הסולו האהוב

FunkyGiraffe

New member
הסולו האהוב

הדג נחש ידועה כלהקה אינסטרומנטלית גם... זה הזמן להוכיח שהדג זה לא רק טקסטים מעולים אלא גם מוזיקה מעולה אז.. איזה סולו הכי אהבתם? אצלי זה משתנה, אבל יש לי משיכה לסקסופון/חצוצרה/טרומבון... בזמן האחרון הסולו שאחרי הפזמון האחרון של קמתי של הסקסופון והטרומבון הולך אצלי חזק... וגם הסולו סקסופון חצוצרה טרומבון ביציב [ מיד אחרי "דג נחש אין לי שום חשש"] איזה סולו אתם הכי אוהבים? [כל כלי נגינה בלהקה]

parnar

New member
מביט איזה גנוב

את הסולו של הסקסופון לקראת סוף השיר וגם הסקרצים לא מזיקים :p

shiepki

New member
אם כבר....

אז את הסולו בס במביט. ממש מגניב "החיים כמו רעל!!" *סולו יאיא*

afon

New member
בוא נודה באמת

הדג נחש לא פורצי דרך, לא מקוריים ולא ממש גם מעניינים מבחינה אינסטרומנטלית. יש להם סולואים של גיטרות דיי פשוטים לא משהו מטורף והצד החזק והמודגש הוא המילים, זה מה שהם. אולי הכלי שכן בכל זאת מקבל חוזק זה הסקסופון, אבל אני אישית לא מת על הכלי הנ"ל.

FunkyGiraffe

New member
"ולא ממש גם מעניינים מבחינה אינסטרו

מנטלית"??????????. "לא מקוריים"? תראה עוד להקת היפ הופ ישראלית שעשתה מה שהדג עשו ב"שביתה"... סאבלימינל היה עוקר את הצל לפני שהם היו עושים דבר כזה. "יציב" זה פשוט שיא העניין האינסטרומנטלי.. שמעתי מלאן חומרים מהארץ ומחו"ל ואף דבר לא דומה פשוט לאיכויות של הדג, אם זה הסולואים של הנשיפה או של הבס.. הגיטרות לא ממש מעניינות האמת, והאינטרו תופים ב"קמתי" ו"אני הדג נחש [98]" הם הכי הכי שאפשר לבקש ועוד יותר מזה... אני לא יגזים ויגיד שהדג נחש היא הלהקה הכי מעניינת ואיכותית בארץ ואולי בחו"ל מבחינת האינסטרומנטליות שלה

afon

New member
אוקיי אתה מגזים ברמות!

אז הם משלבים עוד מספר סוגי מוזיקה. תקשיב ללהקות של רוק מתקדם (פרוגרסיב) ותראה איך הם משלבים מוזיקה קלאסית במיטבה יחד עם סולואים מעולים של גיטרות! לדג יש איכות יחסית לישראל, הם טובים יחסית לישראל אבל באמת שאל תשווה אותם למוזיקה גאונית שנכתבה. הדג נחש כותבים שירים הגאונות היא לכתוב יצירות. אם מה שמעניין אותך זה כלי נשיפה אני יכול להמליץ לך על שיר אחד שאני בטוח שתבין ותאהב... קוראים לו atom heart mother של להקה קטנה בשם פינק פלויד... 23 דקות של יצירת גאונות אומנותית. ולטעמי (וזה עניין של דעה אישית) גיטרות תופים ובאס יותר חשובים מפסנתר, סקסופון, כינורות וכו...

FunkyGiraffe

New member
גם פרוגרסיב זה דעה אישית..

וגיטרות בס תופים חשובים בשבילי בדיוק כמו פסנתר וסקסופון וכינור? [בעע] לא ממש..

afon

New member
כמובן שזה דעה אישית

יש כאלה (שלא מבינים במוזיקה) שיאהבו טראנסים. אבל ממה שהבנתי את כן אוהב את הדברים האלו. קיצר הדג נחש טובים אבל לא גאוניים.

Shani276

New member
אי אפשר להודות באמת

שלא נקבעה כאמת.מוסיקה זאת דעה ולא עובדה.

afon

New member
מורכבות של שירים וטאבים

אפשר לקבוע דיי בקלות... האם זה מוזיקה טובה זה משהו אחר כבר

SHIKO2000

New member
מוזיקה חייהת להיות מסובכת כדי להיות

טובה??? לא ממש היא לא חייבת להיות מסובכת כדי להיות טובה. אני מסכים איתך שהדג הם לא הלהקה האינסטרומנטלית הכי טובה בעולם. ועידו אתה אכן נוטה להגזים בהערצה שלך כלפיהם לפעמים(יש להקות אינסטרומנטליות "קצת" יותר טובות) הדג נחש הם חבורה של אנשים מוכשרים שיושבים טוב מאוד ביחד מגובשים בסאונד ונשמעים טוב מאוד בתקליט ובלייב. יש הרבה קיטעי ג'אז הרבה יותר מפינק פלויד אבל עדיין זה לא עושה אותם יצירות מופת.... עוד דבר בשביל לשמוע סולו הקפצות תלכו לשמו primus ובקשר לפרוגרסיב עם הרבה אינסטרומנטלי תנסו את camel

למעלה