הסוף

limilu

New member
הסוף

פיק שלי, מקווה שתהנו. משהו כמו שני הפרקים האחרונים. ואם יש לי טעויות אז תתקנו אותי. =P ובטוח יש חלקים שבלבלתי את הכל, אז לא ממש משנה מי אומר מה, נכון? "אל הרעם! בוא לעזרי!" לא קרה כלום, זה לא עבד. הנער קרס מאחוריה. כמו כל השאר. עכשיו היא נשארה לבד. "הוא לא היה צריך לעזור לך. למעשה, את לא זקוקה לעזרה כלל." אמר בקול רך נער אחר, ממושקף. היא תמיד חשבה שהוא נראה מוזר, אבל חיבבה אותו למדי, אולי הוא היה מוזר בגלל שהוא מאנגליה, חשבה. "אבל... למה?" קולה רעד. "תצטרכי לגלות בעצמך." סאקורה צפתה בכאב ביצורים בשמים הנלחמים אחד בשני. "די כבר!" היא צעקה. "די!" כל ארבעת הדמויות הסתכלו עליה בתדהמה. "אתם לא רואים שיש דברים יותר חשובים מלהלחם אחד בשני עכשיו?" סאקורה קרסה. היא הרגישה את אותו המחנק בגרון. אותו מחנק לפני הבכי. דמעות עלו בעיניה. היא החליטה. היא לא תבכה, יש דברים יותר חשובים לעשות. כל הקלפים שלה יצאו מכיסה, והתחילו להתעופף סביבה. "אתם... דאגתם לי." היא אמרה, מחייכת חיוך קלוש. גם בשביל לחייך אין לה זמן כרגע. היא החליטה. "מפתח המסתיר את כוחות הכוכב- גלה לי את צורתך האמיתית. אני מצווה עליך בחסות הכח שניתן לי- השתחרר!" היא נשמה נשימה עמוקה. "קלפים-" נשימתה רפפה לרגע. "קלפים שנוצרו ע"י קלאו ריד, השליכו את הופעת העבר שלכם והשתנו. אני מצווה עליכם בתור השליטה החדשה שלכם-" היא אמרה, מצביעה על כל קלף בתורו. נשמעו קולות נצנוץ. אם היה כזה דבר, היא הייתה אומרת שאלה קולות של מטבעות הנוחתות על הקרקע. נצנוץ לכל קלף. סך הכל שישה. אבל היו לה שמונה. "מה- מה קרה?" "קלף החושך והאור הם הקלפים הכי חזקים. הכי קשה יהיה לשנות אותם." אמר קרו, אחרי שהצליח לרדת לקרקע. "אה- טוב. אני אנסה שוב." סאקורה שינסה מותניים. זה לא הולך להיות קל. "קלף שנוצר ע"י קלאו ריד, השלך את הופעת העבר שלך והשתנה. אני מצווה עליך בתור השליטה החדשה שלך- אור!!" לא קרה כלום. "את חייבת לשנות אותם יחד," הסביר יואה בסבלנות. הו, יופי. בדיוק מה שהיא צריכה עכשיו. "אבל- אבל אני לא מצליחה!" "אז נכנס למטה שלך. ככה יהיה לו יותר כח." "אה... בסדר." אמרה סאקורה לאחר כעשרים שניות. היא פנתה אל הנער הממושקף. "אם זה לא יצליח, הם יהיו בסדר?" "הם ישארו במטה." אמר אריאול ברוגע. סאקורה נכנסה לפאניקה. "אני לא מסכימה!" "אבל סאקורה," התחיל קרו. "אם את לא תנסי- כל העולם ישאר ישן." "עד מתי?" "רק..." אמר אריאול. "לנצח." "מה?" נשימותיה הפכו קצרות ורדודות. "אה... בסדר." היא השתלטה על