הסינגל הבא הוא

l TearDrop l

New member
לא ריגש אותי ממש. זה נשמע כאילו היא

מחפפת בלא מעט חלקים למרות שהיא מסוגלת לשיר אותם עד הסוף ובאמת למצות אותם. אני שמחה שהשיר יצא כסינגל, אני מקווה לשמוע ביצועים מצמררים שלה במיוחד בגלל שהוא מרגש כל כך. זו רק אני או שהיא ממש נראית לא משהו לאחרונה עם החילוף תסרוקות והבגדים האלה?

אני שמח שזה הסינגל הבא

למרות שקשה לי לראות אותו שובר שיאים, למרות זאת יש בו את האכויות של אלאניס שכולנו אוהבים. אני אישית מעדיף את גרסת האולפן רק עם הפסנתר ....

קוֹבּ

New member
אני לא חושב שהיא חיפפה בכלל

בעיני זו הופעה טובה. חוץ מאיך שהיא נראית, שזה לא מכוער או משהו, זה פשוט מלחיץ ומבלבל. ומכוער :) אבל זה הטעם שלה כנראה כי היא לא מפסיקה.

l TearDrop l

New member
בפזמון היא מקצרת את החלקים הגבוהים למשל,

לי זה נשמע כאילו היא מחפפת. וכנ"ל בקשר לחלק השני
.

o0Invisible0o

New member
הופעה נוראית לדעתי..../images/Emo12.gif

אבל אני מתה על הביצוע באלבום..שמחה שהוא יוצא כסינגל..

קופי77

New member
אני פשוט בהלם

מה זה? איך היא נראת? השער שלה נראה מחושמל. פעם היה לה את השיער הכי יפה בעולם. ומה זה המחשוף הנוראי הזה והשמלה המכוערת הזאת. פעם היא היתה כזאת קולית ומגניבה. היא נראית כמו סבתא עכשיו. היא גם נורא התבגרה, רואים את זה בעיקר מתחת לעיניים, אבל זה עוד מילא. אם השיער שלה והבגדים היו יותר נורמלים, היא בטוח היתה נראת יותר יפה וצעירה. לי בכלל יש תאוריית קונספירציה- לאלאניס אין אח תאום אלא אחות תאומה. אלאניס עצמה החליטה לפרוש עם המיליונים ולנוח על איזה אי בודד ומי שאנחנו רואים בשנים האחרונות זאת אחותה התאומה שמנסה לחקות אותה ולא כל כך הולך לה. לולא התאוריה הזאת אין לי שום הסבר להדרדרות במראה שלה ובמוזיקה שלה. לא נראה לי שאותה אישה שכתבה את יצירת המופת uninvited ודיסקים מופתיים כמו JLP ו- SFIJ אחראית ל- SCC האיום ול- FOE המאד בינוני.

למעלה