הסיכום השבועי....

הסיכום השבועי....

ואלה הן עלילות השבוע של השמינסטים:(אפשר להגיד שהושפעתי מפרוויקט Y) שירנציקן-פתחה שרשור מעניין על כיתת מב"ר ובדרך גם קיבלנו הסבר קטן על משמעות המילה מב"ר stillwater-התעניינה בסנוויצים שלנו,והודיעה על חזרת סקס והעיר הגדולה
מיקה 86-סיפרה לנו חוויות מחדר הכושר, וyellow cheese-פתחה שרשור כעס שבו חברי הפורום יכלו להוציא את כעסם על בעיותם הלוחם המושלם-שאל אותנו מה קורה בצו ראשון? וכמובן כול הפורום נרתם לעזרתו
all cried out-העלתה נושא חדש בפורום שהוא - עזיבת ביה"ס בשנה האחרונה
superstar-עזבה אותנו לטיול מגמה בצפון אך כמובן חזרה עם חוויות. לא משו-שאלה את דעתנו לגבי הקשר בין הומור של מורים בשיעורים לבין רמת הריכוז. snoop dogg-הודיע לנו במחאה שהולכים להרוס לו את הטיול השנתי אך גילה שגורלו לא ממש מר. chocolate addict-חזרה לנושא האהוב עלינו ביותר-הצבא והתחילה שרשור על תאריכי גיוס.כמו כןEd hunter-סיפר לנו על חוויותיו במסע הצבאי הראשון..
אוקיי זהו להשבוע מקווה שנהנתם

Ez sLeeP

New member
אילת בובתי,

זה לא שאיני שמח על לקיחת היוזמה, אבל יש כאן סכמת שבועית שעבר קורס התמחות קשה ביותר בן 2 דקות וחצי בממוצע. אין זה סיבה לגזול לה את התפקיד הנחשק. לפחות לשאול..
*נדב בשוק* אבל אם כבר עשית, אז זה נהדר. תזכורת: יש רק סכמת שבועית אחת בפורום זה, וזה שירה'לה!

אופס סורי....../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

לא ידעתי שיש מישהי קבועה חשבתי שמי שרוצה יכול לעשות... וחוץ מזה קוראים לי איילת(עכשיו תורי להיות בשוק.
.) אילת זה שם של מקום בדרום אם אני לא טועה....

Ez sLeeP

New member
תסלחי לי יקירתי,

פשוט אני מכיר אילת שכותבת את שמה עם י' אחת בלבד. אז איילת אמרנו?

Stillwater

New member
חחחח..איזו פאדיחה

לך איילת! סתם עזבי...לא נורא, קורה! איילת, נכון כשהיית בת 12 הציקו לך עם איילת מקבלת?

לא!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תגידו לי מה הבעיה שלכם עם השם שלי....שיו ואני חשבתי שזה השם הכי נורמלי בעולם.לא,לא הציקו לי אף פעם עם איילת מקבלת אף אחד בחיים שלו לא צחק על השם שלי....וגם בגלל שרגילים לקרוא לי איילת או רקפת(אחותי התאומה) אז אף אחד לא מספיק אפילו לחשוב על דברים מצחיקים לעשות עם שמי הם מספיק מבולבלים.

Ez sLeeP

New member
'איילת מקבלת'.

אח, אתם מעבירים בי צמרמורות נוסטלגיה לימיו הראשונים של רייטינג. היום זה כבר איילת מטיילת. איילת שני, שתחיה.

למעלה