עצמה. "בסדר." צלליותיהם של שני היצורים הפלאיים נכנסו אל תוך המטה. הוא נראה אחרת עכשיו. גדול יותר. אבל הוא היה כמו קודם- קליל כנוצה. "בסדר." היא אמרה, מתכוננת לאכזבה. היא ביצעה שוב את הטקס, צופה בהילה הורדרדה העוטפת את הקלפים מכל עבר. באיטיות רבה, היא הגיעה עד האמצע, ואז- התחילה לרדת חזרה. לא! תאמיני בקלפים! תאמיני בעצמך! ההילה חזרה שוב לעלות- ולרדת, לעלות ולרדת. סאקורה ראתה זוג ידיים אוחזות במטה יחד אתה, מחבקות אותה חזק. היא סובבה את ראשה. "סיוראן..." היא חייכה חיוך קלוש. "אנחנו נצליח יחד." הוא אמר בהחלטיות. הם חיכו בסבלנות, לפעמים אחיזתו הדוקה יותר, לפעמים פחות. אה! סוף סוף! זה הצליח! סיוראן קרס. בידיה היו שני הקלפים האחרונים. היא ידעה מה לעשות. "אור!" כל העיר הישנה נמלאה אור. כולם התעוררו. "עכשיו את צריכה להשתמש בחושך," הסביר אריאול במתינות. "אור באמצע הלילה יעורר בלבול." "חושך!" עכשיו כל העיר נמלאה חושך. "כולם בסדר?" צעקה סאקורה. "טומויו, את בסדר?" שאלה את הנערה המתעוררת. "כ-כן. הכל בסדר איתי. מה, פספסתי את הכל? הו, כמה חבל..." "ומה עם... טויה?" "הוא יהיה בסדר." אמר יואה. "טוב." סאקורה קמה. היא צעדה מספר צעדים. "סאקורה! חכי!" גנח סיוראן. סאקורה סובבה את ראשה ורצה אליו. "מה?" היא שאלה, מניחה לו להשען על כתפה. "מה?" "אני... אני רוצה... אני..." הילד-נער ניסה להוציא מילים כלשהן מפיו. "אני... אני אוהב אותך, סאקורה!" עיניה של סאקורה נפערו בפחד. מה? זה לא יכול להיות. היא שמה יד על מצחו. זה בטח מההתרגשות, היא חשבה. זהו. הוא הוזה. הוא לא יודע על מה הוא מדבר. הילד קם, והתחיל לרוץ. לברוח. סאקורה קמה גם היא, עוזרת לטויה ללכת, מה שהיה די קשה, כי הוא היה שקוע בתרדמה עמוקה. "סאקורה, את בסדר?" שאלה אותה טומויו. "את ידעת על זה." ספק-אמרה-ספק-שאלה אותה סאקורה, בוהה לא בוהה באויר. טומויו הנהנה, סאקורה ראתה על פניה שכואב לה. "ולא יכולת להגיד לי." "לא." סאקורה נשמה. היא התאמצה לסחוב חצי ממשקל אחיה- אבל זה לא היה נורא כל כך, כי הם עמדו בדיוק מול הדלת עכשיו. *** סאקורה התיישבה ליד השולחן הקטן שלה בכתה. היא בהתה קדימה. "בוקר טוב." אמרה לה טומויו. "בוקר טוב." השיבה לה, עדיין בוהה. טומויו התיישבה. "בוקר טוב." נשמע קול מאחוריה. היא פחדה לסובב את ראשה. היא הסמיקה קלות. "בו-בוקר טוב." המורה נכנס לכתה. במשך כל היום היא לא עשתה כלום. רק בהתה. ואז- אחרי שכולם כבר יצאו מהכתה- היא הלכה הביתה. *** אני עוד מעט אכתוב את ההמשך. אני פשוט בבעיה קטנה, ואני צריכה לשאול אתכם משהו.

