הסוף...

Elvi89

New member
הסוף...

אוקיי אז היום רשמית סיימתי בית ספר.. עכשיו זה רק השלמות, מתכונות בגרויות וכו'.. היה יום נחמד ביותר.. המחנכת הכינה עוגה, הביאו לנו חולצות מחזור, ועשו לנו טקס חמוד ביותר. היה אמור להיות הפנינג עם קייטנרינג ומסיבה וממש כיף אבל בעקבות השביתה לפי מה שהבנתי ביטלו את זה.. ועכשיו קצת עצוב לי.. גם לכם או שרק לי? ואיך אצלכם "חגגו"? שתפו ברגשות שלכם.. בכל זאת סיימנו (עדיין לא..בערך) 12 שנות לימוד.. פרק משמעותי בחיינו..

rasmus girl1

New member
אוו נחמד,

הלוואי על השכבה שלנו.. השכבה שלנו לא מגובשת בגרוש,יש אולי איזה 2 כיתות [מתוך 12] בשכבה שכן מגובשות,אבל זה רק בתוך עצמן.. המחנכת הודיעה לנו שנשאר כסף ממה שאספו למסיבת סיום ואיזה מזכרת נרצה,היא הציעה שנדפיס חולצות ונכתוב עליהם משהו מגניב..אבל הכתה שלי לא יצרתית בגרוש,זה התגובות שלהם: "מה נעשה עם זה?" "בשביל מה?בשביל לשרוף את זה אח"כ?" "נראלי אני אשתמש בזה בשביל לנקות את הבית.." "מה אנחנו צריכים חולצה למזכרת.. :/ " וכ'ו.. >< אמ..יש לנו מסיבת סיום ואחריה אפטר פרטי שאני לא הולכת להיות בה..עם השכבה הזאת במועדון? אין מצב.. וחוץ מזה שזה 100 ש"ח [לא שאני קמצנית פשוט..חבל לי על הכסף בשביל הדבר הזה..]. מספיק לי ה"נשף" סיום שלא נראלי שאני אשתתף בו..[לשיר אנלא יודעת,לרקוד..חח.. וכל מה שנותר לי ולעוד 150 ילדים מהשכבה זה משחק..ואני בספק שימצאו איפה להכניס את כולם..((זה למה הם עושים 'אודישנים')) ]. כן,גמלי קצת עצוב..כי זה משהו שהיה חלק מהחיים שלך במשך 12 שנים ועכשיו זה לא יהיה יותר..[למרות שרוב החיים מבוססים על לימודים ובהמשך יהיו קורסי פסיכומטרי,אוניברסיטה/מכללה ושיפור ציוני בגרויות..]. :)

פנינה 21

New member
אצלנו לא חגגו

אנחנו פשוט יודעים שאחרי יום הזיכרון לא לומדים חוץ מתיגבורים וכאלה.. והאמת שאני לא ממש מאושרת שזה נגמר למרות שאני מחכה בקוצר רוח לצבא... לא יודעת אני מוצאת את עצמי מגיעה ראשונה לכל התיגבורים שעה לפני הזמן רק בשביל להיות עוד קצת בבית ספר.. יום לפני יום הזיכרון כבר אף אחד לא ממש למד ויצא שהגעתי כמה דקות אחרי 9 לבית ספר לשיעור שמתחיל ב-11 ופשוט העברתי את הזמן באיזה פינה של בית ספר התבודדות אני ועוד חברה שיחה ממש ארוכה.. אני שמחה כי אני מתגייסת למה שרציתי(אם לא יהיו בעיות סיווג). אבל היה לי שבוע קשה ממש כי אני צריכה להתרגל לזה שאין יותר בית ספר ולהתאמן ולבד בדרך כלל כי גם הקבוצה שלי בחופשה.. ומכוון שצריך להתמודד גם אם זה שלמעשה מה לעשות אני בחרתי תפקיד קצת מסוכן וכולם כל הזמן דואגים לי וזה מחרפן כבר עכשיו.. בקיצור איזה שבוע מוזר..

עדיין לא סיימנו

אנחנו נסיים ב-20/5 עוד 20 יום למרות שבתכלס כבר עכשיו אנחנו לא ממש באים לבצפר בגלל כל המגנים והבגרויות

white angels

New member
אנחנו סיימנו ללמוד ביום שישי שהיה

באופן רשמי
אבל עדיין באים לבצפר בגלל השלמות,מתכונות בגרויות..

למעלה