס מאחור. ושוב, העזרה בוששה להגיע. "לא צריך!" קרא בזעם וזרק הכל ליד דלת הכניסה. "דייויס? מה קרה?" שאל קן ההמום מעוצמת ה"בום". "כלום... עזוב..." אמר דייויס ולקח נשימה עמוקה.

Light woman

New member
..... אני אמשיך^^ ההשראה הכתה בי!

לא P: .... טווב בכל מקרה.... "אוכל!" זעק פאטמון, והתנפל על דיוויס האומלל "פאטמון לא!" אך זה היה מאוחר מדי... האומנם? כן.דיוויס נפל עם כל הממתקים והבונבוניירות שקנה לקארי וכמה נפצי הפתעה קיפצו ונפתחו בפיצוץ קולני על ראשו. קן זעם (><) וקפץ על פאטמון והתחיל להכות אותו. ואז דיוויס הרגיע אותו והם הלכו להתמזמז במטבח בתירוץ שהם מכינים את קערות החטיפים... ואז... קול נשמע... "דיג'ורלים, ביום כחול ויום סגריר, ביום שרב ויום קריר, את אדון וגברת הרוע תאלצו לחסל או שבפני העולם הדיגיטלי תצטרכו להתנצל הצילו את עולמכם ועולמנו, כי לא תרצו להיות במקומנו! חפשו את הדברים, שאותכם מסמלים, ואז תיהיו מאוחדים וחזקים!" "אפשר לנגן את זה עוד פעם? " שאל פאטמון "לא קלטתי כמה מילים..."

Kenny Girl

New member
אני

"מה זה היה אמור להביע?" שאל טיקיי המאוכזב מכך שנהרסה לו המסיבה. ("עכשיו אתה יודע איך קן הרגיש בחג המולד הקודם..." מלמל דייויס) "נו... שיחזור על זה עוד פעם!" אמר פאטומון. "שתוק!!!" כולם צעקו אליו

Apikachu L

New member
אפשר גם?

"לעדתי צריך לברר מי אמר את זה" אמרה גאטומון "אבל שיגיד את זה שוב" אמר פאטאמון "את מה?" שאל וימון "נו את המילים האלו....אני עכשיו שכחתי ביגללכם את הכל" אמר פאטאמון ברוגז "לא צריך להתרגז פאטאמון, באמת" אמרה קארי "אני זוכרת" אמרה גאטומון והתחילה לדקלם אם אתן לא מסכימות אל תשימו לב......

Light woman

New member
קארי לא הייתה שם.. 0.0רק דיוויס וקן

היו... אבל אם את רוצה היא הייתה שם^^;

Apikachu L

New member
ה ז'תומרת

כתוב "כשאורחיו האחרונים הגיעו" - זה היה כצוב -

כולם היו שם...

זו מסיבת חג המולד ^^' ועכשיו אני ממשיכה: "אה..זה מה שהוא אמר!"אמר פאטמון לאחר שגאטומון סיימה לדקלם. "הייתי בטוח שבחג המולד,האויביים שלנו נחים!!"אמר דיוויס בעצב מהול בכעס,"כנראה שלא.."מלמל קן. "אז קדימה!לעולם הדיגיטלי..."אמרה יולי,"ננצח אותם מהר ונחזור לפה,בדיוק לארוחת החג!"אמרה קארי שהייתה האופטיימית מבין כולם. "לא כדאי שנודיע למישהו?.."הציע טייקי,"לא צריך!למה להדאיג את כל הגדולים!אנחנו נסתדר בלעדיהם!"אמרה יולי וחייכה. "נקווה.."מלמל קן וניכר עליו שהוא דואג מאוד. "קן,אל תדאג הכל יהיה בסדר.."אמר דיוויס,מנסה לרומם את רוחו של חברו.(חיחיח..משני המובנים ^_-)

למעלה