הסיבות לכך ש...

Apikachu L

New member
הסיבות לכך ש...

זוכרים את פינה הנישכחת?(ליסטה, הבטחת להכניס למאמרים!), פעם היה עם אנג'וומון, אחר כך היה עם קאלומון. ועכשיו: הסיבות לכך ש-מימי אוהבת ורוד!(אוהבת? היא אובסית בעניין!) אז תשימו סיבות ממוספרות לעניין. ניראה אם נצליח לעבור את המאה!

Apikachu L

New member
הנה.

1. בגלל שההורים שלה היו פריקים, והיא החליטה למרוד בהם. 2. כי היא סבורה שירוק וורוד מתאים ו-פאלמון ורודה(חוש אופנתי מזעזע, הא?) 3. היא מעריתה גדולה של כת הפאקציזם. 4. וגם של דובוני אכפת לי. במיוחד ההיא הורודה. 5. כי היא חושבת שהיא כיפה אדומה המודרנית, המשופרת. חכמה יותר, עדינה יותר, לבנה יותר.

Digi Lista

New member
הבטחתי ואני אקיים../images/Emo13.gif

יש קישורים?כי אין לי הרבה זמן על המחשב... כול הכבוד יאנה על היוזמות והניסיונות
6.היא פשוט חובבת צמר גפן מתוק("שערות סבתא") והיא מנסה להידמות לו,אם לא ברמת השעירות לפחות בצבע...

Oukami Kun

New member
אה בא לי גם ^^

7. כי ורוד זה השחור החדש 8. כי שחור זה הורוד החדש 9. כי ירוק זה הורוד החדש 10. כי פאלמון היא הורוד החדש תמשיכו ^^

Hotaru

New member
גמאני רוצה!

חח שלום אני צריכה לכתוב פה יותר ..או לחזור~ 11. כי ורוד זה צבע שמראה שהעולם טוב (מה,לא?) 12. כי השמלה הראשונה שההורים שלה קנו לה הייתה וורודה. 13. כי כל הבובות שלה ורודות 14. כי ורוד זה צבע הפרח האהוב העלייה. 15. כי ורוד זה צבע בהיר ומימי שונאת צבעים כהים 16. כי כשהיא הייתה קטנה היא עירבבה בטעות צבע אדום עם לבן ויצא לה צבע מוזר,כן..ורוד. והיא אהבה את זה.

סיבה 17:

17. כי כילדה קטנה היא השתתפה בניסוי פסיכולוגי של פסיכולוג מופרע שרצה להשתלט על העולם בעזרת צבא פקאצות. כחלק מהתוכנית הוא היפנט ילדות צעירות והפך אותן לפקאצות, כדי שכשיגדלו, יעזרו לו בתוכניתו. אחד הדברים שמימי הופנטה לאהוב היה, כמובן, הצבע הורוד. למזלה של מימי, הטיפול נקטע באמצע כשהפסיכולוג מת ממנת יתר של פקאציות, אחרי שהתעסק בזה ובצבעים ורודים כל יום, כל היום, במשך כמה שנים. המוח שלו פשוט כבר לא יכול היה לסבול את זה, והעדיף להתאבד מאשר להמשיך. אי לכך ובהתאם לזאת, המוח של הפסיכולוג המשוגע הלך לישון, ולקח איתו גם את בעליו. לרוע מזלה של מימי, האהבה של לצבע הורוד נשארה. אה, כן, והיא עדיין מתנהגת כמו בננה בכל פעם שהיא שומעת מישהו מתעטש.

Apikachu L

New member
18...

