הסינית והצינית

הסינית והצינית

אני יכולה להגיד שבתור אחת שמכירה את שתי הבחורות ועוד החשבתי מהן בחורות ברמה, התגלו היום בתכנית כבחורות תת רמה, חסרות בטחון לחלוטין כי כשבחורה תוקפת כ"כ הרבה היא מגנה על משהו אחר שאין לה... ובתור צינית אני אומרת את זה... מודה שגם לי אין טאקט לפעמים אבל זה היה מתחת למדרגת השפלות, במיוחד כשהם היו ממש בחורים אחלה, נראו טוב יחסית, חוץ מזה טיפה של חינוך לא מאפשרת לך להתנהג ככה ומי שהיה הבהמה שם דווקא לא היו הבנים בסיפור... עצם העובדה שאתן כ"כ תוקפות בקטע הפמיניסטיזה מראה שאתן לא שלמות עם היותכן נשים ובעצם גבר שיתייחס אלייך כ"אישה" אותו תרצי. תמר, אישית, אכזבתי אותי לחלוטין, חשבתי אותך ליותר רצינית ומתוקה, אבל כנראה שליד קרח, גם את קופאת...

X יו יו S

New member
נ"ש אתם חייבים לראות את זה

יעל את בטח כבר ראית
מצאתי בארכיון של תוכנית הבוקר קטע שהם מארחים את אסף אמדורסקי וצילמו אותם אז ממש רואים אותם באולפן (פעם ראשונה שאני רואה את אולפן
) זה בדיוק מתחת לתמונה(הקטע הראשון) נ.ב אביעד ממש חמוד שם

תגובה לצינית והסינית

לצינית: שאלת את עצמך פעם מאיפה נובעת צורת ההתנהגות הצינית שקיימת בך? ניסית להבין שזה בא ממקום של הרבה חסכים חוסר ביטחון, שאלת את עצמך מה את מרוויחה מזה מהיותך צינית? ותוכלי להצביע על נקודות טובות שזה הביא אותך רציתי לציין שציניקניות באה ממקום של חוסר ביטחון חוסר שקט נפשי ואי יכולת לקבל את הסביבה כמו שהיא ניתן להבין מהתנהגותך שאת ממש לא אוהבת את עצמך ולא מרוצה מהרבה דברים שקיימים בתוכך בשל כך את מפגינה התנהגות זאת ואת חוסר שביעות רצונך מעצמך כלפיי חוץ ומשפריצה אנרגיות שליליות ובאיזשהו מקום עוצרת את הסובבים אותך בעזרת השתלטנות אשר קיימת בך וידוע ששתלטנות נובעת מחוסר ביטחון ומהפחד שלא יאהבו אותך בשביל זה את נאלצת לטבל את התנהגותך במינפולציות כידע הדמיון הטובה רצוי שתסתכלי פנימה ובדקי מה בך לא בסדר במקום לנסות לתקן את הסביבה תקני קצת את עצמך כי הפוסל במומו פוסל. תודה יום טוב לכם אנשים חומר למחשבה ביי בה

jest me1

New member
מה נהיה?../images/Emo123.gif

אנשים.. עם כל הכבוד,אתם לא חושבים שקצת הגזמתם עם התגובות שלכם?! יאללה ,תעבירו!! בסה"כ אנשים באו במטרה לעבור חוויה ואני בהחלט משוכנעת שהם עברו כי היה להם יום של פינוקים (לכולם!!!)והם נהנו מאוד. אז מה קרה?! זה לא היה הכי מושלם שבעולם ותרדו כבר מהבנות כי גם הבנים לא היו הכי הכי (אפילו שהבנות קצת הגזימו) אבל אז מה????!!!!! אני בטוחה שכולם צוחקים על הכל עכשיו אז קדימה..שחררו!!!

