הסיפור המוזר

הסיפור המוזר

ישבנו כך שנינו צמודים. הסלסה פסקה היתנגן לו ניגון של סלו לפתע ניגש בחור לשוחן ושאל בנימוס אפשר? את אישתי בלא אומר הושיתה ידע ויצאה לריקוד. באור החלש ראיתי אותם ניצמדים ראשה על כתיפו ידיה ליצוורו. כך רקדו הם בשקט ידיו חבקו חמוקיה עגנה ניצמד למיפשעתו בשדיה ניצמדה לחזהו כך עלתה וירדה. מישהו כיבה את האור ישבתי בשקט ידי האחת מיששה את המחוך במקום הבולט. נגעתי לעצמי מעצים את התחושות. היתי קרוב לסיום עם עצמי המנגינה ניגמרה והאור שוב עלה אישתי את רגליה כרכה סביב מותניו. כך במתינות היא ירדה ישרה חצאית ופסעה לשולחן והאיש מיכנסיו הוא רכס. הוא סיים בחופזה לא ראה אישה זה כבר חודש אמרה לי אישתי לא לא הצלחתי אני לסיים. בא לשרותם ניסתדר ביקשה היא ממני. קמנו בניחד לשרותי הנשים. לילי הורידה את החוטיני תישמור לי ביקשה , הם היו רטובים בזירעו הטרי. מוללתי הרחתי שאפתי לאפי והחנסתי אותם לתיקי. כך עמדנו לנו ביחד מסדרות האיפור השער. מישרות את הבגד מחליקות כל קמט. נהנה שאלה כן מאוד השבתי את ניפלאה חלום של חיי בערב אחד. חזרנו שוב לשולחן בפינה. מנגינה קיצבית היתנגנה. בדלת עמדו שני בחורים במדים של אחד הציים. עמדו הם בשקט מיתרגלים אל האור. ליבסוף בצעד בוטח פנו לשולחן שלנו . אפשר שאלו באנגלית בלי להמתין לתשובה היתישבו כן וודי ענתה לילי.בידו סימן האחד למלצר מה תישתו הוא שאל מים אשיבה אישתי ומה את שאל אותי ולילי השיבה גם היא. הבישן שישב לידי את ידו החליק על בירכי מחפש את השסע המוצנע בניהם. ידו היתעקבה על זיכרותי מיששה ובדקה . בחיוך ערמומי נשק לצוורי. אישתי והגבר צאו לרחבת הריקודים הסלסה היתנגנה במיקצב מסחרר כך רגליהם שלובות מיסתבחות שימלתה עולה כדי תפך מראה ערוותה בחופזה. ידו האחת תפשה בעורפי ובשניה פיתח את רוכסן מיכנסיו. זיינו הענק יצא לאויר עורלה כיסתה עת ראשו שפתי מצצו את הראש הנוקשה. ידו לא הירפתה לחצה ולחצה הזרג הגיע ממש לגרוני הרגשה מחשמלת הציפה אותי. בכמה תנועות ען גסות רוקן הוא לפי את דברו. ושיחרר את ידו היזדקפתי בחרש מנגב את שפתי. הסלסה פסקה הם צעדו לכיוון. אישתי היתישבה לידי עם חיוך שובבי. עכשיו אני מיתכוונת להזמין את שניהם. יבא יבא המשך. בידידות לכל המוזרים שביננו.

מה זה אומר עלי?

מפרגן נדלקתי מהסיפור שלך מה זה אומר עלי..?? אני בשב של מפנטז על לראות את בת זוגי עם נהנת מגבר אחר....אבל אתה לקחת את זה רחוק..., עמוק ורטוב.... לך על זה..העיקר שתהנה...

למעלה