הסיוט שלא נגמר

kululu2B

New member
שמחונת

פוזה סקסית..
אנסה.. תודה!

כדאי לעשות היסטרו'

כי בהיסטרו' נכנסים ישירות לחלל הרחם עם מצלמה קטנה ורואים את כל החלל וגם חלילה אם יש ממצא כלשהו עושים היסטרו' ניתוחית באותה הנשימה... רצוי לעשות לאחר שמאבדים היריון בכדי לראות שלא נשארו שאריות מההיריון ושלא יהיו בעיות בהמשך הדרך... וגם אולי לקבל מושג למה זה קרה, לא בטוח שזה ייתן את התשובה , אבל שווה לעשות...לפעמים רואים רחם דו קרני וכד' שזה גם יכול לגרום להפלות ולדעתי שווה לך לעשות לפני שאת ממשיכה בטיפולים.. בהצלחה..

galim29

New member
אוי מותק. מה שאת עוברת../images/Emo24.gif

מקווה שישתפר ממש בקרוב

איתנים3

New member
קולולית יקרה

תרגישי טוב
מקווה אני יכולה לעזור לך עם הטחורים, סבלתי מהם 10 שנים עד שבסוף עברתי ניתוח (ניתוח גם של פיסורה). לפני הכל הרבה מים , כל הזמן מים (ארוחות מסודרות וקלות לעיכול, בלי קמח לבן כלל). יש תרופה שנתנה הקלה ולא נותנים אותה בלי לבקש - קצף רקטלי, אם אני לא טועה היא נקראת קורטיפורם, לא רצוי מים קרים, מים קרים מכווצים כל דם ואז הטחורים כואבים יותר ...כמובן לנגב עם מגבונים בלבד!. יש משחה מעולה שקונים רק בבתי מרקחת ולא בקופות החולים, לא זוכרת את כל השם אבל משחה עם אובליפיכה (צמח). יש לך בעיות עם העיכול?

kululu2B

New member
תודה, איתנים

קצף לא היה רלבנטי כי מדובר בטחור חיצוני, אבל אחרי שכבר כמעט התמוטטתי מרוב כאבים, והגעתי בבכי לרופאה, היא נתנה מרשם למשחת פלא, שרוקחים רק במקומות מסוימים אנד איים א ניו פרסון!

זואילי

New member
"רוקחים רק במקומות מסויימים" ../images/Emo6.gif

ואני מדמיינת את התסריט הבא - את נוסעת לאיזו פינה שכוחה על חוף ים (עיניים מכוסות), שם מגיע איזה גמד עם רפסודה, את עולה ושטה לאיזה אי בלב ים לאיזו בקתה, שם יש מכשף בן 112 מעל סיר גדול, מכין לך מרקחת שאת צריכה להשתמש בה בליל ירח מלא, תחת עץ דובדבן.

shirshir22

New member
ישנה משחה

שנקראת עזרקאין, היא מרדימה את המקום ועוזרת לכאבים, אני חושבת שאפשר לקבל אותה בלי מרשם. מקווה שזה יעזור לך...

למעלה