הסינגל הרביעי הוא GE?

Snow White King

New member
הסינגל הרביעי הוא GE?

סתם טיילתי בויקפדיה ואני רואה את זה * Good Enough- תאריך יציאה:לא ידוע מידע: הסינגל הרביעי מ-The Open Door, צפוי כנראה לצאת בעתיד אני מקווה שזה לא נכון
זה אחד השירים המשעממים

Evi Virus

New member
ישישישישיש! D:

שייצא, שייצא
זה שיר מדהים, וזה טוב שאחד הסינגלים יהיה בלדה כזו... נכון שבלית'יום יש חלקים שקטים וזה שיר מדהים, אבל אני כל כך רוצה ש-GE ייצא
! זה שונה.. הלוואי והוא ייצא, כל כך. :)

w e e d s

New member
אוקיי , אני כתבתי את זה.

בוקיפדיה כל אחד יכול לערוך. וכן זה הסינגל הרביעי , לפי ממה שהבנתי , כלוב את זה קודם כל האתר האיטלקי שלהם , וקראתי את זה בעוד מיליון אתרים , אז החלטתי לערוך את זה וגם אני ערכתי את SS ^^

Snow White King

New member
לא יכלת לרשום ATILF? ../images/Emo10.gif

אחד השירים הכי טובים לא מבין למה לא יוצא כסינגל GE פשוט שיר משעמם הוא לא יצליח כסינגל

w e e d s

New member
GE הוא לא שיר משעמם.../images/Emo7.gif

הוא שיר ממש מרגש
אבל הוא באמת לא מתאים לסינגל, אבל אני חושב שכבר פתחנו על זה כמה דיונים בפורום.

s h a r u s

New member
אבל הם

צילמוו קליפ לשיר הראשון מהדיסק לא? ? ? אז איך זה הגיוני שGE יצא כסינגל? אני באמת מקווה שזה לא נכון...

frozen Blood

New member
אמממ אם אני לא טועה SS

כבר יצא בתור סינגל... ובקרוב יוציאו את הקליפ... GE לפי מה שאומרים פה מתוכנן לצאת אחריו.

s h a r u s

New member
אוקי..

גם אם הוא כבר יצא עוד לא יצא הקליפ עוד לא נתנו לעכל אותו לא כלום ואתם כבר מדברים על הסינגל הרביעי :S ואני מאוד מקווה שATILF יצא כסינגל רביעי הוא יותר יפה לדעתי מGE :)

TheRainMaker

New member
קודם תנו לסינגל השלישי לצאתP:

הכל יכול לקרות, אל תשכחו שSS הוחלט כסינגל ממש בדקה אחרונה, כשATILF היה אמור לצאת כסינגל שלישי.

שיר נחמד

good enough שיר נחמד אבל לדעתי משעמם קצת ולא מתאים לסגנון שלהם זה שיר בסגנון כריסטינה אגילרה. חוץ מזה זה לא שיר שנקלט אצל אנשים שלא שומעים אוונסנס אז זה טעות לעלות אותו באם טי וי כי זה שיר לירי מאוד קיצר לדעתי שיר נחמד אבל לא כסינגל.

למעלה