הסוף האחר

WoLfN

New member
הסוף האחר

פאנדום: דיג'ימון ז'אנר: אה... לויודע. תחליטו אתם. דירוג: המ... PG13, לא יותר. שיפ: ארוקנימון ומומימון, ארי מניח. זה הסוף האחר של עונה 2. רצינו לכותב פורומפיק, אבל לא יצא. קבלו: הסוף האחר. "רק מילאתי את בקשתה" אמר מאלו-מיוטיסמון בקולו המרושע "היא רצתה להיות כמה שיותר רחוק ממני. עכשיו היא לא תראה אותי יותר לעולם" "אתה..." מלמל מומימון בהלם "אתה הרגת אותה!" מומימון החל לירות את התקפת התכריכים שלו, אבל כלום לא עזר לו. מאלו מיוטיסמון הדף את כל התקפותיו בקלות. "עכשיו הגיע תורך" אמר קולו האפל, והוא תפס את מומימון בידו הגדולה. ~*~מכאן זה כבר לא דומה~*~ "אל תיגע בו!" צעק טיקיי לעבר מאלו מיוטיסמון, עיניו דומעות "הוא... הוא טוב, ואני יודע את זה! מומימון, תאבק בו, בבקשה..." הוא נפל על ברכיו והחל לבכות [מישהו אמר פלאשבאק לעונה 1?
] "על זה" אמר מאלו מיוטיסמון והפנה את ראשו לכיוון טיקיי "אתה תמות" 'הילד רוצה להציל אותי' חשב מומימון בתדהמה, שניה לפני שגל של כאב עבר בו 'אני חייב לעזור לו!' "עזוב אותו!" הצטרפה קארי לקריאה "הוא שירת אותך, וככה אתה גומל לו?" היא נרעדה. כנראה לא רצתה לחשוב על זה יותר מדי. "ואתה הרגת... הרגת את ארוקנימון! מגיע לך למות!" גאטומון זהרה באור ורוד בהיר. היא דיג'יגדלה לאנג'וומון. "חץ שמימי!" קראה אנג'וומון בקול האלוהי שלה. החץ פגע במאלו מיוטיסמון, ולא הסב כל נזק. מומימון ירה על מאלו מיוטיסמון, וגם לא הסב כל נזק. מאלו מיוטיסמון פגע באנג'וומון, שהתפוגגה והפכה לביצה. "לא..." קראה קארי, ונפלה על הרצפה, מעולפת. דיוויס רץ לעברה ובדק מה מצבה. "אתה תשלם" אמר טיקיי בכעס "אתה תשלם!" פאטמון זהר. הוא דיג'יגדל, לא לאנג'מון. הוא דילג על שלב האלוף- הוא היה מגנה אנג'מון. "עכשיו" אמר מגנה אנג'מון "תעזוב אותו" "בחיים לא!" מעק מאלו מיוטיסמון ומומימון הרגיש שהוא עומד להפוצץ. "מומימון!" צעק טיקיי "אל תיכנע!" "אני לא אכנע, ילד..." אמר בחולשה "לא אכנע, אף-פעם..." מומימון זהר בחוזקה. הדיג'יכלי של טיקיי זהר בחוזקה גם הוא. מגנה אנג'מון הצטרף לזוהר, וזרח גם הוא באור בוהק. האורות של מגנה אנג'מון ומומימון התקרבו אחד לשני. הם נצמדו, והפכו לאור אחד. דיג'יגדילה משולבת "מגנה אנג'מון" הוא זרח באור לבן, וקרני אור יצאו לעבר מומימון "מומימון" הוא זרח באור שחור, וקרני חושך יצאו לעבר מגנה אנג'מון "דיג'יגדל משולב ל..." קראו שניהם והשתלבו אחד בשני, כמו משלימים אחד את השני "פרעהמון" קרא הדיג'ימון. הוא היה יפה, מהמם אפילו. הוא נראה כמו מומיה זהובה המחזיקה את ארון הקבורה שלה ביד. "ואוו" לחש טיקיי בהתפעלות. הוא לא שם לב שהדיג'יכלי שלו השתנה. צורתו הפכה עגולה, צבעו שחור-לבן בעוד פס זהוב אחד חצה אותו לשניים. "קוראים לי פרעהמון. אתה הרגת את ארוקנימון" קבע פרעהמון "הכון למות!" מתוך הקבר יצא ערפל סמיך. הערפל הקיף את פרעהמון, ואז עבר לעבר מאלו מיוטיסמון. הוא צרח בכאב בעוד הערפל נשאב לתוכו. "אמרתי" אמר פרעהמון בטון קצר-רוח "התכונן למות!" הוא שלף את ידו מתוך הקבר. היא הייתה עשויה זהב, כמו השניה, אבל אחרת. בתוכה זרמו מים- מים אמיתיים. "אגרוף הנילוס!" קרא ועזב את הקבר. הוא רץ לעבר מאלו מיוטיסמון, ופגע בראשו של המפלצת. מאלו מיטויסמון צרח בכאב ואז התפוגג, חוזר לכפר הראשוני. "טיקיי" אמר פרעהמון והסתובב לעבר טיקיי "אל תדאג" רגליו של פרעהמון החלו להתפוגג. כך גם החלק התחתון של הקבר. בהדרגה יותר ויותר חלקים ממנו נעלמו. "מגנה אנג'מון" מלמל בבכי "מומימון... לא שוב!" הוא תפס את ידיו בראשו והחל לבכות. הוא נזכר ביום בו ניצחו את דווימון, היום בו פאטמון גדל לראשונה לאנג'מון. היום בו הוא איבד את פטאמון. היום בו פטאמון הפך לביצה. "פטאמון..." אמר טיקיי בבכי "למה הלכת...?! למה?!" הוא צעק "טיקיי!" קרא קודי בתדהמה "תראה!" טיקיי הרים את ראשו. מולו נחו שתי דיג'יביצים, האחת לבנה עם פסים כתומים והשניה שחורה עם פסים כחולים. פטאמון ומומימון. "הם... שלי?" שאל טיקיי ומצמץ. שני דיג'ימונים. "כנראה" אמרה יולי והסתכלה לכיונו "אתה היחיד שהדיג'יכלי שלו השתנה..." "הא?" קרא טיקיי והסתכל מה היה בתוך ידיו. היא צדקה. הוא באמת קיבל דיג'יכלי חדש. "ואוו..." "אני מניחה שאנחנו צריכים לחזור לעולם שלנו..." אמר יולי וזזה באי נוחות. "בואו נחזור" אמר טיקיי ולקח את שתי הדיג'יביצים "עם פטאמון. ומומימון." ~*~סוף~*~

