הסיבות לכך ש...

Apikachu L

New member
הסיבות לכך ש...

הסיבות לכך שהשיער של יולי סגול. 1. נשפך עליה פעם מיץ תפוזים. ואז מיץ עניבים. ואז מיץ חמוציות. ואז גם ספרינג שייקר. וזה עשה תגובה משונה והשיער שלה הסגיל. 2. כי היא פטיש. לפטישים יש כזה שיער. 3. היא מעריצה טרולים. במיוחד האלו סגולי השיער. 4. כי היא חושבת שזה מרחיק ערפדים. עובדה, מיוטיסמון עדיין לא נישק אותה. 5. טעיתי, עכשיו הוא נישק גם אותה. וברח לקורבן הבא שלו. 6. השיער שלה נעשה סגול כי... טוב, אף אחד לא יודע למה באמת. תמשיכו.

7. היא נולדה ככה.

8. היא מצויירת. 9. היא צבעה לסגול. 10. צבעו לה לסגול. 11. הוא לא סגול. תפסיקי לדבר שטויות, יאנה.

Apikachu L

New member
אה..כן

12. אני לא מדברת שטויות. רייסט מדבר שטויות. 13. כי יולי היא חציל. 14. חצילים מתנהגים בצורה סגולה. השיער שלהם סגול. ו תמשיכו. אני באמת משתדלת.

קמגארו

New member
הרי זה ברור....

זה בעצם ביכלל לא השער שלה זה פאה !!!! יום אחד יולי תפסה קריזה עצבנית וגזמה את כול השער כשהיא נותרה כרחת כ...אמממ...כ....נו כרחת בכול מיקרה אז היא תפסה את הפאה הראשונה שהיא מצאה שבמקרה הייתה סגולה - והתוצאות לפנייכם !

CibiHeart92

New member
^________^

The one nekori to rule them all אומר/ת: טוב אתה יכול פשוט לומר שאתה לא רוצה.. Shimgalrazeihm אומר/ת: אני רוצה! >< Shimgalrazeihm אומר/ת: ככה את מזלזלת בי?! שאני לא רוצה לבוא ולעשות איתך אורגיה?! >< זו ממש פרסומת לסופ''ש D:

remundo

New member
15?

הממ זוכרים שפעם היא פוצצה את עצמה עם ניסוי בכימיה? אז אולי גם זה תוצאה של איזה ניסוי כימי.. או שהיא שתתה איזה נוזל חשוד שמישהו שכח במעבדה.. OO

למעלה