הסוף הטוב

הסוף הטוב

לפי דעתי הסוף הטוב יהיה וראיתי גם עוד כאלה שכתבו את זה אם מוטי כץ יבקש לחדש את הקשר למרות המשפחה.. הוא באמת טוב.. והוא גם מתאים לה שהם דיברו ב"דייט" שלהם הוא אמר שהוא לא יודעת מה הוא יעשה אבל לא יישב וילמד תורה כל הזמן..(או משו כזה..) הם מתאימים כי שניהם לא ממש בקטע של ללמוד כל הזמן אז זה דיי מתאים..

נצלש- אין לכם מושג את מי ראיתי

אתמול... אתמול הייתי בהצגה עם ההורים שלי בתיאטרון גשר וזאת הייתה פרימיירה לשחקני גשר ועיתונאים והלכנו לשם בחינם [אבא שלי עיתונאי] קיצוור כשיצאנו אז כזה סידרתי את החציית ואני מסתכלת למטה ואת מי אני רואה יושבים על הספה גאיה והנרי ואני כזה ממלמלת לי "או מיי גאד או מי גאד" ואיזשהו 10 דקות בערך עמדנו לידם כי חיכנו לאבא שלי והנרי הסתכל עלי איזשהוא רגע ויואו יש לו עיניים הרבה יותר יפות במציאות וגאיה בכלל נראת הרבה יותר יפה במציאות [הופתעתי לגלות ] בסדרה ואים לה את הנמשים ואיכשהוא תמיד [בדר"כ] האור נופל עליה לא טוב ובגשר כשהיא עמדה לידי היא נראתה ממש יפה [עם סקיני שחור וג'קט שחור וסוודר באג'] ובאם אתם שואלים את עצמכם [או אותי ] אם אמרתי להם משו אז לא , התביישתי קיצור היה מדהים וזהו וסורי אם יש לי שגיעות כתיב [אני רואה תוך כדאי את העמ"י ]

עצמי1111

New member
וואי איזה מזל יש לך!

חח נראלי הייתי בהלם אם הייתי רואה אותם ככה! מה הם עשו שם בכלל?!חח

הייתי בהלם

והם הייו בפרימיירה לשחקני גשר [תיאטרון גשר הוא הבית השני של הנרי משם הוא "נולד" וגם אבא שלו ז"ל ] רק חבל שגם שחקנים אחרים במשחקים במרחק נגיעה לא באו לגשר [תכלס רוב השחקנים יעני כל מי שיודע לדב רוסית במרחק נגיעה הוא מגשר וגם אבא של רוחל'ה נדמה לי ]

עצמי1111

New member
חח אוקי...

אני כל פעם שאני יוצאת החוצה(אני יודעת שזה חולני אבל...) מכינה את עצמי נפשית ככה שאם יצא במקרה שאני אפגוש אחד מהשחקניים אני לא יהיה בהלם ואני ישר אלך להגיד לו שיכנס... עד היום לא הייתי צריכה להתכונן כי לא ראיתי אף אחד אבל אם אני אראה או כשאני אראה לא ניראלי שכל ההכנות האלה יעזרו....

לילי 22

New member
גאיה גם מופיעה/משחקת בגשר?../images/Emo12.gif

או שהיא באה על תקן "המלווה"?

LOVEאמיר

New member
נראה לי שהיא באה על תקן החברה

החדשה של הנרי

LOVEאמיר

New member
אממ.. שמעי..

נראה לי שבעניין של הנרי, לא כ"כ קשה למצוא תקן כזה... נראה לי שכל בחורה שנייה שהוא רואה - הוא נדלק. ככה ש... את יכולה לפגוש אותו ולנסות את מזלך... ואולי את תיהי ה"תקן" החדש של הנרי דוד

למעלה