18. באופן טכני, מימי סבלה פעם מפינקפוביה. פחד מהצבע הורוד. אבל, לאחר טיפולים נואשים מצד הוריה, שרצו לגרום לה לוצץ דברים ורודים היא החליטה שהיא אוהבת את הצבע. 19. האמת, זה בגלל ג'ו. ג'ו גם אוהב ורוד. והיא אוהבת את ג'ו. 20. היא מעריצה מושבעת של מלכת גלידת התות. 21. היא אובססית לורוד בגלל שפעם אחת היא נפלה לדיר חזירים. אף אחד לא יודע מה קרה, אבל זו אחת מתופעות הלוואי. 22. ביחד עם אהבה לבגדים מטופשים. 23. מין הראוי שהיא תאהב ורוד. מיוטיסמון נישק (גם!) אותה. בתור חלק מהטיפול של הוריה. מה שגרם לה לנסות לראות את הגרביונים שלו. הם ורודים גם. 24. כי היא נהנת מעריצה את באני, שהיא ורודה. 25. וגם את בון בון. עשינו כבר רבע מהעבודה, תמשיכו!

קורורו

New member
ואני ../images/Emo3.gif

19. היא רצתה להיות מאגניבה וקשוחה, אבל מקורית, אז במקום להתלבש בשחור היא לקחה את הצבע ההפוך ממנו.

Apikachu L

New member
טוב, בואו נמשיך...נתקענו

21. באופן טכני, הסיבה הנפוצה ביותר להתמכרות ואובססיבית לורוד היא טראומה משואבי אבק. 22. היא לא רוצה שתדעו אל זה. 23. אבל אני אספר בכל זאת! 24. אז ככה, פעם אחת היא חזרה הבייתה והייתה מלוכלכת ואמאש'לה שאבה אבק וניסתה לשאוב אותה, ואז היא הייתה תקועה בתוכו במשך 4 חודשים עד שהוציאו אותה. 25. בארצות הברית נפגעים כל יום כ10 איש מהצבע הורוד. למימי נטיות אובדניות. מי ימשיך?

rona92

New member
26...

26. כי היא רוצה להיות בולטת(ועם אני לא טועה צבע ורוד לבנות זה הכי בולט) הלאה...

שכחתם את 20...

אז רק כדי שזה באמת יהיה מאה, אני אעשה גם את 20: 20. כי היא חושבת שזה צבע יפה. ממש מופרע, הא? ואמשיך מ-26: 27. היא מאוהבת בקורומון (לא ברור אם בגלל זה היא אוהבת ורוד, או שהיא מאוהבת בקורומון בגלל האהבה שלה לצבע שלו). 28. היא קיבלה מכה בראש מחפץ ורוד כשהייתה קטנה, ומאז הצבע נתקע לה במוח והיא לא יכולה להפסיק לאהוב אותו.

Digi Lista

New member
איזה פסיכים../images/Emo3.gif

בדיוק כמו שאני אוהבת
אז אחרי שמיליהו סידר פשוט נעתיק את זה בהודעה חדשה ומשם נמשיך,הולך?

הסיבות לכך שמימי אוהבת ורוד:

1. בגלל שההורים שלה היו פריקים, והיא החליטה למרוד בהם. 2. כי היא סבורה שירוק וורוד מתאים ו-פאלמון ורודה(חוש אופנתי מזעזע, הא?) 3. היא מעריתה גדולה של כת הפאקציזם. 4. וגם של דובוני אכפת לי. במיוחד ההיא הורודה. 5. כי היא חושבת שהיא כיפה אדומה המודרנית, המשופרת. חכמה יותר, עדינה יותר, לבנה יותר. 6.היא פשוט חובבת צמר גפן מתוק("שערות סבתא") והיא מנסה להידמות לו,אם לא ברמת השעירות לפחות בצבע... 7. כי ורוד זה השחור החדש. 8. כי שחור זה הורוד החדש. 9. כי ירוק זה הורוד החדש. 10. כי פאלמון היא הורוד החדש. 11. כי ורוד זה צבע שמראה שהעולם טוב (מה,לא?). 12. כי השמלה הראשונה שההורים שלה קנו לה הייתה וורודה. 13. כי כל הבובות שלה ורודות. 14. כי ורוד זה צבע הפרח האהוב העלייה. 15. כי ורוד זה צבע בהיר ומימי שונאת צבעים כהים 16. כי כשהיא הייתה קטנה היא עירבבה בטעות צבע אדום עם לבן ויצא לה צבע מוזר,כן..ורוד. והיא אהבה את זה. 17. כי כילדה קטנה היא השתתפה בניסוי פסיכולוגי של פסיכולוג מופרע שרצה להשתלט על העולם בעזרת צבא פקאצות. כחלק מהתוכנית הוא היפנט ילדות צעירות והפך אותן לפקאצות, כדי שכשיגדלו, יעזרו לו בתוכניתו. אחד הדברים שמימי הופנטה לאהוב היה, כמובן, הצבע הורוד. למזלה של מימי, הטיפול נקטע באמצע כשהפסיכולוג מת ממנת יתר של פקאציות, אחרי שהתעסק בזה ובצבעים ורודים כל יום, כל היום, במשך כמה שנים. המוח שלו פשוט כבר לא יכול היה לסבול את זה, והעדיף להתאבד מאשר להמשיך. אי לכך ובהתאם לזאת, המוח של הפסיכולוג המשוגע הלך לישון, ולקח איתו גם את בעליו. לרוע מזלה של מימי, האהבה של לצבע הורוד נשארה. אה, כן, והיא עדיין מתנהגת כמו בננה בכל פעם שהיא שומעת מישהו מתעטש. 18. באופן טכני, מימי סבלה פעם מפינקפוביה. פחד מהצבע הורוד. אבל, לאחר טיפולים נואשים מצד הוריה, שרצו לגרום לה לוצץ דברים ורודים היא החליטה שהיא אוהבת את הצבע. 19. האמת, זה בגלל ג'ו. ג'ו גם אוהב ורוד. והיא אוהבת את ג'ו. 20. היא מעריצה מושבעת של מלכת גלידת התות. 21. היא אובססית לורוד בגלל שפעם אחת היא נפלה לדיר חזירים. אף אחד לא יודע מה קרה, אבל זו אחת מתופעות הלוואי. 22. ביחד עם אהבה לבגדים מטופשים. 23. מין הראוי שהיא תאהב ורוד. מיוטיסמון נישק (גם!) אותה. בתור חלק מהטיפול של הוריה. מה שגרם לה לנסות לראות את הגרביונים שלו. הם ורודים גם. 24. כי היא נהנת מעריצה את באני, שהיא ורודה. 25. וגם את בון בון. 26. היא רצתה להיות מאגניבה וקשוחה, אבל מקורית, אז במקום להתלבש בשחור היא לקחה את הצבע ההפוך ממנו. 27. באופן טכני, הסיבה הנפוצה ביותר להתמכרות ואובססיבית לורוד היא טראומה משואבי אבק. 28. היא לא רוצה שתדעו אל זה. 29. אבל אני אספר בכל זאת! 30. אז ככה, פעם אחת היא חזרה הבייתה והייתה מלוכלכת ואמאש'לה שאבה אבק וניסתה לשאוב אותה, ואז היא הייתה תקועה בתוכו במשך 4 חודשים עד שהוציאו אותה. 31. בארצות הברית נפגעים כל יום כ10 איש מהצבע הורוד. למימי נטיות אובדניות. 32. כי היא רוצה להיות בולטת (ועם אני לא טועה צבע ורוד לבנות זה הכי בולט). 33. כי היא חושבת שזה צבע יפה. ממש מופרע, הא? 34. היא מאוהבת בקורומון (לא ברור אם בגלל זה היא אוהבת ורוד, או שהיא מאוהבת בקורומון בגלל האהבה שלה לצבע שלו). 35. היא קיבלה מכה בראש מחפץ ורוד כשהייתה קטנה, ומאז הצבע נתקע לה במוח והיא לא יכולה להפסיק לאהוב אותו.

Apikachu L

New member
36.

36. מחקרים גורסים כי בכל יום נפגעים כ70 איש בכל העולם מכובעים ורודים. תעשו את הקישור לאישיות של מימי בעצמכם.

למעלה