נחמד מאוד.

הקטע עם השילוב של מגנה אנג'מון ומומימון היה רעיון יפה. אבל מאלו מיוטיסמון יכל לפחות להילחם קצת. בכל-אופן, זה יותר טוב מהסוף שבו מומימון וארוקנימון מתו. היית צריך אבל לפרט קצת מה קורה אחר-כך, כמו שבדיג'ימון היה את הקטע שכל הילדים עם הנבגים מקבלים דיג'ימונים וגם אוקווה...

WoLfN

New member
המ...

היית יכול, אבל לא רציתי. התעלמתי מקיומם, הם לא חשובים למה שכתבתי... מצידי הם בכלל לא היו בסדרה בכלל... אז זהו, שבהתחלה חשבתי לעשות משהו מגניב כזה, אילו לגרום למגנה אנג'מון להפוך ךסראפימון, ולמומימון להפוך לפרעהמון, ואז שהם יישתלבו לג'יג'ימון [הסבא]
, אבל ירדתי מזה כי זה לא הגיוני. X_X

WoLfN

New member
הדיג'ימון גאון כ"כ...

חשבתי על פיק המשך: ארוקנימון חוזרת כביצה, וגם הדיג'יכלי של קארי מתשנה. ארוקנימון מגיעה לרמת מגה [הכנס שם], ואז היא ואופנימון משתלבות לבאבאמון נגד הרע הרנדומלי של העונה. יפה לא?

קורורו

New member
ממממ... רעיון נחמד,

אבל די מעצבן שכל הזמן קארי וטי.קיי הם אלו שממשיכים תמיד ל"עונה הבאה".

WoLfN

New member
כע...

בגלל זה בעונה השלישית [AKA הפיק שאני כותב], איורי הוא הממשיך! [פרסומת סמויה משהו...?
]

WoLfN

New member
../images/Emo46.gif

ג'יג'ימון שולץ!!1 ובאבאמון גם, אבל היא נקבה אז היא לא נחשבת במניין... XD אני לא שוביניסט, ד"א. זה היה בצחוק.

