הסוף של הסופרנוס

אסף56

New member
הסוף של הסופרנוס

ראיתי כאן הרבה השערות לגבי הסוף, ופתאום התחשק לי לכתוב את שלי. בפרק 619, בסצינה שבה קרמיין הקטן וטוני מגיעים לפיל והלה מסרב לראותם אחרי שהוא סיכם כבר את הפגישה אם קרמיין הקטן, הבנתי (אולי...) שמנסים להראות לנו שפיל הוא לא באמת מנהיג רציני אלא ילד קטן. שהוא צועק להם אחר כך מהחלון (ומסתתר, לא רואים אותו שם) זה עוד איזשהו סימן לזה שהוא באמת רציני. נראה לי שפיל יפול בקרוב, קרמיין הקטן יחליף אותו בתור הבוס של ניו יורק. זה כמובן ישים במבט אירוני לחלוטין את השיחה שהיתה לקרמיין הקטן ולטוני על התיבה הריקה...לא בטוח שיהיה סוף דרמטי לגבי טוני אבל אם כן, ויהיה איזה מרד או משהו, אני מאמין שזה יגיע מהכיוון של סיל. סיל הוא הדמות הכי מסתורית בעיני בסופרנוס, הנאמנות שלו כביכול לא מוטלת בספק מצד שני תמיד נראה שהוא עורב מעבר לפינה. עוד עניין הזוי זה הסיפור עם הסוכן האריס. או שזה סתם קטע הזוי של דיוויד צ'ייס על שצוחק על חשבוננו או שבאמת יש כאן משהו מעבר, למרות שלא מתאים לסופרנוס פתאום להפתיע ולגלות שהסוכן האריס בעצם עדיין מופקד על הפשע המאורגן. בכל מקרה, יהיה מעניין.

Cripe

New member
התאוריה שלי :)

יש לי שתי גירסאות לסוף - 1. יש באמת בוגד בניו ג'רזי, ואני מאמין שזה יהיה פולי או סילביו. בשניהם יש משהו מוזר קצת, ונראה לי שפולי קצת עצבני על טוני עכשיו אחרי כל מה שהוא עשה, וזה דיי הגיוני שהוא יעבור לצד של פיל. 2. באמת יחטפו את אייג'י, וטוני יפרוץ לאיפה שהם מחביאים אותי וינסה להרוג את פיל, אבל ישתחרר לו כדור [או לפיל] ואייג'יי יהרג.

Cripe

New member
ועוד משהו..

נחשף ששם הפרק האחרון יהיה Made in America, אני חושב שאולי זה בא להגיד לנו משהו.

Haunted

New member
אממ

השם של הפרק האחרון נחשף די מזמן
אבל: 1. מיד אחרי "החיסול" של אדריאנה ידעתי שיש סיכוי טוב שסיל יהפוך לסוכן כפול בעתיד. כבר אמרתי את זה בעבר - החיסולים בסופרנוס מאוד גרפיים, והמפיקים לא חוסכים מאיתנו שום טיפת דם או חתיכת מוח. כך שהחיסול של אדריאנה העלה אצלי הרבה תהיות. לעומת זאת, יש סיכוי טוב שדווקא פולי יהיה זה שיחליף צד. כידוע הוא נורא התמרמר על בני המשפחה שלא הגיעו להלוויה של פולי הקטן והלכו להלוויה של כריס במקום. 2. אין ספק שהולך להיות משהו גדול עם איי ג'יי, כפי שהוצג בפרומו לפרק הבא.

GD5

New member
פולי הקטן חי...

הלוויה הייתה של דודה/אמא של פולי נוצ'י

Hubert Hubert

New member
הפאק הגדול בתיאוריה שלך על סיל

אם הסיבה שלא רואים את הגופה של אדריאנה היא כי באמת היא לא נרצחה, אז למה בכלל הם עשו את כל ההצגה הזאת של אדריאנה זוחלת על האדמה וסיל יורה "סתם"? הרי לא היה שם אף אחד חוץ מהם אז על מי הוא עובד? ואם הוא פחד שעקבו אחריהם והוא רצה לעשות בכאילו, אז איך זה עוזר אם בסוף אדריאנה קמה והולכת? זה לא 'אבודים' פה, לא חייבים לראות גופה כדי להאמין שמישהו מת.

