הסיוט שסוףסוף נגמר

mokita3

New member
הסיוט שסוףסוף נגמר

שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם במקרה שקרה לנו
הבן שלי בתפקוד גבוה והיה בבי"ס חינוך מיוחד ללקויות למידה מורכבות וגם הכניסו לשם ילדים עם פיגור שאת זה רק לאחר שהבן שלי התחיל ללמוד ידענו את זה וגם לא בהתחלה
נכנסנו לבי"ס הזה בטעות לאחר שהמנהלת שיקרה לנו בפגישה שהייתה לנו וגילינו את זה מאוחר יותר, במשך התקופה שהבן שלי למד שם עשו לנו את המוות כדי שנצא משם, לא נעשה שום מאמץ מצידם לעזור.
הפתרון שלהם בשנה הראשונה היה לעבור בי"ס והשנה הפתרון היה לעבור לכיתה עם תפקוד לימודי מאוד נמוך ובשני המקרים סרבנו.
עלינו לוועדת ההשמה ובוועדה מיד בלי הרבה דבורים קבעו שבני נכנס לבי"ס שאינו מתאים ושהוא זכאי לכיתת תקשורת בבי"ס רגיל, והוא ילמד בעיר אחרת מכיוון שאצלנו לא פתחו.
במידה ותיפתח כיתה אז הוא ישובץ במודיעין ושמחנו חשבנו שיהיה סבבה, יצאנו מעודדים אך לצערנו טעינו.
לאחר שהסתיימו הוועדות הוזמנתי לשיחות ונאמר לי שתיפתח במודיעין כיתה קטנה אבל הבן שלי לא מתאים מהסיבה שזה בי"ס גדול ובנוסף גם אין מקום איפה שהבטיחו לנו וכדי להפטר מאיתנו רצו לשבץ את הבן שלי בבי"ס לחינוך מיוחד שבתפקוד בינוני ומטה וכל עוד לא תימצא לו מסגרת אז הוא יישאר בבי"ס שבו הוא למד.
מכאן התחילו המאבקים שלי מול העירייה והחלטתי שאני לא מוותרת ונלחמת בכל כוחי, במשך יותר מחודשיים טרטרו אותי ניסו בכל דרך לדחוף את הבן שלי לאותו בי"ס לחינוך מיוחד.
לא ישנתי לילות עד שחברה טובה שלי פנתה לעמותה שנקראת קול הזכויות והם נלחמו בשבילי מול המערכת.
יצרה איתי קשר מנהלת העמותה ולאחר שספרתי לה בטלפון את המקרה שלי נקבעה לי פגישה למחרת עם היועץ המשפטי של העמותה, העברתי אליו את כל החומר הנדרש ומכאן הוא התחיל להריץ את העניינים, לא נח לרגע, ביקש כל מסמך שרק יכול לעזור כולל מכתב מהמדריך לחוג קרטה שהבן שלי משתתף ומשתלב יפה(קבוצה עם ילדים רגילים).
הוא שלח אליהם מכתב מקדים שמאיים מעט, ויום למחרת המכתב קבלתי שיחת טלפון, ובשיחת הטלפון התיחסו אליי כבר שונה ואמרו לי שאני אקבל את מה שאני רוצה.
קבלתי את מה שדרשתי כל הזמן הבן שלי שובץ לכיתת תקשורת בבי"ס ברעות.

אני מאמינה שלולא התערבותם לא היינו מסיימים עם הסיוט.

התייעצתי עם מי שרק יכולתי.
לא ישנתי לילות, חוסר שעות שינה, ירדתי במשקל.

אין לי מילים להודות לעמותה, חייתי בסיוט במשך חודשיים וחצי.

אשמח לעזור למי שירצה, שייתקל בקשיים מול הרשויות הארורות

dina199

New member

שלומות0

New member
מאוד שמחה לקרוא

ואין ספק ביחסי הציבור המעולים שעשית לאותה עמותה..
נזכור את המקרה שלך ועד כמה העמותה הזו עוזרת!

mokita3

New member
עמותת קול הזכויות

הרגשתי צורך לכתוב באתר ולשבח אותם כי כבר הייתי נואשת, והם האנשים שבזכותם הבן שלי זכה לקבל את המגיע לו
שיתפתי מכיוון שרציתי שאנשים יידעו שיש למי לפנות במקרה ונתקלים באטימות וברוע מצד הרשויות
תודה

schlomitsmile

Member
מנהל
טוב לשמוע על הסוף הטוב!
עמותת קול הזכויות אכן עמותה ראויה-
מי שמחפש: יש קישור אליה בקישורי הפורום,
בסעיף 'ארגוני תמיכה' וכן בסעיף 'יעוץ משפטי'.

שלומות0

New member
לחלק היא ראויה

ולחלק היא לא עזרה!!!
ואני חייבת לכתוב כאן על מנת שהורים לא יתלו יותר מדי צפיות, כי גם יש מקרים שהיא לא עוזרת לצערי הרב!!!!!!!
אז קבלנו כאן שבחים וסיום טוב וזה נוח, מצד שני מהמקרים שהם לא עוזרים אין כאן תעוזה לספר!{ולא רק העמותה הזו}

שלומות0

New member
נכון וטוב שהורים ידעו זאת!

