../images/Emo124.gifהסיכום השבועי
ביום ו' הקודם, בסיכום השבועי של טלי,יניב ניתח לנו בצורה מעמיקה תמונה של כל נשות הסידרה והצליח להדהים אותי לחלוטין מכמה מסקנות אפשר להוציא מתמונה אחת. בעקבות אותה תמונה גם היתעורר הויכוח-האם מקומה של ברוק במרכז היה אכן ראוי, או שאמבר היתה צריכה להחליפה?(וברור באיזה צד צדדתי אני
).
יניב הגיש לנו פרק חדש וטרי של "הברוקיה"(לפחות טרי עד לפני מס' דקות), והותיר אותנו פעורי פה ומצפים בכיליון עיניים לפרק הבא...(
שהוגש לנו לפני מס' דקות, ולכן רשמיי יבואו בהמשך).
צפניה הוכיח לנו שגם אופרות סבון מסוגלות להוות השראה מספקת לניתוח סיפרותי מעמיק בנושא "כך תישלטי במישפחתך לאורך שנים"-המדריך המלא לכיצד להפוך להיות מטריארכית.
בעקבות ויכוי בין טלי לfaery 18 על דמותו של דיקן, זכיתי לרשום נאום שרובו עסק בסנגורייה על דיקן.
OZKAR הוציא את תיסכולו בנאום משכנע בנושא "מה קרה לה?"-לסידרה בשנים האחרונות.רובנו כאן הסכמנו.
למרות ספקות שעלו והופיעו, סיגל חזרה והדגישה שהאנטר אכן היתה אשימה במוסריות המוגזמת של טיילור.
בפרק עדכני חדש מארה"ב שהוגש לנו ע"י טלי, היתנהל ויכוח חדש בין טלי ל-faery 18 בנושא שהוא ספוילר, ולכן אמנע מלציינו כאן. ושוב פעם תמכתי בדעתה של טלי.
צפניה שוב פעם קרע אותנו מצחוק במאמר סיפרותי מעמיק בנושא "כך תזכה באהבת חייו של אחיך" בהיתבססו על אופרות סבון שונות.
דבר ששכחתי לציין-מיקי(Mikel 20) הציע רעיון מקורי-לבחור פנים מפורסמות לדמות של דיאנה(הבת של שילה ומסימו) לעונה החדשה של "הברוקיה".
ולסיכום:
בדקות האחרונות ממש,יניב הקדים את הסיכום השבועי שלי(שיצא מעט באיחור) עם פרק חדש וטרי של "הברוקיה" שכולנו חיכינו לו, ושארשום את רשמיי עליו בהמשך.
גם מיקי הקדים אותי בחדשות ליהוק שלא אפרט כאן מעצם היותם ספוילר.