Snake Bandage

New member
אני מאוד מתנצלת על מה שאני אגיד

רואים שיש לך כישרון כתיבה. באמת. אבל... כל הסיפור הזה פשוט לא מסתדר לי. אני לא מצפה מטאקרו שיהיה לו כל כך אכפת. ברור שבסוף כל הילדים היו די מזועזעים, אבל לא הייתי מצפה מטאקרו לעשות הרבה כדי לעזור לארוקנימון ומומימון. עונה שלמה הוא קשקש על כמה שהם מסוכנים ורעים וצריך להעיף אותם לכל הרוחות וכל זה. למה שפתאום, משום מקום, הוא יבין שהם לא רעים? אני פשוט לא רואה את זה. אם רצית לבחור מישהו שינסה באמת לעשות משהו, אני חושבת שהמועמד המתאים ביותר הוא איורי. איורי הוא האדם שהושפע במידה הרבה ביותר מההתרחשות הזו. אמנם הוא התחיל את העונה באמונה שכל מי שרשע לא יכול להשתנות, אבל כשקן חזר להיות טוב שוב, והתחיל לעזור להם, הוא התחיל להבין שרשע הוא לא דבר אבסולוטי. עוד מאורע שהוסיף לשינוי היה הגילוי שאוקווה היה חברו הטוב ביותר של אביו של איורי. איורי גם נראה הכי מזועזע מכל הילדים כשמארשמאלו רצח את ארוקנימון ומומימון. זוכר מה הוא ביקש כשכולם גרמו לכל הדיג'יגדילות להופיע? הוא ביקש ששום דיג'ימון חף מפשע לא יהרג עוד. כל זה גורם לי להאמין שאם הנסיבות היו שונות במקצת, איורי היה עוזר למומימון לעצור את מארשמאלו ומציל את ארו ומומי מהגורל הנורא שציפה להם. דבר שני. מומימון יכול לגדול לפרעהמון לבד. הוא לא צריך את העזרה של אף דיג'ימון. במיוחד לא של הולי אנג'מון. בזה שאתה גורם להם להתאחד כדי ליצור את פרעהמון, אתה רומז שצריך לטהר את מומימון לפני שיתפתח. אבל פרעהמון הוא באמת לא דיג'ימון אור נפלא. הוא וירוס, בדיוק כמו מומימון. לא צריכים לטהר אותו כדי שיוכל להתפתח למגה שלו. אבל תראה, זה שמומימון וירוס לא אומר גם שהוא דיג'ימון אופל. מומימון גודל על ערכים רעים, אבל הוא וירוס טוב מטבעו, כמו וורמון. לכן, גם הקטע עם האור השחור לא מסתדר לי. למארשמאלו לא מגיע לחזור לכפר הראשוני. שדיג'ימונים מרושעים נשלחים לאיזור האפל, מעין גהינום דיג'ימוני, בעוד שאלה שליבם טוב נשלחים לכפר הראשוני. ומארשמאלו, כמובן, הוא רשע במלוא מובן המילה. אנובימון, הדיג'ימון השופט את המתים לחיים או למוות נצחי, בוודאי שלח אותו לאיזור האפל במהירות. ושוב, לא מסתדר לי שלטאקרו כל כך אכפת ממומימון. פאטמון, בוודאי, אבל למה מומימון? אני לא מאושרת מהעובדה שיוצא הצדיק הדגול מכל העניין. ואני בכלל לא אוהבת את זה שמומימון הופך פתאום לשותף שני של טאקרו. לטאקרו לא מגיע שותף שני (ואם כבר, לאף אחד מהילדים לא מגיע שותף שני. שותף אחד זה מספיק ודי), ובטח שלא אחד כמו מומימון. אני יודעת שזה נשמע כאילו אני שונאת את טאקרו, אבל אני באמת לא. ואני גם לא מפקפקת בכישרון הכתיבה שלך, וולף, הוא באמת טוב. אבל אני מתנצלת, אני פשוט לא מצליחה לראות את מה שכתבת קורה. כל זה לא מסתדר לי משום בחינה. טאקרו לא היה עושה את זה, פרעהמון לא היה נוצר ככה, וזה פשוט... לא מסתדר לי.

Goggle Girl

New member
../images/Emo45.gif

טאקרו ממש דמות מגעילה האמת :< גם היקארי, אבל לא ציפיתי ממנה להרבה בכלל, היא לובשת ורוד פ=פ מסכימה עם כל מה שאמרת על טאקרו ואיורי

מה רע בשילוב של מומימון ומגנה

אנג'מון? גם אקווילאמון ואקסוימון נעזרים בגאטומון וסטינגמון כדי להגיע לצורת העל שלהם. לגאטומון וסטינגמון יש צורות על אחרות: אנג'וומון ודינובימון. אז אותו דבר: מומימון רק קיבל אנרגיה ממגנה אנג'מון ונעזר בו כדי לדיג'יגדול. חוץ מזה, שאני הולך בגישה של "מה שלא הראו או אמרו במפורש בסדרה-ניתן לשינוי". והקטע של האור השחור שיוצא ממומימון-אז מה? אז יצא ממנו אור שחור, כי הוא וירוס, לא כי הוא רע. ומי זה אנובימון?

