הסטודנט התלבט

סקיווקר

New member
הסטודנט התלבט

לפני כמה זמן התייעצתי איתכם, אני שוקל ברצינות לקנות פוקט פיסי שישמש אותי ללימודים ע"י כך שאוכל לכתוב בו את השיעורים. המלצתם לי לקנות DELL X30 , אפילו יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב , אך אני קצת מתלבט, אני רואה שלאנשים יש בעיות עם העברית עם הגירסת SE, ובכלל אני עוד צריך לחבר לזה מקלדת אז אני קצת חושש שהעסק לא יעבוד טוב, סה"כ ההוצאה של הקניה וכל המסביב לא קטנה..... מה אתם אומרים?

2cookie

New member
אין לי כמעט בעיות עם העברית../images/Emo31.gif

פרט לכך שצריך לרסט את המכשיר כשהוא מחובר לאינטרנט דרך WIFI או אקטיב סינק (אין לי מושג למה) כדי שהוא יעלה כמו שצריך (פלאגים למסך הטודיי לא יופיעו ותוכנות מסויימות לא יעבדו במקרה כזה, אני חושש שזו אשמת העברית). לכן תוכל להשתמש בתמיכה של איירון עם תוכנת המקלדת ההיא..

סקיווקר

New member
היי קוקי, מזה

"תוכנת המקלדת הזאת" כלומר להשתמש בעברית של איירון + תוכנה שתוסיף לי תמיכה. זה נשמע לי מאוד מסובל, האם זה עובד כמו שצריך, כי לא אין לי בכלל סיבה לקנות את כל העסק.

2cookie

New member
התוכנה

שכאן זה לא מסובך (בסך הכל עוד תוכנה לפוקט) וזה עובד, אז מה הבעיה?

2cookie

New member
עומס? לא משהו משמעותי.

עוד כסף- נגד זה אין פיתרון

סקיווקר

New member
מה לגבי "מחשב פנקס"

משהו כמו מחשב מחברת אבל חצי בגודל יש כזאת חיה? אני זוכר שפעם היו מייצרים דברים כאלה. אני לא מתכוון לאיזה לאפטופ מוקטן וייקר בטירוף אלה למשהו פשוט יותר כמו מחשב כף יד אבל בצורת לאפטופ אבל יותר קטן. לא חשבו לעשות משהו בין לבין , מוזר...

2cookie

New member
יש tablet pc ויש handheld pc

שניהם יקרים מאד. handheld pc מיושן בנוסף ולא תומך עברית...

סקיווקר

New member
TABLET זה משהו אחר

מוזר מה אולי נקים חברה ונעשה מעשה? צריך לירוק דם בשביל כולה להקליד במעבד תמלילים משהו אני אומר לכם...

סקיווקר

New member
הא קוקי ראיתי עכשיו מזה HANDHELD PC

וזה מה שאני מחפש, לא ממיצרים משהו בסגנון היום?

סקיווקר

New member
אגב איזה חנות מומלצת כדי לראות קצת

פוקטים ולהתרשם? משהו באיזור רמת גן, עדיף עם חניה נוחה. אני רוצה לראות איך בכלל כל העניין של פוקט+מחשב נראה ומרגיש. תודה :)

למעלה