הסוף??

MelodicTruth

New member
הסוף??

כן, לפי דעתי לא הולך לצאת אלבום נוסף של טול....אני אסביר למה..... בopiate הלהקה הציגה את כל מה שדפוק בחברה, בundertow וaenima הלהקה צללה לעמקי הנפש האנושית ונתחה את הסיבות לכל הבעיות. lateralus הוא מעין סגירת מעגל בו הלהקה משלימה עם המציאות ומציעה את הדרך שלה לפתרון אותן בעיות...אם לא שמתם לב, opiate נשמע אנטי דתי וכועס(אפילו שונא את) על כולם, לעומתו לייטראלוס נשמע כמו אלבום דתי שמראה צד יותר חברותי של הלהקה(חוץ מticks and leeches)....אפשר לומר שטול סיימו את התפקיד שלהם בנקודה הזאת ואין להם הרבה מה לעשות מעכשיו..... נ.ב. אם לא שמתם לב גם בתחום המוזיקלי חלה אבולוציה לא קטנה(אולי הם דיברו על עצמם ולא על כל החברה כמו שכולם חושבים בשיר 2&46)...opiate היה אלבום עם שירים קצרים, ליריקה פשוטה ומוזיקה פחות מלודית ויותר פשוטה...השירים בundertow היו יותר ארוכים, הליריקה הפכה להיות יותר עמוקה, והמוזיקה הרבה יותר מורכבת ומלודית...שני האלבומים שבאו אחרי זה המשיכו באותו קו אבולוציוני דבר שמביא אותי למחשבה שעדיין לא הייתה להקה שעשתה מוזיקה שנשמעת כמו החוליה הבאה אחרי לייטראלוס...אולי בגלל שלא ניתן ליצור מוזיקה כזאת?? יכול להיות שאכן טול מיצו את עצמם??

MelodicTruth

New member
דרך אגב

מיינארד כתב באתר של טול לפני חודש-חודשיים כשהם סיימו את מסע ההופעות: Goodbye my friend, i`ll see you on the otherside אתם חושבים מה שאני חושב??

the use

New member
יכול להיות

אבל מוזיקה מהם נמשיך לשמוע. ליצור מוזיקה זה בנשמה של כולם שם. כל אחד הולך לו לפרוייקט צד משלו. לך תדע. אבל. אני מעדיף שהם יתפרקו עכשיו מאשר שיוציאו אלבום חדש תוך שנה שיהיה בדיוק אותו דבר כמו לטראלוס (שדומה לאנימה מבחינת המבנה) שיביא להם גל חדש של מעריצונים ומעריצוצות מרחבי פלנטת לימפ-ביסקוויט. אבל. אני יותר מקווה מן הסתם שהם יוציאו אלבום תוך שנתיים עם מליון ניסויים חדשים שהם עוד לא עשו. ושיבואו לארץ קיבינימט. טול בפארק הירקון... imagen..

שמעו...

זה הגיוני שזה הסוף.... 10 שנים זה פול זמן...כבר 11 לא? כמה שאנחנו לא רוצים אבל אין הרבה להקות שהחזיקו יותר מ10 שנים... כל הלהקות שהתחילו בתקופה של טול כבר נפרדו פרשו מסיבה זו או אחרת מה שכן שמעתי הופעה חיה ושם שומעים את מיינרד אומר... שניה ואם אני לא טועה זו ההופעה הראשונה של הטור של לייטרלוס "thank you very much for being a part of the very long and healing proccess" פרשו את זה איך שאתם רוצים....

MelodicTruth

New member
אפשר להגדיר את האלבומים שלהם

healing process....ממש כמו כל תהליך של התרפאות...מopiate שמציג את המחלה ועד lateralus שמציג את התרופה.

מה זתומרת?

OPIATE מציג את המחלה? ואם כבר אז אתה יכול לדמות את זה לסידרה זינה...:) תחשבו על זה..

חח כן...

תסתכלי איך היא בהתחלה כולה קרבית גולני ובסוף מה היא עושה היא כולה ג'ובניקית מדליקה ממטרות מ2 עד 4

j i m m y

New member
חחחחחחחחחחחחח לא ראיתי זינה

כבר כמה שנים טובות.. זו ממש סידרה מגוחכת

MelodicTruth

New member
ואם כבר מדברים על תהליך של ריפוי...

שמתם לב שבקליפים של prison sex, parabola, schism אולי גם אנימה יש דגש על ריפוי(או לפחות משהו שנראה כמו ניתוח) של אחת מהדמויות בקליפ??? נראה לי שזה הקונספט של הלהקה(ע"ע lachrimology) ובלייטראלוס הם מיצו אותו סופית(?)

למעלה