shui chan

New member
הרעיון של פיק זה להמציא משהו מעצמך

מה שרשמת זה בדיוק מה שהיה בסדרה.. תקני אותי אם אני טועה..

limilu

New member
כן, אבל-

תראי גם את החלק השני של הפיק, וגם הכוונה שלי הייתה לשים את הפרקים האחרונים בתוספת המחשבות שלהם. וגם תוספות קטנות משלי של דברים שלא היו או היו רק במנגה.

limilu

New member
לא משנה, כבר נזכרתי...

סיוראן ישב על מיטתו. למען האמת- הוא העדיף שיקרו לו לי. זה היה שם הרבה יותר נוח. הטלפון התחיל לצלצל. הוא ענה. "הו, היי, מיילין." הוא המתין, מקשיב למה שהילדה בצד השני של הקו אמרה. "כן. כבר אמרתי לה. אתמול." עוד כמה שניות של מילים שרק הוא שמע, ונבצר ממנו- הצופים מהצד- להבין. "אני... אני לא חיכיתי לתגובה שלה. אני ברחתי." "מה?! אתה ברחת?! ככה אתה בורח כמו פחדן?! אתה צריך לדבר איתה, באמת, סיוראן." עכשיו שמעו אותה. היא צעקה. "טוב. בסדר, מיילין. אני אדבר איתה." הטלפון צלצל שוב. "כן? הו, היי אמא. כן, את כל הקלפים." ושוב הטלפון דיבר רק אליו, ואנחנו לא יכולים לעשות שום דבר מאשר לחכות. "בסדר." הוא אמר. קולו היה חנוק. *** סאקורה חזרה הביתה. היא נזכרה בשיחה שהייתה לה עם סיוראן... לא, לא סיוראן. לי. לפני כמה דקות. הוא פשוט אמר לה משהו ורץ. משהו לא חשוב על קלפי הקלאו. הטלפון צלצל. "הלו?" היא ענתה, עדיין מתנשמת. "הו, היי, טומויו. אין לך שיעור מקהלה עכשיו?" "כן, עוד כמה דקות, אבל שמעתי ממישהו... את יודעת שלי חוזר להונג-קונג?" "מה?" היא ניתקה את הטלפון, רצה אל חדרה. היא לא הבינה, זה בגללה? כל ההסמקות, כל פעם שהוא ברח ממנה. "סיוראן עוזב..." היא אמרה בשקט, בוהה ברצפה. "הוא עוזב להונג-קונג... אני... אני לא רוצה." דמעה נפלה על השטיח. רגע של פליאה, והיא החזיקה בידה חפץ. היא יצרה קלף. *** לי החזיק במזוודה שלו ביד אחת, בעודו מחבק את הדובי השחור בידו השני, מאמץ אותו לליבו. הדובי שהוא עשה מזמן. בשבילה. נשמע קול פסיעות רכות. "סיוראן?" הוא סובב את ראשו. "מה- מה את עושה כאן?" "אני- אני יכולה לקבל את הדובי הזה?" שאלה סאקורה במתיקות. "אה- כן." נשמע קול של אנשים ממהרים לעלות למטוש שונים. "אנחנו ניפגש?" לי משך בכתפיו, ואז הנהן. ואז הוא רץ למטוס שלו. לאחר כמה דקות הוא שמע קול בראשו. "אנחנו עוד נפגש." *** לאחר חמש שנים, נשמעה דפיקה בדלתה של סאקורה. היא פתחה את הדלת באיטיות. היו אנשים שהיו טורחים להסתכל ולראות שיש גם פעמון. "סיוראן!" הנער חייך, מניח לה לחבק אותו. וזה היה הסוף.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifזה לא פיק../images/Emo3.gif

זה סיקור של הפרק+תוספות פה ושם
.

limilu

New member
אוי, נו...

לעזאזל היה קטע ממש חשוב ששכחתי להוסיף, ועכשיו הכל התקלקל. אני מתחילה מחדש, אז כל מי שקורא את זה תסתכלו בתיקון, טוב?

