הסינגל החדש של WC

הסינגל החדש של WC

גם אחרי שנים במשחק הראפ, ההומבוי של אייס קיוב עדיין רעב... אולי בגלל שהוא אף פעם לא קיבל את הכבוד המגיע לו. הנה הקליפ הראשון שלו This Is Los Angeles מתוך האלבום Guilty by Affiliation שייצא בלייבל של אייס קיוב באוגוסט הקרוב. אומנם יש שם קצת גאנגסטא ראפ סטנדרטי, אבל ההגשה והפלואו של הבנאדם זו פשוט ליגה אחרת.

dod drakon

New member
אחד האמסיז שאני הכי מעריך בווסט

ביחד עם אמ סי ראן האגדי. אתה הסינגל הזה כבר היה לי לפני חודש (אני חושב שכבר דבתי אתך עליו), ישר קפצתי על זה כשזה דלף. שיט WEST מהודק טוב. ואם כבר דאבסי אז אני חושב שהוא נותן את הבית הכי טוב מבין כל העשרים ומשהו ראפרים (או כמה שיש שם) ברימיקס של וואן בלאד, פשוט שוחט שם. holla

kendog keds

New member
מאכזב

WC משתייך אצלי לקבוצה מצומצמת של אנשים שהם מעולים כתוסף לשירים מרובי משתתפיים או באופן כללי כפיצ'ר אצל מישהו אחר (או כחלק מהרכב כמו ווסטסייד קונקשן). כמו שאמרו מתחתיי, ברימיקס לוואן בלאד הוא מצויין, ואני אוהב במיוחד את הבית שלו ברימיקס ל-WE POP של ריזה. אבל לבד זה מוצר עם טעם ישן ואנמי. וזה לא שישן זה רע, אני הרי מחכה כל מסיבה לשירים של העשור הקודם כדי לזוז קצת, אבל שמשהו חדש מנסה להישמע ישן, אין לו את הערך הנוסטלגי שגורם לישן להישמע טוב יותר ממה שהוא באמת.

הוצאת לי את המילים מהפה! ../images/Emo45.gif

נמאס לי לראות את כל הראפים 30+ שמנסים להחזיר את הקריירה שלהם ע"י שירה על העבר "הכל כך טוב שהיה לכם"... נו בחייך תתבגרו!

kendog keds

New member
האמת שלא ממש התכוונתי לתוכן המילים

אלא לפלייבה הכללי שנשמע כאילו השיר הזה הוא מאותו פס ייצור של האלבום של ווסטסייד קונקשן או כל דבר "ווסט סיידי" מאותה תקופה. פעם אהבתי את זה, ואת אותם שירים ספציפיים שאהבתי אז אני אוהב גם היום. אבל אם עכשיו תשמיע לי שיר חדש (כמו החדש הנ"ל) שנשמע כאילו מהתקופה ההיא, אין לזה שום אפיל בעיניי.

כן כן אני יודע...

פשוט הוספתי עוד קצת, ולדעתי קרה לך מה שקרה לי פשוט התבגרנו.. אבל אנחנו עדיין אוהבים את הדברים שאהבנו פעם... =] אגב וואסט סייד קונקשיין הוא סבבה של הרכב =]

kendog keds

New member
סבבה של הרכב

והסיבה שאני ועוד שכמותי נתפסו בבית ספר כמוזרים. ("זה עם התנועת ידיים המוזרה")

Schizo Haji

New member
נכון

אבל ממנו ספציפית לא שומעים יותר מידי, יחסית, אז בא בטוב

עוד 2 קטעים מהאלבום להורדה

Westcoast Voodoo - באנגר ווסט קוסט טיפוסי, דה גיים מתארח, עובר מועדון. Addicted To It - זה כבר יותר מעניין... הביט מתחיל משעמם, אבל הוא מתגבר לאט לאט וכך גם הפלואו. אייס קיוב על הפזמון. תודה לאתר הזה

למעלה