הסופרנוס, פרק 2 [ספויילר]

RoyBaster

New member
הסופרנוס, פרק 2 [ספויילר]

ליתר בטחון, אם נמצא כאן משהו שעוד לא ראה את הסדרה, הוספתי שזה ספויילר. אז ככה. הטענה שאומרת, שאחרי צפייה חוזרת אתה רק הולך ומבין יותר לעומק אסוציאציות שונות, ומצבים שונים, נכונה. היום לראשונה, הבנתי את הסצינה לעומק, בה טוני מכה את בסוף עם השפורפרת של הטלפון את המזכיר בפאב [אם אפשר לקרוא לו ככה]. הוא בעצם היכה את אימו, הוא הבין שהפסיכיאטרית אכן צדקה, הוא שונא את אימו. הוזכר מקודם שגם היא, כמו המזכיר, לא מבינה כיצד להשתמש בטלפון. אני ישמח אם עוד משהו שראה היום את הפרק, או פשוט זוכר את הפרק והסצינות, יסביר לי עוד דברים עמוקים שהיו בפרק ופספתי.

קים19

New member
הבסיס של ....

הפרק ובעצם העיקר זאות האמא( שחקנית מדהימה) כי בסופו של דבר השדים של טוני והבעיה הכי בסיסית שלו( שלצערי לא ניפתרה בפרק האחרון וגם לא תיפתר) זאות האמא ,אז על זה היה הפרק ,ככה של פיספסת כלום.הדבר היחידי זה כול המישפטים שהאמא אומרת שכמובן הכול סובב סביב מוות ,זה משהו שרואים ושומעים מאוחר יותר את טוני וג'נס אומרים את אותם דברים במיוחד בעונות האחרונות ,שם זה מאוד בולט ופיתאום קולטים כמה הם דומים לאמא במיוחד ג'נס. משהו שאני שמתי לב זה דווקא כריסטופר( במיוחד אחרי העונה האחרונה) זה הכעס המאוד סמוי,אך גדול שהוא חש כלפי טוני,פיתאום שמתי לב שזה כבר מההתחלה.זה פרק כול כך טוב!

RoyBaster

New member
פרק 2 - פרק פשוט מצוין.

ד"א אכן, כמו שאמרת, כבר בפרק הראשון שפותח את הסדרה רואים שלכריסטופר יש כעס פנימי ועמוק כלפי טוני, שאם אני לא טועה בא לידי ביטוי רק בחלק השני של העונה השישית.

למעלה