הסינגל החדש LONG NIGHT

kyliefan18

New member
הסינגל החדש LONG NIGHT

יוצא ב-22 לנובמבר! נקווה לקליפ טוב וכמובן לסינגל עם רשימת שירים טובה (בי-סיידים,אמן!).

kyliefan18

New member
ותשכחו ממקום 1...או לפחות מטופ 5

אלה הסינגלים שיוצאים באותו שבוע Brian McFadden - Irish Son - טופ 3 (האחרון היה מקום 1 לצערי) The Corrs - Long Night - טופ 20 (ANGEL נכנס לטופ 20) Darren Hayes - Darkness - טופ 30 Girls Aloud - I'll Stand By You - טופ 5 Green Day - Boulevard Of Broken Dreams - טופ 10 Keane - This Is The Last Time - טופ 20 Sugababes - Overload 2004 - טופ 10 The Thrills - Not For All The Love In The World - טופ 20

Hangman Jury 87

New member
וואללה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

יהיה לזה קליפ?? איזה יופי. זה בטח יהיה להיט ענק! לפי דעתי

kyliefan18

New member
ברור שיהיה לזה קליפ.

והם כבר אמרו איזה סינגלים ייצאו כשהאלבום יצא. לדעתי ANGEL היה דיי טעות והוא היה צריך להשאר באלבום.

p i n g o

New member
לדעתי בכלל זאת טעות,

להכריז על הסינגלים לפני שאלבום יוצא.. צריך לראות איך הקהל מקבל את הכיוון החדש, והקהל לא ממש קיבל את Summer Sunshine...

ליאוריש

New member
לדעתי זה יהיה ככה...מקווה טוב לקורס

בריאן מקפדן- טופ 3 קורס-טופ 20 אם לא נמוך יותר צריכים יותר פרומו... אני מאוד אוהב את השיר והאלבום מצוין...אבל עדיין צריכים יותר פרומו. דארן הייס-טופ 20-30 אם זה שיר נורמלי אז טופ 20 כי האלבום לא מכר הרבה גירלז- אם לא מקום 1 אז 2 אני לא אוהב כל כך את הגירסה הזאת אבל עדיין זה הסינגל של children in need שזה אירוע הצדקה הכי גדול באנגליה בטלוויזיה...ושנה שעברה שיין ריצ'י מאיסטאנדרס הגיע למקום ה-2 ומכר כמה מאות אלפים. גרין דיי-טופ 10 keane- טופ 20 האלבום כבר מכר כמעט מיליון. שוגבייבס- רק המעריצים הפנאטיים ייקנו את זה טופ 10-15 thrils- טופ 20 -30 זה בכל זאת סינגל שני מתוך אלבום מצוין. הם לא מצליחים עם סינגלים. אני לא יודע אם זו פעם ראשונה שאני כותב פה בכל זאת שלום לכולם... אני ליאור ואני מעריץ של הקורס משנת 1998 מאז ששמעתי את only when i sleep רצתי לחנות קניתי את הדיסק שלהם ומאז זו היסטוריה...

d o g b e r t

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

תמיד טוב לפגוש עוד כמונו...
הסיפור שלך דומה לשלי... אני מעריץ מסוף 97' מאז I never loved you anyway אבל גם only when i sleep תרם לעניין...

AndreaCorr ©

New member
ברוך הבא ליאור ../images/Emo24.gif

אני שרון. זה מעניין, אתה לא הראשון שאומר שהחיבה שלו לקורס התחילה מאז שהוא שמע את Only When I Sleep.

למעלה