הסינגל ומה שמסביבו!

בר2י

New member
דייייייייייייי איזה שיר מדהיםםםםםםם

דייייי דיייי דייייי איזה שיר איזה שיררר היה שווה לחכותתתתתתתתתתת ואייי שיר מהמםםםםם שיצא כבר הדיסקקק אני קונה אותו ראשונההההה והראלי ממשיך להוכיח כמה שהגיע לו לזכות בכוכב נולד אין אין עליוו פשוט איןן בן אדם מדהיםם ,קול מדהיםםםםםםםםםםםם, וכל השירים מדהימיםםם

בר2י

New member
ואי אני לא יכולה להפסיק לשמוע את

הקטע הזה מהשיר... מדהים מדהיםם..פשוט מדהיםםם

../images/Emo51.gif..../images/Emo9.gif

שיר פשוט אאאאאאאאאאאאאאאאאא מ=ו=ש=ל=םםםםםםםםםםםם ביותרררר!!!!
מילות השיר סוףףףףףףףףף!!
והראלושששש כל כךךךךך מדהיםםםםםםם כפרההה עליווו
יואווווווו כמה שאני אוהבתתתתת אותווווווווו
ואיזה חאמודדדדדדדדדדדדדדד חחחחח
:"אני מאוהב באולפן, זו ממש אהבה חדשה שגיליתי, אני מסוגל לישון שם. מצידי שיסגרו אותי באולפן לשבוע ואני לא אצא משם. אחרי שייצא האלבום הראשון, אנחנו כבר נכנסים לאולפן שוב לעבוד על האלבום השני. להתחיל לבשל את השירים בראש". חחחחחחחחחח כפרוניייייייי

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

רק עכשיו ראיתי את ההודעה על הסינגלללללללללללללללללללל .. זה כל כך יפהההההה!! הוא כזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! **עוד שנייה מתעלפת פההה**** תודה שניייי ..( ויש לך שם יפה
)

אביחי 33

New member
השיר נכתב בהיותו בצבא..

ככה אני הבנתי,אבל זה שיר שמח וקופצני לא מרגש. שווה לשמוע

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת???????? איך נדע שאתה לא עובד עלינו .. אני לא רוצה לשמוח סתם ... אני כולי מלאת ציפיותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אביחי 33

New member
תסמכי עליי בואי נאמר שזה ממקור...

הכי מוסמך שיש. אין ביכולתי לגלות איך אני יודע וכו',אבל אני אומר לכם שזה ממקור הכי מוסמך שיש
יש על מה לסמוך, חכו למחר ותשמעו בתחנות הרדיו השונות

ווואיייייי איזה כייףף סוף סוף! ../images/Emo9.gif

מחר כך היום אני יהיה ברדיו.....אבל איזה תחנה
טוב עם מישהו יודע תחנה מיוחדת שיגיד...אני חושבת שזה יהיה ברדיו ירושלים....כימעט בטוח...

בר2י

New member
אמצע הלילה בכפר?

חחח הייתי בטוחה זה סימנים או דון חואן או "את" טוב שיהיה בהצלחה ואביחי-תודה רבה על הידיעה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כןןןןןןןןן

אני יודעתתתתתת
בדיוק מקודם קראתי ברשמי..
רציתי לפתוח את ההודעה אבל הקדמת אותי..
בכל אופן.. הסינגל ככל הנראה ייצא היום או מחר לתחנות הרדיו!! ת==ע==ק==ב==ו בכל תחנות הרדיווווווו!!!!!!!!
אני כבר מאתמול במעקב הדוקקק אחר כל תחנת רדיו אפשרית חחח כרגע אני על גלגל"צ חחחח הסינגל נקרא "אמצע הלילה בכפר"..
חחחחח בסופו של דבר זה לא היה "סימנים" ולא "את" כפי שרביםםםם שיערו.. {וגם אני חח} יואווווווווו אין לכם מושג איך אני מתרגשתתתתתתתת
חחחח אני פשוט בשיא הלחץץץץץץ חחחח איך אני מתההההההה כבר לשמועעעעעעע..
הרגע המיוחל לו כל כך חיכינו סופסוףףףףףף הגיעעעע..
אגבב.. להזכירכם, את השיר "אמצע הלילה בכפר" הראלושש הזכיר אז בכתבת השער שלו ברייטינג!! חחחחח הינה לכם תזכורת ממה שהוא אמר עליו:"יש שיר שכתבתי על היחידה, שיר חיילים כזה, על כל מה שעברנו ביחד. קוראים לו 'אמצע הלילה בכפר' וניסיתי להעביר בו את התחושות ואת הריח המיוחד הזה שיש בכפרים הפלסטיניים, של אבק שריפה ביחד עם עשן של חומר נגד יתושים".

ועפ"י הכתבה הדיסק אמור לצאת בחודש

ס=פ=ט=מ=ב=ר ב"ה..
חחחחח יואוווווו אולי אפילו הוא ייצא ב-8.9..
12 שירים יהיו בדיסק!!!
את כולם הראלושש כתב והלחין מלבד 4 שירים שכתבו נדב ביטון, ליאת יצחק ואסף אטדגי, מנהלו האישי. ועוד על האלבוםםםם..
"האלבום יכלול שירים רומנטיים וכן רוחניים כמו השיר 'שאני', שיכלול גם הופעת אורח של אביו, מתפייט. מויאל מתכוון מיד לאחר סיום האלבום הזה להתחיל לעבוד על האלבום הבא, לו הספיק זה מכבר לאסוף חומרים". כפרותתתתתתתת עליווווווו
הינה פה מנענע!!
ומצורפת גם התמונה המעלפתתתתת של הראלושש ששמו באי אונליין..
זו תמונה שהתפרסמה היום ב'ידיעות' בתוספת כתבה על הראלי..
בקשר לסינגללל..
אם מישהו יכול בבקשהההה לסרוק או לרשום קטעים מתוך הכתבה אני אודה לו מקרב לב..
ברשמי שמו סריקה של הכתבה אבל זה קטן מדיי ואי אפשר לקרוא..

מאי 406

New member
יאאא תודה!

זה רק אני או שהתמונה פשוט מ-ה-מ-מ-ת?!
הלוואי והיא תופיע על העטיפה של הדיסק!

וכתבה גם מוואלהה!!!!!../images/Emo9.gif

על הסינגללללל כמובןןן!!!!
רשום שבימים אלו מופק גם קליפ לשיר-סינגל "אמצע הלילה בכפר"..
אאאאאאאאאאאאאאאאא איך אני מתהההה כבר לראותתתתתתתת ולשמועעעעעע
הינה פההההה
קרדיט לרשמי

למעלה