limilu

New member
תיקון

"אל הרעם! בוא לעזרי!" לא קרה כלום, זה לא עבד. הנער קרס מאחוריה. כמו כל השאר. עכשיו היא נשארה לבד. "הוא לא היה צריך לעזור לך. למעשה, את לא זקוקה לעזרה כלל." אמר בקול רך נער אחר, ממושקף. היא תמיד חשבה שהוא נראה מוזר, אבל חיבבה אותו למדי, אולי הוא היה מוזר בגלל שהוא מאנגליה, חשבה. "אבל... למה?" קולה רעד. "תצטרכי לגלות בעצמך." סאקורה צפתה בכאב ביצורים בשמים הנלחמים אחד בשני. "די כבר!" היא צעקה. "די!" כל ארבעת הדמויות הסתכלו עליה בתדהמה. "אתם לא רואים שיש דברים יותר חשובים מלהלחם אחד בשני עכשיו?" סאקורה קרסה. היא הרגישה את אותו המחנק בגרון. אותו מחנק לפני הבכי. דמעות עלו בעיניה. היא החליטה. היא לא תבכה, יש דברים יותר חשובים לעשות. כל הקלפים שלה יצאו מכיסה, והתחילו להתעופף סביבה. "אתם... דאגתם לי." היא אמרה, מחייכת חיוך קלוש. גם בשביל לחייך אין לה זמן כרגע. היא החליטה. "מפתח המסתיר את כוחות הכוכב- גלה לי את צורתך האמיתית. אני מצווה עליך בחסות הכח שניתן לי- השתחרר!" היא נשמה נשימה עמוקה. "קלפים-" נשימתה רפפה לרגע. "קלפים שנוצרו ע"י קלאו ריד, השליכו את הופעת העבר שלכם והשתנו. אני מצווה עליכם בתור השליטה החדשה שלכם-" היא אמרה, מצביעה על כל קלף בתורו. נשמעו קולות נצנוץ. אם היה כזה דבר, היא הייתה אומרת שאלה קולות של מטבעות הנוחתות על הקרקע. נצנוץ לכל קלף. סך הכל שישה. אבל היו לה שמונה. "מה- מה קרה?" "קלף החושך והאור הם הקלפים הכי חזקים. הכי קשה יהיה לשנות אותם." אמר קרו, אחרי שהצליח לרדת לקרקע. "אה- טוב. אני אנסה שוב." סאקורה שינסה מותניים. זה לא הולך להיות קל. "קלף שנוצר ע"י קלאו ריד, השלך את הופעת העבר שלך והשתנה. אני מצווה עליך בתור השליטה החדשה שלך- אור!" לא קרה כלום. "את חייבת לשנות אותם יחד," הסביר יואה בסבלנות. הו, יופי. בדיוק מה שהיא צריכה עכשיו. "אבל- אבל אני לא מצליחה!" "אז נכנס למטה שלך. ככה יהיה לו יותר כח." "אה... בסדר." אמרה סאקורה לאחר כעשרים שניות. היא פנתה אל הנער הממושקף. "אם זה לא יצליח, הם יהיו בסדר?" "הם ישארו במטה." אמר אריאול ברוגע. סאקורה נכנסה לפאניקה. "אני לא מסכימה!" "אבל סאקורה," התחיל קרו. "אם את לא תנסי- כל העולם ישאר ישן." "עד מתי?" "רק..." אמר אריאול. "לנצח." "מה?" נשימותיה הפכו קצרות ורדודות. "אה... בסדר." היא השתלטה על עצמה. "בסדר." צלליותיהם של שני היצורים הפלאיים נכנסו אל תוך המטה. הוא נראה אחרת עכשיו. גדול יותר. אבל הוא היה כמו קודם- קליל כנוצה. "בסדר." היא אמרה, מתכוננת לאכזבה. היא ביצעה שוב את הטקס, צופה בהילה הורדרדה העוטפת את הקלפים מכל עבר. באיטיות רבה, היא הגיעה עד האמצע, ואז- התחילה לרדת חזרה. לא! תאמיני בקלפים! תאמיני בעצמך! ההילה חזרה שוב לעלות- ולרדת, לעלות ולרדת. סאקורה ראתה זוג ידיים אוחזות במטה יחד אתה, מחבקות אותה חזק. היא סובבה את