הסינגל הבא

blizzard20

New member
הסינגל הבא

חבר'ה, בואו נפתח הימורים על מה יהיה הסינגל הבא של אריק. אני ממש ממש לא יודע מה לבחור, הכי נראה לי הגיוני- "הסיגריה האחרונה". מה אתם חושבים??

I מ י ר ב I

New member
על המדבקה בדיסק

היה כתוב כולל את השירים-הגשמה עצמית,שמות והסיגריה האחרונה. אז בטח הוא ייצא כסינגל,אחלה שיר. גם טעם נרכש מעולה לסינגל לדעתי.

blizzard20

New member
טעם נרכש

שיר אדיייר מצחיק ומגניב הבעיה איתו שהוא ממש ממש קצר, אני לא מדמיין אותו נכנס לגלגל"צ לפלייליסט... למרות שהוא אחד האדירייים והאמת שגם לא ראיתי את המדבקה שאת מדברת עליה.. ניחוש מוצלח- הוא פשוט נשמע שיר סינגלי כזה... אני מאוד אוהב גם את "עץ", "יעל" ו"אוריה חוזר הביתה" (החבר שבלבנון...) אגב- ממש אהבתי את ההופעה של אפרת גוש גם על הבמה וגם בדיסק.. נראה לי כל הבחורות מקנאות בה על הקרבה לברמן.. חחחחחח ;)

blizzard20

New member
קצרצר

א. 3:21 זה טיפה קצרצר.. השיר השני הכי קצר (אחרי עץ, ואם לא מחשיבים את פוטנציה של מילאימ) ב. יש לו 3 בתים, כל בית עם 4 שורות שמתחילות ומסתיימות תוך 10 שניות בערך.. זה כאילו אין לו מספיק בשר בשביל להיות סינגל.. למרות ששוב- אני ממש ממש אוהב אותו....

האורך לא חשוב

כי יש את עץ שהוא יותר קצר ממנו חוץ מזה רק לידיעה שבזמנו היה את הסינגל של ארז דן שהצליח לא רע בכלל והיה פחות מזה באורך העיקר שיהיה בהצלחה

blizzard20

New member
אני מסכים עם גווני

התחלתי ביממה האחרונה להיכנס חזק גם לילד מדהים, שיר מגניב ומצחיק, בהחלט יש סיכוי. למרות שהסיגריה האחרונה יושב בול

למעלה