:הסיפור האמיתי

:הסיפור האמיתי

שוחחתי הבוקר עם קרוב משפחה של הכלה שנישאה לבחור מנחלת דוד שהתגרשו חודש אחרי החתונה בטענה שבגדה בו עם חבר שלה לשעבר וכו`. החתן הזה שקרן מנוול! לא היו דברים מעולם! הבחורה ממאיר לא עשתה כלום! הוא המציא עליה את כל הסיפור כדי שיוכל לסחוט כסף! אני מתאפק לא לחשוף את שם משפחתו.

השם משפחה לא כזה סוד

ובד``כ קשה לדעת מה הסיבה שמתגרשים. ומה שמוכרים לך או בגידה או כדורים

!!!שקר וכזב

לא היה שום חוקר פרטי שתיעד כי לא היה מה לתעד. זה חלק מהסיפור שמצצו מהאצבע כדי לסחוט אותה בכסף. הוא חתם לאביה שלא היו דברים מעולם.

!עבדו עלייך

ביררתי אצל קרוב משפחה שלה איך שהמציאו עליה הכל. לא מתאים לך להאמין לשקרים...

Modern Girl

New member
מי מאמין???

סיפרה לי חברה קרוב משפחה שלו, שחזוניש ניק קיבל כסף מקרובי משפחה שלה לנהל מערכה למענה.

ראיתי שהוא נוגע בדבר בכך שהוא דאג ל

חפות על הבעל ולהשמיץ את האישה והיתה לי הרגשה מאוד חזקה שהוא נוגע בדבר לטובת הבעל ולכן כתבתי כך! ואני מאוד שמחה שזה לא רק ההרגשה האישית שלי... יש רגליים לדבר...

רוני512

New member
הוא ראה את הסדרה מרחק נגיעה

אז הוא חשב אולי הוא עדיין בסרט פחח

אדוני,

אתה דיברת עם קרוב משפחתה, יסלח לי כבודו אבל זו עדות פסולה. קרובי משפחתה טוענים כך, וקרובי משפחתו טוענים אחרת, זו אינה ראיה.

חזוניש ניק עכשיו אני מבינה הכל!!!

תלוי מי המספר אז הצד השני שקרן ורמאי! וכל מילה נוספת מיותרת... אתה שמעת מהצד שלו!...

Modern Girl

New member
מי מאמין???

סיפרה לי חברה קרוב משפחה שלו, שחזוניש ניק קיבל כסף מקרובי משפחה שלה לנהל מערכה למענה.

Modern Girl

New member
מגיע לך הוא משתמש בפורום שלך

בכדי לשכנע את כולם. זה שווה אם הוא מצליח להביא יותר מעשרים תגובות לטובתה הוא מקבל אלפיים ש``ח.

Modern Girl

New member
לא. ואין לי עמדה בסיפור.

פשוט מקומם איך הוא לא מתבייש לכתוב ולשכנע בזמן שהמידע שלו מגיע מקרובים שלה. ובכיף אני יכולה לכתוב שנראה לי שהוא החבר...

למעלה