ראשה. "סיוראן..." היא חייכה חיוך קלוש. "אנחנו נצליח יחד." הוא אמר בהחלטיות. הם חיכו בסבלנות, לפעמים אחיזתו הדוקה יותר, לפעמים פחות. אה! סוף סוף! זה הצליח! סיוראן קרס. בידיה היו שני הקלפים האחרונים. היא ידעה מה לעשות. "אור!" כל העיר הישנה נמלאה אור. כולם התעוררו. "עכשיו את צריכה להשתמש בחושך," הסביר אריאול במתינות. "אור באמצע הלילה יעורר בלבול." "חושך!" עכשיו כל העיר נמלאה חושך. "כולם בסדר?" צעקה סאקורה. "טומויו, את בסדר?" שאלה את הנערה המתעוררת. "כ-כן. הכל בסדר איתי. מה, פספסתי את הכל? הו, כמה חבל..." "ומה עם... טויה?" "הוא יהיה בסדר." אמר יואה. "טוב." סאקורה קמה. היא צעדה מספר צעדים. "סאקורה! חכי!" גנח סיוראן. סאקורה סובבה את ראשה ורצה אליו. "מה?" היא שאלה, מניחה לו להשען על כתפה. "מה?" "אני... אני רוצה... אני..." הילד-נער ניסה להוציא מילים כלשהן מפיו. "אני... אני אוהב אותך, סאקורה!" עיניה של סאקורה נפערו בפחד. מה? זה לא יכול להיות. היא שמה יד על מצחו. זה בטח מההתרגשות, היא חשבה. זהו. הוא הוזה. הוא לא יודע על מה הוא מדבר. הילד קם, והתחיל לרוץ. לברוח. היא נזכרה במילות השיר שהיא שמעה איפשהו. היא אהבה אותו כל כך אבל הוא לא אהב אותה היא לא תאהב עוד לעולם. היא לא זכרה מאיפה השיר הזה הגיע. לא היה לו קצב ומנגינה, הוא פשוט היה שם, תופס את כל המחשבה שלה. המילים הסתומות הדהדו בריקנות בראשה. סאקורה קמה גם היא, עוזרת לטויה ללכת, מה שהיה די קשה, כי הוא היה שקוע בתרדמה עמוקה. "סאקורה, את בסדר?" שאלה אותה טומויו. "את ידעת על זה." ספק-אמרה-ספק-שאלה אותה סאקורה, בוהה לא בוהה באויר. טומויו הנהנה, סאקורה ראתה על פניה שכואב לה. "ולא יכולת להגיד לי." "לא." סאקורה נשמה. היא התאמצה לסחוב חצי ממשקל אחיה- אבל זה לא היה נורא כל כך, כי הם עמדו בדיוק מול הדלת עכשיו. *** סאקורה התיישבה ליד השולחן הקטן שלה בכתה. היא בהתה קדימה. "בוקר טוב." אמרה לה טומויו. "בוקר טוב." השיבה לה, עדיין בוהה. טומויו התיישבה. "בוקר טוב." נשמע קול מאחוריה. היא פחדה לסובב את ראשה. היא הסמיקה קלות. "בו-בוקר טוב." המורה נכנס לכתה. במשך כל היום היא לא עשתה כלום. רק בהתה. ואז- רק אחרי שכולם כבר יצאו מהכתה- היא הלכה הביתה. היא הלכה באיטיות, חושבת על מה שקרה אתמול. לא, זה בלתי אפשרי, היא חשבה. אבל היא לא שלטה על זה. "היא לא תשוב לאהוב עוד לעולם..." נפלט מפיה. היא שמעה קול פסיעות רכות. היא הסתובבה. "אממם... סאקורה?" "מה שאמרת אתמול-" "זה לא חשוב עכשיו." אמר סיוראן בקול פגוע. "אמא שלי אמרה שזה ששינית את כל הקלפים זה ממש טוב-" "כן, אבל אתה-" "זה כל מה שרציתי להגיד לך. ביי." "היא לא תשוב לאהוב עוד לעולם." היא הייתה חייבת לומר את זה. והוא שמע את זה. "מה?" "הו, כלום. אבל סיוראן, אתה באמת לא-" "אוף, די כבר! די לדבר על זה!" הוא אמר והתחיל לרוץ. למה, למה שהוא יברח מכל דבר?

