הסוף...

הסוף...

אני בת 21 והגעתי להבנה שאין לי בשביל מה להמשיך אני לא פוחדת מהמוות אלא שלמה איתו

בית משיר שנורא הזדהתי איתו...

"בתוך הקירות הלבנים בחדר הזה היא חולמת על שמיים..אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה..."

"בתוך הקירות הלבנים בחדר הזה היא חולמת על שמיים..אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה..."

גרא.

New member
שרי ביבי,אולי תספרי מעט, מה כל כך

מטריד אותך,ואיך זה הגעת בגיל 21 שאין בשביל מה להמשיך? יכול להיות שיש עוד המון דברים שבעטיים, דווקא כדאי להתאמץ ולהמשיך לשרוד,דברים כאלה שאת כלל לא מכירה, ולא מודעת להן..ויש המון דברים כאלה,את צריכה רק לפקוח את עינייך ולהסתכל סביב..מוות,הוא בלתי נמנע, וכל אחד מאיתנו, ירצה,או לא יפגוש בו..אבל בגיל 21? למה למהר?

אני לא רואה את העתיד

מרגישה תקועה וחוסר חשק מוחלט להמשיך.. כל לילה אני מתפללת לאלוהים שלא ייתן לי לקום בבוקר.. כל נשימה כואבת.

ליהיא24

New member
הבנתי שאת אוהבת את היהודים...

"ויש שנוטים לחשוב שהכל סגור ואין דבר שכבר יעזור. מאמינים בזה... עד ששוקעים בחול"

"אני מיותר כל יום אותו

דבר- אין לי שום כיוון אני הולך ערום.. שעות ויש לפעמים עוברים כל הלילות כל הימים"

גרא.

New member
שרי בייבי,ממש קשה להתייחס לתחושות

האובדן שאת מתמודדת איתם. כשאת שוב ושוב,מקמצת במידע..לא ברור בת כמה את, במה את עוסקת,היכן את מתגוררת, מהי סביבת החיים שלך,ומה מוביל אותך לתחושה שאת תקועה,ללא חשק להמשיך..לכל דבר, לכל הרגשה המתעוררת בנו,יש איזה שהיא סבה..לעיתים אפר להתמודד עם הסבה. לעיתים היא חזקה מאיתנו..אבל שמקור אותן אנרגיות רגשיות החוסמות לכאורה את דרכך,לא ברור.איך נוכל לעזור?..אולי פנית, אולי לא. אבל כדאי שתדעי שאת יכולה במיידי,לפנות בטלפון,ללא תשלום לער"ן 1201 ,וגם כאן בתפוז..יש שלושה פורומים של סה"ר לתמיכה נפשית כללית,ספציפית לצעירים ומבוגרים...אם כל כך רע לך, אנא, פני אליהם.

למעלה