Haunted

New member
תשמע

אני לא אומר שהחיסול של אדריאנה בויים בודאות, אלא רק שזאת אפשרות סבירה. אני לא רואה אבודים אז אין לי כל כך מה להגיד לך בנושא, אבל בסדרה כמו הסופרנוס, שלא חוסכים בשום מראה מלבב של גופה מחוררת, החיסול של אדריאנה פשוט העלה אצלי הרבה תהיות. מה גם שאדריאנה היוותה את אחת הדמויות המרכזיות בסדרה. וכל חיסול\מוות של דמות חשובה בסדרה (פוסי, ג'קי ג'וניור, טוני בי, ראלפי, כריס, וכו') הוצג באופן ברור, זה הכל. למה סיל עשה את זה בצורה הזאת ועל מי הוא עבד ? לא יודע, אין לי מה לענות לך בנושא הזה. החיסול של אדריאנה היה תמוה לדעתי.

bret24

New member
../images/Emo58.gifלפרק הבא לפי מה שאנשים כתבו בפורומים

מה שהולך להיות בפרק הבא כנראה מתחילה מלחמה בין ניו יורק לניו ג'רזי יש בוגד בקבוצה של טוני, סיל אומר לטוני שזה ככל הנראה פולי בזמן שהבוגד הוא קרלו. סיל וטוני מתחילים לריב מכות בהמשך הפרק משלימים ובהמשך החברה של פיל מחסלים את סיל ואת בובי בקלה וחוץ מזה כרמלה רבה עם ג'אניס.

קים19

New member
יש בעיה רצינית(ועוד תאוריה).......

יש באינטרנט טונה ספויילרים( וכולם קודרים) לכולם יש דוד שעובד בהפקה,לזה יש אבא שהוא הצלם ולזה יש סבא שהוא עוזר השף על הסט וכולם יודעים מה יקרה,בדרך כלל אני אוהבת ספויילרים ,אבל במיקרה של הסופרנוס אני בורחת מיזה כמו מאש! עוד תאוריה שלי לגבי הסוף שהיא דיי הגיונית שטוני עצמו הופך למלשין ובסופו של דבר לעד מדינה ושהאפ.בי.איי לא כול כך מטומטמים כמו שהם מוצגים והוא יגלה שאף אחד לא מוכן להילחם בישבלו( נישמע דיי הגיוני בהתחשב בעובדה שהוא רב עם כולם והכעיס המון אנשים קרובים אליו) וגם פה סוף פתוח ,הוא הופך לעד מדינה ונעלם וככה זה מסתיים.

zekit

New member
האמת,זה פחות או יותר הקו שלי

באמת שהכל חוץ מה הקטע של סיל בתור חפרפרת,זה בידיוק מה שאני חושב. והקטע של סיל,הוא אפשרי בהחלט...כיאלו לא חשבתי על זה,אבל עכישו שאתה אומר את זה,אני לא רואה סיבה שזה לא יקרה. מה שכן,אני בטוח כמעט ב100% שאדיראנה מתה,כיאלו אני לא רואה את אידראנה חוזרת לחיים,לא צריך לראות גופה כדי לדעת שהיא מתה.

eilon87

New member
היי, אני חדש ותגובה

אין לי השערות בנוגע למה שיקרה בסוף, לדעתי טוני לא יכול להפוך צד ולהשטנקר בגלל שהוא המטרה הכי גדולה, תחשבו על זה, למה האף בי איי פנו לאייד? ולמה לפוסי? ולמה לג'ימי אלטיירי? בשביל לתפוס את טוני, טוני לא יכול להפוך לעד מדינה כי אין אף אחד מעליו שהוא יכול להסגיר, הוא המטרה, אותו רוצים להסגיר, זה בכל אופן הדעה שלי. בנוגע לאייד, תחשבו על הסיטואציה, רק היא וסיל נוסעים באוטו, זה לא כאילו טוני וכריסי עומדים בצד וצופים בהכל, הוא נוסע ליער, עוצר, גורר אותה מהאוטו, זורק אותה על האדמה, יורה הצידה ונוסע????? הם לא צילמו את הרצח עצמו מבחינה אומנותית פרופר, לא בגלל שיש שם איזה קונספירציה. ולמה אתם חושבים שיחטפו את איי ג'יי?, דבר ראשון לא נוגעים ב"אזרחים", דבר שני זה עסקים ולא אישי, ומה שקוקו עשה במסעדה זה מקרה חריג והוא היה שיכור.

Haunted

New member
../images/Emo58.gif

לגבי איי ג'יי, לא ברור בדיוק אם הוא יחטף, אבל לפי הפרומו לפרק הקרוב, הולך לקרות איתו משהו גדול ורע. בפרומו, פיל נראה אומר "Make it happen", ואח"כ איי ג'יי נראה כפות בכוח ע"י מישהו, וכרמלה על סף בכי אומרת "Oh my god". ואם השמיעה שלי לא הטעתה אותי, בתחילת הפורום סיל אומר: "He'd been playing on both sides of the fence" כנראה שיש לנו חפרפרת במשפחה... הפרומו ניתן לצפיה כאן.

למעלה