limilu

New member
המשך

כאן אנחנו באים קצת אחורה בזמן. *** סיוראן ישב על מיטתו. למען האמת- הוא העדיף שיקראו לו לי. זה היה שם הרבה יותר נוח. הטלפון התחיל לצלצל. הוא ענה. "הו, היי, מיילין." הוא המתין, מקשיב למה שהילדה בצד השני של הקו אמרה. "כן. כבר אמרתי לה. אתמול." עוד כמה שניות של מילים שרק הוא שמע, ונבצר ממנו- הצופים מהצד- להבין. "אני... אני לא חיכיתי לתגובה שלה. אני ברחתי." "מה?! אתה ברחת?! ככה אתה בורח כמו פחדן?! אתה צריך לדבר איתה, באמת, סיוראן." עכשיו שמעו אותה. היא צעקה. "טוב. בסדר, מיילין. אני אדבר איתה." הטלפון צלצל שוב. "כן? הו, היי אמא. כן, את כל הקלפים." ושוב הטלפון דיבר רק אליו, ואנחנו לא יכולים לעשות שום דבר מאשר לחכות. "בסדר." הוא אמר. קולו היה חנוק. *** סאקורה חזרה הביתה. היא נזכרה בשיחה שהייתה לה עם סיוראן... לא, לא סיוראן. לי. לפני כמה דקות. הוא פשוט אמר לה משהו ורץ. משהו לא חשוב על קלפי הקלאו. הטלפון צלצל. "הלו?" היא ענתה, עדיין מתנשמת. "הו, היי, טומויו. אין לך שיעור מקהלה עכשיו?" "כן, עוד כמה דקות, אבל שמעתי ממישהו... את יודעת שלי חוזר להונג-קונג?" "מה?" היא ניתקה את הטלפון, רצה אל חדרה. היא לא הבינה, זה בגללה? כל ההסמקות, כל פעם שהוא ברח ממנה. "סיוראן עוזב..." היא אמרה בשקט, בוהה ברצפה. "הוא עוזב להונג-קונג... אני... אני לא רוצה." דמעה נפלה על השטיח. רגע של פליאה, והיא החזיקה בידה חפץ. היא יצרה קלף. "לא. אני חייבת לעצור אותו. להגיד לו..." היא אמרה, קולה עדיין חנוק מדמעות. *** לי החזיק במזוודה שלו ביד אחת, בעודו מחבק את הדובי השחור בידו השני, מאמץ אותו לליבו. הדובי שהוא עשה מזמן. בשבילה. נשמע קול פסיעות רכות. "סיוראן?" הוא סובב את ראשו. "מה- מה את עושה כאן?" "אני- אני יכולה לקבל את הדובי הזה?" שאלה סאקורה. "אה- כן." נשמע קול של אנשים ממהרים לעלות למטוש שונים. "אנחנו ניפגש?" לי משך בכתפיו, ואז הנהן. הוא התכונן לרוץ למטוס, ואז שמע שוב את המשפט. "היא תשוב לאהוב לעולם..." הוא הסתובב. "מה?" סאקורה חיבקה אותו, לא הרפתה, ואז... כשהוא היה בטוח שהוא צריך ללכת, היא נתנה לו נשיקה קטנה ומבויישת על הלחי. הוא כבר הרבה זמן לא זכר שהוא רק בן עשר. "סאקורה, אני באמת חייב לרוץ." סאקורה הרפתה ממנו. "בסדר." אמרה, ומשכה באפה. לאחר כמה דקות הוא שמע קול בראשו. "אנחנו עוד נפגש." *** נשמעה דפיקה בדלת. אחרים היו פשוט טורחים למצוא את הפעמון. הייתה זאת דפיקה קצרת רוח, כזאת מסוג שזה שעומד בחוץ מעביר את המשקל שלו מרגל לרגל. היא ידעה בדיוק מי זה. הדלת נפתחה באיטיות, משום מה. כבר עבר המון זמן. לפחות חמש שנים. היא כבר לא ילדה בת עשר. היא כבר גדולה עכשיו. הדלת נפתחה עד תומה. שמה עמד... לא סיוראן. לא. זה לא היה הוא. מי זה היה? רק רגע, מי זה מאחוריו? סאקורה רצה ורצה, ירדה בשלושת המדרגות הקטנות, ופשוט חיבקה אותו. "הו, יופי. אני חוזר ליפן והקבלת פנים שלי היא שימחצו אותי?" "סליחה." "זה בסדר." מהשיחים יצאה נערה. "מה- טומויו! מה את עושה?" "טוב, בגלל שלא הייתה לי ההזדמנות לצלם אותך כבר המון זמן, אז חשבתי שזאת תהיה הזדמנות טובה. סאקורה עיוותה את פניה. "כן, מה שתגידי." סיוראן התרחק ממנה קצת, לבחון אותה. איך שהשתנתה. לא היה לה שום איפור על הפנים. היא לא צריכה אותו, הזכיר לעצמו. היא לבשה חולצה ומכנסיים, מהסוג הפשוט. ואז, הוא ראה משהו ביד שלה. הדובי? לא, זה היה אחד אחר. זה נראה כאילו היא פחלצה את קרו או משהו. "מה- זה בשבילי?" "כן." "אני יכול לקרוא לו סאקורה?" "אני יכולה לקרוא לשלי סיוראן?" הם הביטו אחד בשני בעיניים גדולות. ואז הם פשוט צחקו. וזה היה הסוף.

limilu

New member
ייפי!

ביקורת קצת? אנשים? אולי ביקורת בונה? אני כתבתי את זה בשבילכם. כן, וגם בשביל לפרוק מתחים. בררר. וגם אני מאוד (לא) מתקדמת בתרגום של המנגה. טה?

amitasafzabida

New member
יפה. אבל לא הבנתי את הקטע של

הלא תאהב יותר לעולם. לא הסברת למה הוא התכוון כשאמר שהשתנת. זה קצת ומה ואת יכולה להמשיך המון את ההמשך.

למעלה