הסיכום השבועי

הסיכום השבועי

זה שרויטל מעבר לים לא אומר שאנחנו לא מסכמים את השבוע .. משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: פרק טוב שראיתם השבוע: סרט שראיתם או מתכוונים לראות שיר השבוע שלכם: וידאו שאהבתם במיוחד השבוע: תמונת השבוע:

shoham95

New member
../images/Emo179.gif ../images/Emo176.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: טוב- עבדתי והרווחתי כסף
מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: עצבן- שמעתי שמישהו אמר שדתיים לא מתקלחים 9 ימים. איזה שטות
זה עצבן אותי. משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: הופעה של אביתר בנאי!
פרק טוב שראיתם השבוע: עדיין לא ראיתי את הפרק האחרון
לא היה לי זמן. הפרק האחרון של 15 דקות היה מעולה, אבל ממש! סרט שראיתם או מתכוונים לראות: אני רוצה לראות אקליפס! שיר השבוע שלכם: לא שמעתי כלום. [אין לי כוח להסביר למה] וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:
תמונת השבוע:

השבוע שהיה...

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: היו הרבה צחוקים בקייטנה מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: הלילה לבן משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: הקייטנה מסתיימת... פרק טוב שראיתם השבוע: כמה פרקים במלרוז, כוכב נולד, הישרדות הישראלית סרט שראיתם או מתכוונים לראות: דמדומים 3 שיר השבוע שלכם: שירי גלי למיניהם שבוע טוב לכולם

השבוע שהיה לי :)

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: חגיגת חצי שנה עם החבר שלי
מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: אממ שמחתי כשקיבלתי את המשכורת הראשונה שלי מהקייטנה שאני עובדת בה, על ימי ההערכה שהיו חודש שעבר. משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: קייטנה- קולולולולוש. חח סתם לא. פרק טוב שראיתם השבוע: אין לי מושג. לא היו פרקים חזקים השבוע. סרט שראיתם או מתכוונים לראות: ראיתי למעלה! מרגש ומדהים. שיר השבוע שלכם: Secrtly באמת שאני מאייתת טוב רוב הזמן פשוט אין לי כח.

sivan3004

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: רע - הבגרות במתמטיקה, טוב - סינמה סיטי מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: שימח - השגתי עבודה משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: פסטיבל מתגייסים בגני יהושע פרק טוב שראיתם השבוע: ראיתי את הפרק הראשון של דם אמיתי שהיה בהוט, נחמד מאוד
וראיתי הרבה HIMYM יש לי הרבה להשלים חחח סרט שראיתם או מתכוונים לראות: ראיתי גם את צעצוע של סיפור 3 (גאוני!!) וגם את שרק 4 שיר השבוע שלכם: נראלי שזה יהיה Dream On בביצוע של ניל פטריק האריס ומת'יו מוריסון וידאו שאהבתם במיוחד השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=O_fNU_Y13zw תמונת השבוע:

זהירות פקצה לפניכם ../images/Emo6.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: טוב :קצת חופש וכיף וגם כל אתמול אחר הצהריים ערב
איזה טירוף!!! מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: שימח: שרובי חוזר לטייק דאת באופן רשמי
משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: יומולדת לאחיינית שלי
פרק טוב שראיתם השבוע: פריטי ליטל ליירז
סדרה ממש חביבה סרט שראיתם או מתכוונים לראות אני רוצה לראות את פעם הייתי של אבי נשר אני רק צריכה למצוא עם מי ללכת שיר השבוע שלכם: could it be magic -take that וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=u2kK-TTOttY אתם לא מבינים כמה זה מרגש אותי !!!!! תמונת השבוע: כאילו שיכול להיות משהו אחר

נוש14

New member
מסכמת

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: לא זוכרת מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: הקצינים שלי עיצבנו אותי משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: הממ... פרק טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי סרט שראיתם או מתכוונים לראות: יש מלא שאני רוצה, יש את החדש עם אלן פייג' וגם חשבתי להשלים את סרטי דמדומים שלא ראיתי שיר השבוע שלכם: should i stay or should i go סתם כי הוא מגניב וידאו שאהבתם במיוחד השבוע: לא ראיתי תמונת השבוע:

enigma14

New member
עונה!../images/Emo13.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע:עשיתי פוסט בבלוג יצירה מצליח! מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע:מישהו שחשבתי שהוא ידיד וגיליתי שהוא אידיוט
שמוק
זבל
מה שתרצו משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא:לא יודעת... פרק טוב שראיתם השבוע:הפרק האחרון של גלי והפרק האחרון של 15 דקות (היה סוף חזק!) סרט שראיתם או מתכוונים לראות:שרק 4,אני לא מבינה למה המבקרים באינטרנט קטלו זה אחלה סרט! שיר השבוע שלכם:בגלל זה שעיצבן אותי
http://www.youtube.com/watch?v=7Sj9FGiCGkw וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:כנל תמונת השבוע:אין

Confide In Omer

New member
מסכם!

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: קיבלתי מחברים מתנת יום הולדת מאוחרת! והייתי בהצגה אביב מתעורר, שהיתה מאוד נחמדה. מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: לא משהו רציני.. משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא: שום דבר מיוחד. פרק טוב שראיתם השבוע: כל עונה 7 של חברים! אין על הסדרה הזאת, פשוט אין! סרט שראיתם או מתכוונים לראות הנבחר עם דנזל וושינגטון. שיר השבוע שלכם: Kylie Minogue - Cupid Boy

sukrazit

New member
מסכמת:)

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע: תמיד מתחילים עם הטוב- היה כיף במסיבת גיוס של חברה..רע- קצת בעיות בעבודה.. מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע: מממ אין חח משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא:אין, הרבה עבודה בעזרת השם חח פרק טוב שראיתם השבוע: הפרק האחרון בטלויזיה שוב ♥ סרט שראיתם או מתכוונים לראות: אמממ חייבת לראות צעצוע של סיפור 3! שיר השבוע שלכם:stereo love

limors2

Well-known member
../images/Emo80.gif

משהו טוב/רע שקרה לכם השבוע:הדואר הביא לי את הפסקול של מעבר ליקום ואת העונה הרביעית של דוקטור הוּ
מישהו ששימח/עצבן אותכם השבוע:מישהי מהעבודה טסה לחו"ל ל3 שבועות. זה לא נחמד מצידה
משהו טוב שמצפה לכם בשבוע הבא:חופש (מחורבן למדי, אבל חופש זה חופש!) ביום שלישי! הוא מפצל את השבוע ל2 חלקים קצרים בצורה מושלמת. פרק טוב שראיתם השבוע:ראיתי כמה פרקים נפלאים ב"המשרד". סרט שראיתם או מתכוונים לראותשוליית המכשף!! הסרט הכי טוב שראיתי מלא זמן, וראיתי הרבה סרטים טובים. שיר השבוע שלכם:Lissie - When I'm Alone וידאו שאהבתם במיוחד השבוע:זה אחד מהסרטונים המגוחכים הגאוניים והמושלמים ביותר שיצא לי לראות אי פעם: http://www.youtube.com/watch?v=3c7i9x6mSBY&playnext_from=TL&videos=3OhN9ytsT-E תמונת השבוע:

למעלה