הסייעת שלי

הסייעת שלי

רציתי לספר לכם על הסייעת שלי... בזמן ה שיעור, במקום שאקרא את מה שכתוב על הלוח ואכתוב או שאקרא פסוקים מן התנ"ך ואכתוב הסייעת כבר מצטטת לי מן הלוח או מן הפסוקים שמצאתי ובכך מקלה עלי, כשאני מתופף היא מרכזת אותי בכך ששמה ידה על ידי וכמוכן היא מדרבנת אותי לכתב יפה...היא מאוד נחמדה והלוואי ולכל התלמידים הטורטניקים תהיה סייעת ואם כבר סייעת אז סייעת כזו.

גיא החמוד נראה לי שהסייעת יודעת..

את עבודתה. גם לאוראל הסייעת עוזרת המון וזו ההזדמנות להודות לה ..

גם המסייע של שי ממשיך גם השנה

ושי מכיר אותו מלפני שנה והוא מרוצה מאוד וטוב לו וגם סידרו לו כיתה

שביק

New member
גיא היקר אני מאושרת איתך ובישבילך

ותמשיכו כך. זה מה שקיוויתי לשמוע.

שביק

New member
לשי החמוד. אני מאחלת לך הצלחה עם

החונך ותמשיך להתקדם ולהיות מאושר.

השגיא

New member
גיא אוראל ושי ../images/Emo26.gif

שמחה בשבילכם מאוד!! בעזרת הסייעת תוכלו להוציא ולממש את חוכמתכם וכישורכם הרבים. גיא- אהבתי את החתימה שלך
גלית

vered83

New member
לגיא ואוראל אני מאוד שמחה בשבילכם

שרק תמשיכו להצליח, ושרק יהיה לכם טוב גם לשי יש מסייע שעוזר לו, מעודד אותו

mazy

New member
לשי, המון הצלחה../images/Emo24.gif

בכיתה החדשה, ועם המסייע הוותיק
מזי.

גיא כל הכבוד חמוד ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

עם הסייעת החדשה...ואני שמחה שהיא מוצאת חן בעיניך ושיש שיתוף פעולה ביניכם.

גיא כל הכבוד חמוד!!!!!!

גיא, שמחתי לשמוע שהדברים מסתדרים לאט לאט. היום ביקרתי אצלכם באשדוד. לביא מוסר לך דש חמה. ד"ש לכולכם שלכם משה

mazy

New member
לגיא ולאוראל../images/Emo24.gif

שתהייה לכם שנה מוצלחת ופורייה, שנה של שיתוף פעולה פורה ומוצלח עם הסייעת ובכלל...
מזי.

דורבל

New member
שלום גיא

גם לי היה לפני שנה סייע. מאוד עזר לי, מאוד הקל עלי ואפילו היו בקרים שהלכתי לבית הספר רק בגלל שידעתי שהוא שם - מחכה לי. הוא יצא איתי לטיולי הכיתה השתתף בכל השיעורים (אפילו מוסיקה וספורט) והיתרון הכי גדול שלו היה שהוא למד מהר מאוד לקרוא אותי - מתי רציתי שיעזוב אותי בשקט, מתי שיתרחק ממני ומתי שיקשיב לי. הקושי היה בהתחלה עם הכיתה אבל מהר מאוד כולם גילו את היתרון שהוא בכיתה וכולם הרוויחו. השנה התחלתי ללא סייע, אני בטוח שאצליח בלי ואני מאחל לך המון המון הצלחה ושנה טובה. דור

דור, זה ממש מעודד מה שכתבת

היו לנו המון חששות לגבי הסייעת. אני שמחה שהסייע באמת סייע לך וכנראה שהשנה נתנה לך כלים להתמודדות. אני מאחלת לך המון הצלחה בשנה הקרובה, ספר מדי פעפ אייך היא עוברת. גם בהצלחה באתר החדש שלך. אלונה

שביק

New member
לדור שלום וברכה, אני מאד שמחה

שכתבת את מילות העידוד וההסבר שלך לגבי הסייע שלך, מכיון שצעירים רבים הזקוקים לסייע/ת לא תמיד מוכנים, מפני שחוששים מ"מה יגידו בכיתה"? והנה אתה, בנחישות ומלים חמות עזרת פה להרבה מאד ילדים. אז המשך להצליח ותודה לך.

למעלה