הסוף של QUEEN ?

queen man

New member
הסוף של QUEEN ?

שמעו, לא כתבתי ברצינות בפורום הזה המון זמן, ורציתי לדבר איתכם על משהו שמטריד אותי. אני חושב שעם השנים שיעברו, ועברת בעלות המוחלטת של המוזיקה העכשיות ( טכנו היפ הופ וקקה) כבר ישכחו להקות גדולות כמו קווין פינק פלויד ביטלס ושוט. אני לא מדבר בעוד 10 שנים, אני מדבר התקופה שכל המעריצים כבר לא יהיו פה יותר. השאלות הן: אתם חושבים שדור העתיד יזנח את המוזיקה של פעם? ואיפה קווין יהיו בכל הסיפור הזה?

queen man

New member
אתה באמת מאמין

שמחזמר הזה יחזיק מעמד עשרות שנים?

d i v e l

New member
ובשביל זה אנחנו כאן

אני אישית כבר אמא בת 27 שמעריצה את קווין מגיל 12. יש כאן חברי פורום שנולדו אחרי שפרדי נפטר. זה מה שיפה במוזיקה. היא תמיד "במודה". תמיד יהיו ז'אנרים במוזיקה שאנשים יאהבו יותר או פחות. גם את קווין יהיו כאלה שיאהבו יותר או פחות. אין מוזיקה ששרדה 100 שנים עדיין אז אי אפשר לדעת מה יקרה כשהמעריצים הצעירים שבנו כבר לא יהיו...

gal9218

New member
אף אחד לא יזנח

הלהקות שעברו את מבחן הזמן עד עכשיו ימישיכו לעד תמיד יהיה את הקהל הצעיר שיאהב את הלהקות הישנות יש הרבה צעירים שאוהבים קווין פינק פלויד לד זפלין והביטלס קווין יהיו במקום טוב מאוד בעתיד הם אף פעם לא ישארו מאחור

miss sashka

New member
מכיר את..

מכיר את בטוהבן? מוצרט? באך? ווילדי? וגם אם אתה לא שומע אותם אני בטוחה שיש לך מושג יחסית גדול מי הם. ונכון שקווין וכול שאר הלהקות לא בעלות משמעות כזאת בעולם המוזיקה. אבל בכול זאת המוזיקה שלהם קיימת כבר כמה מאות שנים! ובעוד מאה שנה,אני בטוחה שאנשים יזכרו את קווין,אני בטוחה שהיצירות שלהם עדין יצצו פה ושם. ואני מקווה שיהפכו לקלאסיקה בדיוק כמו בטוהבן ומוצרט והשאר.

April777Lady

New member
שיר קווין,

הוצאת לי את המילים מהפה :) זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות..לא רק עם קווין...עם כל הטובים שהוזכרו כאן. אני אישית גם מודאגת מהעניין הזה, ההתפתחות של המוזיקה לאורך העשורים... זה נכון שקהל המעריצים אולי קטן (וגם זה לא בטוח) עם השנים, אבל עדיין יישאר הגרעין הזה שעדיין מעריץ את הלהקות הישנות. עובדה, הפתיח של Stairway to heaven עדיין מהווה התחלה לכל גיטריסט מתחיל, כל העולם מכיר את הקצב של we will rock you ו- We are the champions...ואפילו אני, ילידת 1991, זוכרת מאז ומתמיד את ה-"גלילאו, גלילאו"...

אני באופן אישי

לא חייתי בשנות השבעים או השמונים ואני 'מעריצה' של קווין. אנשים ימשיכו לאהוב אותם כי הם קלאסיקה. קלאסיקה זה משהו שהוא תמיד אקטואלי.

למעלה