The Albatross
New member
הסיכום השבועי - 6.9.04
אז מה היה לנו השבוע? השבוע, כך נראה, לא הציב לנו הרבה שעשועים חדשים. סביר להניח שזה נובע מתסמונת בית הספר, שפקדה בערך 3/4 משוכני פורום זה. אני מקווה שנחלים מתישהו (8 ימים לראש השנה, 286 לסוף שנת הלימודים!). האייטם הגדול של השבוע, אם כך, יהיה הוצאת שני השירים החדשים של ווטרס. שני השירים, To Kill the Child ו- Leaving Beirut, שתוארו גם ע"י מעריציו השרופים של ווטרס (אני לא יודע באיזה חור נידח ציף מצאה אותם, אבל אם היא אומרת...
) כמרדימים רשמיים, דווקא העלו בי רעיון - למה לא לקחת אותם ופשוט להשתמש בהם כפלייבק לאלתורים של מוזיקאיים? נעבור לחדשים. (שמתם לשינוי הפורמט של הסיכום? חדשים לא בהתחלה יותר! מהפכה! ... <טוב, זה בגלל ששכחתי ואין לי כוח לגלול למעלה.>) השבוע הצטרפו לפורום, נחשפו ודיברו אדם ואדם, raanana4ever, jim morrison is aliv (שהם בעצם אותו אדם), 1337hAx0r, ו- ffvffv. ברוכים הבאים. oribarak התחיל שרשור על ליריקה אנגלית ועברית. מלבד העובדה שאנגלית היא פחות גרונית, היא גם כוללת פחות הברות במילה, ולכן קל יותר לבצע שירים בה. זה היה הטיעון המרכזי שלו, ומפה זה רק התפתח. אדם ואדם שאל על תאריך יציאת פולס בDVD. התשובה, שתשמח רבים מאיתנו, היא 25.10 של השנה הזאת. Hurakano שאל על קאברים של להקות לשירים של פ"פ. במקום התפתחה רשימה, שאני חושב שכדאי להכליל בFAQ. זה הכל לשבוע זה, האלבטרוס.
אז מה היה לנו השבוע? השבוע, כך נראה, לא הציב לנו הרבה שעשועים חדשים. סביר להניח שזה נובע מתסמונת בית הספר, שפקדה בערך 3/4 משוכני פורום זה. אני מקווה שנחלים מתישהו (8 ימים לראש השנה, 286 לסוף שנת הלימודים!). האייטם הגדול של השבוע, אם כך, יהיה הוצאת שני השירים החדשים של ווטרס. שני השירים, To Kill the Child ו- Leaving Beirut, שתוארו גם ע"י מעריציו השרופים של ווטרס (אני לא יודע באיזה חור נידח ציף מצאה אותם, אבל אם היא אומרת...