הסיכומיישן

הסיכומיישן../images/Emo70.gif

טוב, אני יודעת שעברו שבועיים מהסיכום הקודם, אבל כל השבוע הקודם עסק במפגש שלנו, אז אם יש לכם תהיות, שאלות, או כל הגיג אחר, אפשר להכנס לשרשור המפגש
מאיפה הוא
מוכר לכם?!?!? מפורום אוונסנס כנראה......(לא אוהבת אותם, אבל מילא, העיקר הבריאות) לכל סוגיית הקוקילידה בטעם וניל אני לא אכנס אפילו, זה מעורר בי חרדת נטישה............
מסתבר שהשבוע הקרוב צופן בחובו אלן רב ביותר ביום שבת בערוץ יס 2 בשעה 2 ומשו בלילה יש את בעיניים עצומות ביום שני בערוץ הסרטים בשעה 11 ומשו בלילה יש את נשיקת הבוגד וביום שלישי בערוץ יס 1 וגם ב2 ומשו בלילה יש את דוגמה ותודה רבה לעדי שטרחה לעדכן אותנו
הבלתי יאומן קרה
יש לנו לא אחת, אלא שתי מצטרפות חדשות
קבלו במחיאות כפיים סוחפות את THUMPER הידועה כמיכל2, גם היא נגררה לפה אחרי עדי, ומהווה חלק אינטגרלי במאפיה
הבאה בתור היא tribe spirit הלא היא נדיה, בת 15 וחצי שעלתה אלינו מרומניה וכרגע מתגוררת בירושלים
היא מכורה לסידרה "השבט", ואוהבת את הריקמן עוד לפני גל הארי פוטר, אכן ריקמניסטית אמיתית
ברוכות הבאות והשתלבותנעימה
וזה כל השבוע, קצר וקולע
מי מבינינו שהיו בניצנים- מקווה שנהניתם( אני יודעת שאני נהניתי....)

DARK ANGEL14

New member
אווו חיכיתי לסיכומיישן../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

כן מסתבר שהשבוע יש הרבה אלן רק בגלל שאין לי יס אני לא אזכה להנות ממש
מיכל2 העצלנית לא פותחת ת'מחשב (אולי רק פעם בשנתיים
) אבל אולי התווספה נדיה שלא תברח
ובהחלט היה שבוע קצרצר...אוי פאק תיכף בצייפר
אני לא רוצה לחזור לזוועה הזאת
ובמילותיה של ענבל (או שלא
) מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אה וגם שיהיה שבוע נחמד לכולם

I n n u e n d o

New member
אווווווו קוול../images/Emo70.gif

קבלי ח"ח אגב,ימשהי במקרה הייתה היום בהקרנה של איזה מין שכנה במגדלי האופרה

tribe spirit

New member
חח..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

גמני הייתי! שלום חנוך,משינה 1,אביב+עברי,היהודים,קולהרוק וכוכב נולד 2. ולא באמת באתי מרומניה,סתם היה לי משעמם כשכתבתי את זה...

3נטוש

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה כיף לך! היית ב-4 בנצנים? אוף
ראית את גלעד
ואת עברי ואביב ב"מרי לנצח"(אני בעצם בחור
)
ואת עברי ואביב ב"האם להיות בך מאוהב"
כ-י-ף ל-ך

tribe spirit

New member
רק בשביל האנשים..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אני רוקיסטית ישראלית גאה.... אוי חמי...הקולהרוק היה פשוט מושלם!!!אהההההההה!!!!!!ה-ב-י-א-ו--א-ת--ה-ס-ת-י-ו!!!!!1ומסיבת התה של עליזה...אני התמוגגתי. אביב ועברי...למי אכפת ממרילנצח והאם להיות ך מאוהב(בהופעה המשותפת שלהם ישבתי לבד על החוף והקשבתי..הכי כיף)היה את אתה נולדת לאהוב!1!!!!!!שוב,התמוגגתי...ואת בואי אליי..והייתי שורה שיה...שזה אמנם כואב והרבה מכות,אבל אפילו הציעו לי נישואין..
חחח..הייתה הופעה מושלמת של אביב...ועברי שאווווווווווווווווה!!!!אז מה עם הוא הומו...וגמני נכנעתי לזרם...אני גרופית של יוני בלוך!זהו..הוצאתי את זה.יש לי אפילו צלצול של הפיג'מות...

נכון יוני חמוד?!?!../images/Emo54.gif

"יש לחמי סוד, שהוא לא מגלה לאףאחד.....חמי, אתה רוצה לספר לנו משהו? ...משמאלי עם הגיטרה זה חמי רודנר, הוא בתול עדיין ואין לו חברה!........." אוי,יצור דגול שכמותו........

למעלה