הסינית והצינית

אני לא רוצה להיות משעמם ובנאלי, ועל כן הרשו לי לספר לכם סיפור שהוא כולו משל, ויש בו המלצה חמה לגרוזינית והסינית. יום אחד נערכה פגישת פסגה בירושלים בין נציגי כל הדתות. הארכיבישוף הארמני, הקאדי מוחמד סייף הרביעי, נציג העדה הדרוזית, וכמובן גם נציג היהודים יוצאי אשכנז, שבמקרה היה פולני אסלי מלודז'. בעודם מנהלים את הישיבה ( יש לציין כי לשם שינוי הכל זרם על מי מנוחות ), אירע הדבר ממנו חושש ונבעת כל מאמין באשר הוא - על רקע רעש מחריש אזניים, שלהבות מתפרצות ועשן כבד של מרלבורו, נכנס לאולם לא אחר מאשר השטן, אבי הרוע והזדון, האיש שמלחמות העולם הן פרי מוחו המעוות, יצור שאחראי לאף של דנה ברגר, יצור ללא חמלה. כל יושבי החדר נמלטו כאחוזי אימה, נפוצו לכל עבר בזעקות אימים. רק ידידנו הפולני, אדם שכבר חצה את מחסום גיל השבעים,צבר ידע, חכמה ובעיית גזים קלה, נשאר לשבת, ואפילו בראש זקוף!!! השטן ההמום נתן בו את מבטו המפחיד ביותר, ושאל בקול שהוא שילוב של מהרטה מהשגריר ואידי אמין דדה - " יהודי!! כיצד זה אינך ירא מפני השטן " ? הביט בו הפולני במבט מלגלג ותוך ספק גיחוך אמר : אין לי ממה לפחד אחרי 50 שנה שאני נשוי לאחותך ". ועכשיו לעניין שלנו. הסינית והבוכרית!!! בעצם אני אפנה רק לתמר כיוון שלילי כבר הגיע למצב שאין ממנו חזור, ולהערכתי היא זכתה לתואר " פסולת חיתון " בכל בית בישראל. תמר!! הרחיקי את נפשך התועה מאותה מנוולת ארסית, על מנת שתוכלי להפוך לבן אדם. עדיין לא מאוחר ( בשבילך) לקחת את כל מה שעשית עד היום ולזרוק לפח ( אני מתכוון בעיקר לאופי ), ולהתחיל מחדש. ולסיום, משהו שיושב לי מאוד חזק על הלב: אתן ממש ממש ממש ממש ממש לא כוסיות!!!!!!!!!!!!!

shobi dobi

New member
חכמולוג?!?! אפילו לא קרוב!!

מה פשר תוכן ההודעה הזו?? טוב שלא לקחת רציני את מה שקרה בתכנית!! מה ניסית להעביר דרך ההודעה הטיפשית הזו? סוף סוף במה שנתנו לך להציג את הבדיחות המטופשות השמורות לך במגירה זמן מה??כי אין ספק שתוכן ההודעה שמור לך זמן מה בראש ולא ידעת מתי לפרוץ אותו החוצה אל הקהל הרחב... נראה שלקחת קשה מדי מה שהן עשו לבנים מה שמרמז על משהו...ועוד רמז דקיקון לדבר הזה: הן לא כוסיות????????????????? מותק תצחצח את העיניים טוב טוב!! כי מי שלא צינזר את "השטן, אבי הרוע והזדון, האיש שמלחמות העולם הן פרי מוחו המעוות, יצור שאחראי לאף של דנה ברגר, יצור ללא חמלה" (אלוהים...)יצר כאן יצירות מופת!!!

ליה13

New member
יצירות מופת??????

לעידכונך,גם המונה ליזה נחשבת ליצירת מופת אבל אף אחד (שנגיד רואה!!!) לא היה יוצא איתה

shobi dobi

New member
סתם קנאות.....

נראה שאת סתם נקבה קנאית...אז אין לי שום תגובה מתאימה להעלות לך את הביטחון העצמי ואת היכולת לפרגן לאחרות...

Reutk

Active member
אביעד חמוד

טל יותר
אני רוצה תוכנית טלווזיה של תוכנית הבוקר עכשיווווווו בא לי את זה! בא לי את זה! בא לי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X יו יו S

New member
ח גם אני רוצה../images/Emo45.gif ../images/Emo88.gif

אם זה יהיה היא תהיה התוכנית הכי מצליחה בעולם(חח אלו שטובעים
) הא אביעד יותר טל לא חשוב

X יו יו S

New member
חח כן

אבל שמעת את הקטע? מעצבן זה נתקע לי באמצע ואני לא מצליחה לשמוע הכל

נראה לי שמעתי,אבל זה היה מזמן

כך שאין לי מושג...וכרגע גם אין לי רמקולים אז לא יכולה לשמוע לראות שמעתי ת'קטע

X יו יו S

New member
הא הבנתי

אוף אני רוצה לראות עוד קטעים כאלה אביעד כל כך חמוד באולפן

taliush166

New member
../images/Emo4.gif

בואנה אתם אנישם עם בעיות... הייתה אחלה תוכנית ומי שלא יודע לקחת בצורה נורמלית תוכניות טלווזיה- בעיה שלו...

למעלה