Snake Bandage

New member
מוורמון יצא אור שחור כשהוא גדל?

ומגילמון? נו באמת. אני שונאת את זה שתמיד מקשרים את האופל לוירוסים. מה רע בלגרום למומימון לגדול באור מוזהב, למשל? גם אור כחול מתקבל על הדעת. אבל למה אור שחור? כי הוא וירוס? אור שחור זה משהו של דיג'ימוני אופל, לא של וירוסים רגילים. השילוב של מומימון והולי אנג'מון לא מתקבל על הדעת מכל מיני סיבות. יש את הקטע שהזכרתי כבר, שוולף כאילו רומז שמומימון צריך טיהור לפני שהוא יתפתח לפרעהמון, והוא ממש לא צריך אחד. חוץ מזה, כמו שאמרתי קודם, מומימון לא צריך אף אחד כדי לגדול לפרעהמון. אם הוא באמת צריך אנרגיה נוספת, הדיג'ימונים יכולים להעביר לו אותה בלי שהוא יצטרך להתמזג עם דיג'ימון שאין לו שום קשר אליו בכלל. ושוב, טאקרו עוזר למומימון? זה עדיין לא מסתדר. עכשיו שמתי לב לעוד משהו. הולי אנג'מון קורא את השם שלו לפני מומימון. אם זו הדיג'יגדילה של מומימון, למה הוא קורא את השם שלו שני ולא ראשון? הם אמורים לגדול למשהו אחר לגמרי, אם ככה. הדיג'ימון בלינק המצורף הראשון הוא אנובימון. בלינק השני מצויים פרטים נוספים עליו. כתוב בתיאור שלו שהוא מדריך המתים. לפי באנדאי, החברה שמייצרת את המשחקים של דיג'ימון, אנובימון שופט את הדיג'ימונים אחרי מותם (כמו האל המצרי על שמו הוא קרוי, אנוביס). את הרשעים הוא שולח לאיזור האפל, ואת הלא רשעים הוא שולח לכפר הראשוני.

Snake Bandage

New member
אה, הנה, עדי הביאה לי דוגמא טובה

דוגמא לדיג'ימון שמתנהג ההפך ממה שהיו מצפים שדיג'ימון מהסוג שלו יתנהג: לוסמון. דיג'ימון חיסון? מלאך? שטן קטן, זה מה שהוא. דיג'ימון אופל מהסוג הכי גרוע. ותגידו, אתם חושבים שהיו נותנים לז'וצ'אומון להיות חיה מקודשת אם הוא היה דיג'ימון אופל? לא היו נותנים. אבל הוא עדיין וירוס. עובדה.

WoLfN

New member
*מתחבא*

הרגת אותי עם המגילות שלך. בסה"כ פיק, לא ניסיתי להפוך את זסה לתיאוריה שלמה וכאלה. אני יכול לשנות את זה, אם את ממש ממש מתעקשת. יודעת מה, דפקא משנה את זה...

Goggle Girl

New member
אני לעולם לא אסלח לך!!! >_<

"בסה"כ פיק"!?!?!?!?! אתה יודע איזו הערה מעליבה זאת?! בייחוד כשיש כמה וכמה אנשים בפורום הזה שכותבים פיקים ומשקיעים בהם *מתחילה לזרוק על וולף מחברות פיקים ואלוהים יודע שיש לי הרבה מאלה* מה, מישהו יכתוב ספר, אתה חשוב שהוא יבוא בגישה של "סה"כ ספר"?! בכלל לא! פיק פיק אבל אתה צריך להשקיע! וכשאנשים מגיבים אליו ברצינות ובביקורתיות לא מעליבה ודי אובייקטיבית כמו ששי באה להגיב ככה זה ממש חובבניות בצורה דוחה ~_~ אני לא אומרת שאני מקצוענית אבל לי לפחות יש כבוד כלפי מה שאני עושה. אם אתה בגישה כזאת אולי עדיף שלא תכתוב יותר פיקים.

WoLfN

New member
*שוב מתחבא*

אוף, אני מעצבן את עצמי>< סליחה עדי. ד"א- אני גם עובד על המון פיקים. זה פשוט היה פיק... אה... שלקח לי בערך עשר דקות לכתוב אותו. אני חושב שאני אכתוב אותו מחדש. כן.

Digi Lista

New member
עוד לא קראתי...

אני אקרא ואז אגיב,ראיתי בחפיפניקיות בינתיים(לא מצליחה להתרכז הרבה,כנראה הכדורים...)שלעדי,מילי ושי יש מה להגיד אז אני אקרא הכול יותר מאוחר ואגיב לעומק...

למעלה