הסוף!!!����

spirt20

New member
הסוף!!!����

הפרשות חומות בהכנסת אנדומטרין.... יומיים לפני הבטא... הייתה לי הרגשה שלא כי יצא לי פצע נוראי בלחי וזה לא חצקון זה משהו נוראי...נראה לי שכבר לא נשארו לי דמעות אבל בטוח שאני אראה דימום הם ימצאו את הדרך לצאת.. כרתתי חצוצרה עם נוזל וכולן נקלטו אז הייתי בטוחה שגם אני, הייתי צריכה לדעת שאין לי את המזל הזה. עשיתי באמת הכל פיפל לפני החזרה, סטרואידים ואנטיביוטיקה לפני החזרה, קלקסן אחרי החזרה... ואפילו אננס.. העוברים דרגה 1ועדיין הבטן שלי ריקה. אפשר לסכם זאת בבאסה ואולי באמת לנסות להשיג ילד בדרכים אחרות כי אחוז קטנטן לא יצליחו ואני לצערי נמצאת שם.... אולי הגיע הזמן לאימוץ כי באמת שכבר קשה לי פיזית ונפשית להמשיך וגם קשה הנסיעות מהצפון ועבודה ולנהל חיים נורמליים ... באמת שלא יודעת מה לעשות כי יש לי כוחות אבל כבר אין לי רצון

ענתי787878

New member
אני רק שולחת לך חיבוק ענק

ומחזיקה אצבעות שזה דימום ולא מחזור.
זה קשה ומתיש מה שאנחנו עוברות. הרכבת הרים הזאת של התרגשות וציפייה והתרסקות היא בלתי אפשרית לפעמים.
יש עוד יומיים לבטא. מקווה שיקרה משהו טוב!

שולחת חיבוקים גדולים?

יפה שלי אני יודעת ומרגישה כמה קשה לך
רק אתמול רשמת לי הודעה מעודדת
ועכשיו אני לך.
ככה זה המסע המטלטל הזה.
תמיד הנפילות הלא צפויות האלה
אני יספר לך שגם לי היה דימום עם הפרשות חומות הלחץ גבר אבל ניסתי להיות רגועה
והבטא יצאה חיוביות.
(אומנם אני מתנחמת בזה שלפחות אתמול לפני הניתוח זכיתי ליראות פעם ראשונה את הדופק של הקטן שלי)
שאלתי את עצמי קטן שלי לא היה לך נעים2 בבטן של אמא הרי אכלתי את כול הדברים הטעימים שיש וצחקתי על זה פשוט.
מאחלת לך יקרתי בשורות טובות אמן
תאספי כוחות חדשים תהיי חזקה
ומחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית בעזרת השם.חיבוקיםםם ונשיקות יקירה

נתנאלה2

New member
לא כל חצקון מבשר את בוא המחזור

ולא כל הפרשה חומה מבשרת את בואה של המכשפה,
הרי סיפרו לך, בואך, כיתת ההפריות, שתסמיני ההריון זהים לאלו של המחזור, שעור מספר שלוש....
מה לא?
לא האמנתי עד שדיממתי
וראיתי בטא חיובית,
דם ובטא, בטא וים של דמעות, ודם.
כמובן שאנני משלה, יתכן שזהו המחזור
והנה הוא בא....
וגם אם בא,
סוף זה תמיד התחלה,
חיים נורמלים?
תזכרי לי מה זה?
מאחלת לך להיות מופתעת

מחזיקה לך אצבעות

מחזיקה לך אצבעות..אל תשברי
זה לא בטוח שזה הסוף.
וגם אם כן..סבב אחד לא מוצלח לא אומר שהכל קורס...
כצפונית לצפונית-אני ממש מבינה את הקושי, אצלנו מתווספות המון נסיעות ומאמץ...
שולחת לך אנרגיה טובה

Caitriona

New member
לא להתייאש!

כמו שכתבת לי - לא כל עובר טוב נקלט, ולא כל דימום הוא ווסת!
עוד מוקדם להתייאש- גם מהסבב הנוכחי וגם בכלל. תאמיני לי, אני למודת שלילי ודבר אחד אני יודעת - זה לא ישבור אותנו!

חיבוק ורק בשורות טובות!

היא321

New member
קצת עידוד

אני עברתי החזרה של שני מוקפאים. לקחתי לתמיכה 3 אנדומטרין ליום. בגלל שאני חסרת סבלנות עשיתי בדיקה 8 ימים אחרי החזרה ויצא חיובי. יום 9 להחזרה עשיתי בטא שיצאה 110. יום 10 לאחר החזרה, כלומר יומיים לפני הבטא התחיל דימום. אבל מכיוון שכבר ידעתי שאני בהריון מיהרתי להזריק גסטון. והכל הסתדר. ואני חושבת, לולא ידעתי שאני בהריון הייתי חןשבת שהגיעה הוסת ומתייאשת. לא כל דימום הוא וסת. אז עדיין לא אבוד! יש המון הריונות שמתחילים בדימומים.

snir210

New member
מחזיקה לך אצבעות

זה לא נגמר עד שזה לא נגמר אל תתיאשי אף פעם אולי עוד תופתעי מטיבענו אנחנו תמיד חסרי אמונה שלנו זה לא יקרה ולנו זה לא יצליח

למעלה