כי שיש הורה שקורה האדה שכזו והוא נמצא במשבר והוא תולה מאוד הרבה צפיות , ומתברר שלא ניתן לעזור והאכזבה קשה!

randy1982

New member
נפלא שיש אנשים טובים וחרוצים שנחלצים לעזרה

ומצד שני זה שוב מוכיח שבלי עו"ד אי אפשר להתמודד מול המערכות המרושעות...
תודה ששיתפת, המידע הזה יעזור לרבים.

mokita3

New member
לכל המגיבים

ברצוני לציין דבר חשוב

לפני שהזמינו אותי לפגישה, בשיחת הטלפון שיצרה איתי קשר מנהלת העמותה, היא בקשה לשמוע את הסיפור שלי כדי לדעת אם הם יכולים לעזור לי או לא
כדי שלא ליצור ציפייה ובסוף להתאכזב- את זה נאמר לי במפורשות בשיחת הטלפון
אני מאמינה וכמו שהספקתי להכיר את האנשים שעובדים בעמותה זה שאם הם לא היו יכולים לעזור לי אז הם היו אומרים לי
אתם לא חושבים כך?
ברור שישנם מקרים שהם לא יכולים לעזור אבל שיתפתי בפורום שאם יהיה מקרה דומה או כמו שלי אז שאנשים יידעו למי לפנות

שלומות0

New member
הבנו , תודה.

ואני ניסיתי להסביר שלא בכל מקרה הם עוזרים טוב שהדברים ברורים כי לפי הודעתך הראשונה זה ממש לא היה ברור.
ויש כאן הורים שעוברים ועברו הרבה ולא יכולים לספוג אכזבות נוספות!!!!
והדברים נכונים ברמה הכללית ולאו דווקא לעמותה שציינת..

mokita3

New member
בתגובה לrandy1982

האנשים שיושבים בתפקיד הזה הם אנשים רעים כ"כ שזה לא יתואר
לא חושבים על טובת הילד רק על עצמם.
במשך חודשיים וחצי שטרטרו אותי כל הזמן שיקרה לי, ואפילו לא שמה לב שדבריה סותרים אחד את השני
אם הייתי יכולה הייתי יורה בה ושולחת אותה ל.....
התאפקתי לא להוציא ממני את הרוע אבל ידעתי לעמוד על שלי ולא נתתי לה לערער לי את הבטחון והלכתי עם זה עד הסוף. היו לי מלחמות לא פשוטות ויותר מזה היא גייסה לטובתה גם את הפסיכולוגית מהשפ"ח. תתארו לכם אני מול שתיהן.

והן עוד טענו שאני לא יוצאת מהקופסא וכל מה שמציעים לי אני נענית בשלילה.

שלומות0

New member
יש דברים שפשוט לא ניתן

להעלות על הדעת! ואני מבינה שכנראה אפילו לעמותות קשה להתמודד עם זה, אז אני לא מאשימה אותם אני רק חושבת שהם צריכים להשתדל יותר..
גם עם הרשעות הכי קשה שיש..

שלומות0

New member
את מאוד צודקת

רק מאוד חבל שהעמותות לא עוזרות לחלק מההורים שפונים אליהם ומשאירות הורים לבד במערכה!
לך היה מזל ואני שמחתי לקרוא , לא לכל ההורים יש את המזל הזה והם נאלצים להמשיך לחפש עזרה במקומות אחרים..
חבל שהעמותות לא עושות השתדלות מקסימלית אצל כל ההורים!! וגם במקרים יותר מורכבים!

randy1982

New member
שלומות, אני חושבת שהציפיה שלך מוגזמת.

אם מישהו קיבל עזרה בחינם או בתשלום סמלי מעמותות
אז שיגיד 'תודה רבה' וישמח בחלקו שהיה לו מזל.
אני בזמנו תיארתי כאן בפרטי פרטים את הקרב על הילד מול
פקידת רווחה מנוולת שהוסתה נגדי ע"י מנהלת בי"ס , יימח שמה,
אז כל הסיפור עלה לי כ 13000 ש"ח טירחת עורכת דין.
ועד היום אני מודה לאלוהים שהיה לי את השכל לפנות אליה,
הכסף לשלם, ושבכלל העו"ד הזאת קיימת.
אז בואי נחזור לפרופורציה.
הבעיה לא בזה שעמותות לא תמיד עוזרות
וגם לא בכך שעורכי דין טובים לוקחים הון.
הבעיה היא שהורה צריך להיות במלחמה
מול רשויות שאמורות לשרת אותנו להיטיב עמנו.

שלומות0

New member
מסכימה איתך שהבעיה מתחילה במערכת

אבל מה לעשות שאנחנו לא יכולות לשנות את המערכת, אז כאן אנחנו נכנסות לבעיה אחרת וכן הצפייה שלי גדולה מאותם גופים שאמורים לעזור ומכל הלב לכל הורה שמגיע לקבל עזרה בכל בעיה!!!!!!!
כי הגופים האלו ניזונים מתרומות ענק והציבור פותח את ידו ותורם להם ביד רחבה ויש להם הרבה כסף מכל ערבי גיוס כספים שהם עורכים, וכן האזרח שמגיע אליהם צריך לקבל את עזרתם האזרח לא צריך לקבל חסד
אין כאן חסד ומסכנות יש כאן עמותות עם כספי תרומות, אין שום הצדקה לבוא אל הורה ולהגיד לו אולי תבוא לקראת המערכת.. אולי תעשה חושבים כן כן זה תשובות לחלק מההורים שפונים אליהם
כן יש בהחלט בעיה שצריך להעלות אותה כאן בפורום !

למעלה