הסידרה השישית!

הסידרה השישית!

איזו סידרה תעדיפו לראות: 1. רייקר וטרוי בספינת טיטאן בשליחות מיוחדת 2. טיים טרק - ספינת פדרציה שנוסעת בזמן ומתקנת תקלות בו 3. סטארפליט אקדמי 4. פליטים מכל סדרות הדור החדש במשימה חדשה

Sefy

New member
שיהרגו את טרוי ורייקר במסע נקמה ../images/Emo3.gif

1 - ושיהיו על אנטרפרייז! לא שום טייטן! רוצים אנטרפרייז יפיפיה! 2 - זה יראה יותר מידי כמו העתק של טיים קופ! ממש לא כדאי! 3 - ילדותי מידי
4 - די דומה ל 1 רק שיעיפו את טרוי

Chakotay

New member
Star Trek TNG Phase 2

כן זה רק חלום הייתי רוצה שימשיכו את הרפתקאותיהם של האנטרפייז E והצוות שלה בסדרה חדשה! מה קורה שם: הספינה של רקייקר הטיאטן נהרסת וטרוי מתה! רייקר נכנס לדיכאון ולא רוצה לקחת פיקוד שוב, הוא חוזר להיות הקצין הראשון של ה Enterprise E, ו"המסע" של הדור הבא ממשיך! :) אני יודע זה חלום, רק בעולם מושלם זה היה קורה.

The Borg Hugh

New member
אני הייתי רוצה לראות

סדרה חדשה עם צוות חדש, שמתרחשת 78 שנה אחרי "הדור הבא" היקום מקום שונה וחדש וגדול יותר (ולא ישן כמו ב אנטרפרייז). גזעים חדשים... אבל שתהיה כמו הדור הבא מבחינת סיפורי העלילה.... וגם סדרה שמתמקדת ב section 31 יכולה להיות מעניינת...

טפאל

New member
סידרה שמתרחשת 200 שנה

אחרי הדור הבא כך שכבר היו בכל מקום בגלקסיה והחלליות מספיק מהירות והם יכולים להגיע לגלקסיות אחרות ששם הם פוגשים גזעים חדשים (כמו הסידרה המקורית) או בסטארפליט אקדמי

למעלה