הסטרוסקופיה

matan10

New member
הסטרוסקופיה

שלום לכן, ממשיכה לקרוא אותכן בדבקות. גם אם לא מגיבה הרבה הרי שליבי נתון לכולכן. רציתי לדעת מהי בדיוק בדיקת הסטרוסקופיה אבחנתית? מה בודקים? זה כואב? וכל טייפ אחר יתקבל בברכה. נקודה נוספת שפתאום עלתה לי בראש, אם היום של השאיבה או ההזרעה בחזרה נופל בדיוק ביום שבת מה עושים? פשוט נראה לי שזה לא סובל דיחוי, כי הכל הרי תלוי בתזמון המדויק לא? כמו כן האם יש בדיקות למצב השחלות? נאמר לי שיש מצב שהשחלות מזדקנות .. איך בודקים את זה? שבוע טוב ובהצלחה לכולכן!!! מתן האם יש אתר בעברית שמסביר את כל המונחים המקצועים הן לאישה והן לגבר..

לילךפ

New member
הי מתן וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל בהצלחה ומקווה שלא תהיי בפורום הזה הרבה זמן לשאלתך אם השאיבה או ההחזרה נופלות ביום שבת מה עושים?! א) יש בתי חולים שעובדים בשבת. ב) נותנים לך זריקות לביוץ והם יכולים להחליט מתי יהיה הביוץ כך שזה לא יפול ביום שבת. לגבי שאלתך איך יודעים שהשחלות זקנות נדמה לי שבעזרת לפרסקופיה אפשר לדעת בהצלחה לילך

שלום מתן

היסטרוסקופיה אבחנתית נועדה לבדוק את מצב הרחם והחצוצרות, אני עברתי היסטרוסקופיה במקום לעבור צילום רחם. לי עשו את הבדיקה בהרדמה מקומית, הבדיקה לקחה כ- 10 דקות, אחר-כך השאירו אותי לשכב במחלקה עוד כחצי שעה לפני ששיחררו אותי הביתה. לי היו כאבים חזקים בבדיקה ואחריה (אבל אני יודעת שלא לכולן זה כואב), לכן הייתי ממליצה לך לקחת מראש איזה משכך כאבים כדי שיעבור יותר בקלות. הייתי ממליצה לך לא לבוא לבד כדי שיהיה מישהו לצידך וגם מישהו לקחת אותך הביתה אחרי. שיהיה

הי מתן

אני עשיתי גם היסטרוקופיה וגם לפרוסקופיה אבחנתית בלפרוסקופיה בודקים גם את השחלות. האמת שאני עוד מתאוששת כי עשיתי את זה לפני פחות משבועיים בהרדמה מלאה ואישפוז של יום לא מאוד נורא כואב אבל יותר מציק ולא נעים הפופיק קצת רגיש אבל זה באמת לא נורא כמו שחשבתי בהצלחה לך שחר

למעלה