הסיכום שלי לשנת 2014

הסיכום שלי לשנת 2014

זו היתה שנה טובה, הרבה פרוייקטים בעבודה, אני ממש נהנה ממה שאני עושה שם.
יציאות עם חברים טובים, שיחות נפש לתוך הלילה. יותר מכל למדתי להקשיב, בלי לנסות לתת עצות מיותרות, רק להקשיב, לתת לבנאדם להוציא, בעקבות כך הכרתי את החברים שלי יותר טוב מאי פעם. יצאתי לכמה דייטים, הכרתי בחורים נחמדים, ולבסוף פגשתי את נלסון, בחור צעיר, בן גילי, כל כך יפה פינמית וחיצונית כאחד, הקשר התפתח לרומנטי, היתה שם אהבה גדולה, חבל שהוא היה צריך לחזור לחיים שלו באיטליה.

חוץ מזה, היו עוד כמה דברים -

סרטי השנה שלי:
1. "שומרי הגלקסיה" - אני קרוע על הסרטים של מארוול.
2. Captain America: The Winter Soldier
3. Dawn of the Planet of the Apes

סדרת טלוויזיה: בלש אמיתי.
המבורגר השנה: רשת BBB
שיר השנה שלי: Sia - Chandelier
תכנית טלוויזיה: ג'ון סטיוארט, סטיבן קולברט, ג'ון אוליבר. [URL]https://www.youtube.com/watch?v=eAFnby2184o[/URL]

הארוע התרבותי: ליידי גאגא בפארק
על האש בפארק
זיון בתוך השיחים בפארק
! בימים שונים כמובן.

כאב הראש: המלחמה בעזה, יוקר המחייה המטורף במדינה שלנו, הבוס שלי שאוהב לנגן בחליל בזמן העבודה (זה מטריף את השכל החליל הזה).

זוועת השנה: אייל גולן ופרשיית המין שלו, גועל נפש אחד גדול.

אנשי השנה בתקשורת: הכתבים שסיקרו את המלחמה בעזה ועמדו ממש על הגבול ואפילו חצו אותו כדי לדווח.
פוליטיקאי השנה: סתיו שפיר. כשאני מסתכל על היוזמות שלה, אני מתמלא הערכה כלפיה (חוץ מהקטע של ישראל היום).

ולסיום אחד הדברים שאני הכי נמשך אליהם בעולם: בודי בילדרים

השנה היו כמה בודי בילדרים שעקבתי אחריהם, ואתן לכם כאן שניים מהם שממש הדהימו אותי השנה.

1. סרגיי קונסטנס 2. דני קגנוביץ'.

Sergi Constance הוא בודי בילדר אבל מגדיר את עצמו כ- fitness model and fitness athlete . נולד וגדל בספרד, השתתף בתחרויות פיתוח גוף, וכיכב על שערי מגזינים לפיתוח גוף וכושר. אני אוהב את המראה שלו, הוא גבוה, בעל גב רחב, יש לו חיוך גדול ושרירים מסותתים כאילו חצבו את הגוף שלו מאבן.
הוא אחד היפים ביותר שעיני נתקלו בו. אני מפנטז עליו באופן קבוע, והדברים שהוא מעורר בי הלוואי והיו קורים במציאות.

danny kaganovich דני קגנוביץ' הוא בודי בילדר ישראלי, גדל בבאר שבע, בן 22 וכבר הספיק לזכות בתחרויות שונות בפיתוח גוף, מר דרום בגיל 17, ובהמשך בתואר מר ישראל ואלוף האלופים, מקום 1 בתחרות מר יוניברס שהתקיימה בספרד בקטגוריה לגילאים מתחת ל 23.
הוא גדול, שרירי בצורה קלאסית ושומר על חיטוב בצורה נפלאה.

לפעמים אני מפנטז על סרגיי ודני מתחילים באימון משקולות משותף, עוברים להאבקות, אח"כ לנשיקות, מזמוזים, אגרופים, מניפים אחד את השני באוויר, ומקנחים בסקס חם ומיוזע. שני גברים כאלה יכולים לקרוע כל אחד, הם היו הפנטזיה מס' אחת שלי השנה הזו. הנה תמונות שלהם.

aשרון

New member
אני גם אסכם...

עברה עליי שנה לא קלה עם הרבה עליות ומורדות. היום אני מרגיש הרבה יותר חזק מאשר באותה התקופה בשנה שעברה.
מקווה שההרגשה הזו תלווה אותי לתוך 2015. יש לי הרבה אתגרים שאני רוצה לכבוש. ובחזרה לשנה שמסתיימת:

זמר השנה שלי: איתי מזילו https://www.youtube.com/user/Mazilo7/videos
שיר השנה שלי: איתי מזילו - https://www.youtube.com/watch?v=0gpju6zWKCA The Meaning of Nothing

סרט השנה שלי: עליית כוכב הקופים. Dawn of the Planet of the Apes
הסרט הכי אנושי ומרגש שיצא לי לראות השנה.

סדרת הטלוויזיה: אפיזודס - עונה 3 מצויינת.

משקה השנה: בירה שחורה קרה. יש לזה טעם מדהים בליל קיץ חם.
המבורגר השנה (כי גם אני אוהב המבורגרים): בסניף של קינג ג'ורג' בראשון לציון, המבורגר מעולה.
חביתת השנה: חביתת ספגטי - ביצה מקושקשת מוסיפים לה בצל מטוגן, פטרוזיליה, מלח, פלפל, ושופכים לתוך מחבת בתוכה ספגטי מבושל דק. יוצא מעדן. אני אוכל את זה עם ירק חי בצד. לפעמים מוסיף גם חומוס או קוטג' .

תאורת השנה : פלורסנט בנורות ספירלה, מה שנחשב לתאורה ירוקה (חוסכת חשמל).
חתיך השנה: רועי, השכן הסטרייט שלי, איזה בחור יפה מבפנים ומבחוץ. סטרייט שהרגיש איתי בנוח וגרם לי להרגיש טוב עם עצמי.

מה היה - את הסיכומים אני משאיר לסוף החיים..אז...

תקציר: השנה כמו שנה לפני ושלפניה עברה בלי הכנסה כספית. למדתי המון. שכחתי המון. לא אהבתי (כמו בכל ה-10 שנים האחרונות). כתבתי לא מעט. זרקו אותי מפייסבוק (עשו לי טובה). התנתקתי מטוויטר ולינקאין. פיתחתי עוד קצת את הרוחניות שלי. צבעו לי את הדירה. נקשרתי עוד קצת עם חברים ישנים. סקס לא היה (כמו ב-3 שנים האחרונות). מצד אחד טוב לי מצד שני בלי כסף זה לא יכול להמשך לנצח.

זמר השנה שלי: לירון עמרם גאון !
שיר השנה שלי: מה עובר עליך
סרט השנה שלי: RoboCop
סדרת הטלוויזיה: Masters of Sex
משקה השנה: ביטרמייסטר (ליקר)
המבורגר השנה: המבורגר פרטי וסודי
חביתת השנה: חביתת ירק: חבילת כוסברה שלמה, בצל בינוני קצוץ, תבלינים של תימנים, 3 ביצים. האמת שזה יותר דומה לקציצה ענקית...
תאורת השנה: אור צהוב של מנורת השולחן
חתיך השנה: Charlie Hunnam

למעלה