הסיכום השבועי

הסיכום השבועי

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכנית טלוויזיה: שיר השבוע של שירי: שיר השבוע בכללי: בילוי השבוע: תמונת השבוע:

עונה...../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי 100 במתמטיקה
משהו רע שקרה השבוע:לא משהו מיוחד.. תוכנית טלוויזיה:עדי אשכנזי שיר השבוע של שירי:"בכל מקום" שיר השבוע בכללי:"המלחיץ" ו-"אלוהים" בילוי השבוע:אם אפשר לקרוא לזה בילוי...הייתי גיבוש כתתי מעאפן-הורים וילדים..
תמונת השבוע:

מהממת11

New member
עונההה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי את הבן המושלם!
משהו רע שקרה השבוע: ממ.. כלום לשם שינוי
=] תוכנית טלוויזיה: ים של סודות,בויוה.. =] שיר השבוע של שירי: אהבה קטנה.. שיר השבוע בכללי: me and u בילוי השבוע: פגישה בשישי בערב עם אהובי
תמונת השבוע: אני והוא ביחד
[קוראים לו אוריאל שם יפה לא?
] ,התמונה מהיום.. איך אנחנו? =]

יוו יש מצב שראיתי אותך../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

נראה לי שכן.. מאיפה הוא?

linoy7

New member
איזה חמודיםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וגמלי את מוכרת

linoy7

New member
ת"א../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

או שאני מכירה אותך או שאת סתם מזכירה לי מישהי שאני מכירה

chagiti

New member
סיכום שבוע הרע ביותר!!../images/Emo7.gif

סורי על הפסימיות...=\ משהו טוב שקרה השבוע: אמ השיחה שלי עם הדר!!
זה ה-דבר היחיד הטוב שהיה השבוע.. משהו רע שקרה השבוע:אממ יותר מידי..מקרה עם חברות,טיול שהיה הכי הכי הכי חרא בעולם ויש עוד הרבה... תוכנית טלוויזיה:לא ראיתי שום טלויזיה השבוע.. שיר השבוע של שירי:לאן שלא תלכי שיר השבוע בכללי:כשהלב בוכה,ואם יש גן עדן בילוי השבוע:לא היה!

just adiki

New member
הו, סוף סוף../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע:יום שישיייייייייי!!!!! שישי מושלם
ארוחת ערב משפחתית מעולה ואחרי זה ראיתי עם חברות "גריז" שבא לי עליו כבר מתחילת שבוע שעבר. משהו רע שקרה השבוע:התכווצות בבטן בזמן בוחן באנגלית=2 טעויות כ"כ טפשיות!! תוכנית טלוויזיה:"little angels" שיר השבוע של שירי:"אהבה קטנה" שיר השבוע בכללי:olivia newton-john-hopelessly devoted to you בילוי השבוע:יום שישי
תמונת השבוע:

ady18

Well-known member
שלי

משהו טוב שקרה השבוע:קבלתי סינגל מתנה משהו רע שקרה השבוע:נעזוב... תוכנית טלוויזיה:יאיר לפיד שיר השבוע של שירי:השקט שנשאר שיר השבוע בכללי:מילים פגישה פסק זמן עצבות זמנית מה עוד בקשת בילוי השבוע:יאיר לפיד תמונת השבוע:

linoy7

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

משהו רע שקרה השבוע: שינו לנו[שוב
] הוסיפו שעה ביום שלישי
משהו טוב שקרה השבוע: בגלל שינוי המערכת^^^ אנחנו מתחילים בימי חמישי ב- 10
תוכנית טלוויזיה: השמינייה
חברים
שיר השבוע של שירי: השקט שנשאר
שיר השבוע בכללי: כל הציפורים- סקעת בילוי השבוע: בבית
תמונת השבוע: אין

למעלה