הסיפור האמיתי

רעל

New member
הסיפור האמיתי

טוב אני אנסה לעשות את זה ברור ופשוט. כבר כמה ימים ששואלים אותי למה בעצם יש לי שם כזה, שכולו נוטף ``אימה`` וזימה, יש שטוענים שם מפחיד ועוד שטויות אחרות. האמת היא שהשם הזה מתחיל ממקום אחר לגמרי, הכל התחיל לפני עשר שנים בערך בתקופת מלחמת המפרץ שבאה עלינו לרעה. רעל - הוא למעשה , בוא אני אקח אתכם רחוק, תדמיינו לעצמכם שאתם יושבים עכשיו בחדר האטום, עם המסיכה הלא נוחה, והפחד המצמרר, האם באמת מה שחילקו לנו לפני 200 שנה יעבוד,וצריך לקוות שבאמת העסק הזה עם המגבת יצליח, ואז פתאום יש כזה רעש באויר מן כזה בוםםםםםםםםם, טראחחחחחחח,ואז מתחיל הדיון הדבילי הזה מה זה היה, וואי זה היה קרוב וכאלה, ואז באחת הנשימות השיגרתיות - יש שנייה אחת של תובנה שבה את/ה אומר/ת לעצמך, ok זה היה כימי. ואז הכל מתחיל לעלות דרך הראש ולתוך הידיים משרוול המעיל וישר למעיים, מתחנת הכוח - עולה אל תוך הדירה ללב של אמא ואמא שלך לתינוק הקטן שישן במיטה, ואז אתם נושמים את הרעל ונושפים בכבדות, ומתחילה הערכת הנזק במסווה של אטימות, וכולם פוחדים מי יהיה הראשון? זה כמו סיכת ביטחון, כמו סיכת ביטחון על ראש של בלון. ואז אתה ניזכר באותה תמונה מתחנת החלוקה, שבא לידך עמדה אישתך, ועם גוף מתפרק החזיקה חליפה, אולי אתה עכשיו נזכק פרסומת למה זה היה? לחליפות הגנה - חליפות הגנה. כי הציפור הקטנה לא תחזור שוב אל חלוני, מבטים של בדידות אנשים ממקומות רחוקים, הנשימה אומנם מסתדרת וקצב הלב חוזר לאחור- אבל יש אהבה- יש אהבה שלקחה אותך מפה. וככה דרך הראש ולתוך העיניים משרוול המעיל וישר למעיים עולה למעלה לתוך הדירה, וככה ללבבבבבבבבב- של אבא שלך, של אמא שלך, של התינוק הקטן שישן בשקט עכשיו במיטה, של חברה שלך היפה, אוווווווווווייייייי האמא שלך. למה זה היה? תודה לכל מי שהשקיע וקרא ברצינות את השטות שכתבתי, כי ממש שיעמם לי בצ`ט אז באתי להעביר דקה עם עצמי פה. תזכרו שאני אוהב אתכם גם אם זה לא נכון.

למעלה