הסוד!!!!!!!!!!!!

LunasRoze

New member
הסוד!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=shLthwKcw1c טוב אז כאן אתם יכולים לראות את הסרט הסוד הסרט מדבר על כך שכל מחשבה שעוברת במוחינו היא בעלת תדר וככל שהמחשבה חזקה יותר שלילית או חיובית היקום מסדר את עצמו כדי להגשים את מחשבותינו על מנת להמנע ממחשבות שליליות , יש מספר תרגילים שאני מנסה בימים אלה.... 1. הכינו רשימת תודות , שבה אתם מודים על כל מה שכבר יש לכם , הכנתי רשימה כזאת והיא תלויה בעמדה שלי בעבודה שם אני מודה על כל הדברים הנפלאים שבחיי. 2. עוד נקודה מאוד חשובה אהבו את עצמכם , אם לא תאהבו את עצמכם לא יאהבו אותכם. אז היות ואני כבר מאוהבת בעצמי רציתי להעצים זאת אז גם הכנתי לעצמי קולאז משל עצמי עליו אני מסתכלת כל יום. מה שאני יכולה להגיד שההרגשה משתפרת פלאים , ובאמת מרגישים יותר מאושרים ודברים מתחילים לקרות. הנה הקולאז' שלי מה דעתכם?????? אוהבת לונה

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifבשביל זה לא צריך סרט...

יש את הקדוש
ב
ר
ו
ך
הוא, שאין עוד מלבדו, הוא אשר לו אני מודה מדי יום ביומו, ששומר עליי והופך את חיי לנפלאים יותר, העיקר לקבל גם את כל הדברים שקורים, בתקווה שלא יעמידני במבחנים קשים מנשוא רק
שלך/כן/ם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

ולהודות למי?!?!?!?! ליקוםםםםם?!?!?!?!

"היקום מסדר את עצמו כדי להגשים את מחשבותינו" >>> מה נהיה פה, מה זה.. עבודה זרה, רחמנא לצלן? השם ירחם, השם ישמור!!!! הודו לה' כי טוב, כי לעולם חסדו!!!! זוהי תמצית הבריאה!!!!

LunasRoze

New member
מודה ואכן מודה

זה מעין התגשמות עצמית האמת שזה דיי עובד לונה

היי לונה..

ממליץ לך לקרוא את הטור האחרון של דנה ספקטור על הסרט 'הסוד' ולגלות כמה תובנות שיאכזבו אותך לגביו... לא שחלילה אני רוצה שתצאי מאוכזבת, רק להאיר את עיניך :)

בקיצור,

זה סתם מילים יפות ומנחמות שעטופות בצלופן ורוד, אבל שמגיע רגע המציאות..את מגלה שהכל קלישאות של תאגיד גדול בארה''ב שנועד לעשות כסף כמו כל הניו אייג' האוויל הזה שדופק לאנשים ת'מוח וגורם להם לחשוב שהם אלוהים

אבל שמגיע רגע המציאות....?

המילים הופכות לדבר ממשי. יש לזה עובדות והוכחות. עם רצון כמו שלך באמת לעולם לא תצליח:) (כי כל החוכמה היא כן להאמין...כמה שיותר). ולא מדובר פה רק בלעשות כסף.כדאי שתראה שוב את הסרט כולו ותתעמק בדברים:) אחלה לילה לכולם אנשושים. נ.ב. מומלץ לראות..למרות שהוא ארוך חח

תמוני

New member
לפי מה שהם אומרים אז בעצם הסוד הוא..

תיהיה אופטימי וחיובי לכל דבר ותצליח.... וואו! אני עדיין אומר שאין דבר העומד בפני הרצון, זאת אומרת שאם באמת רוצים משהו אז משיגים אותו :)

imuser1

New member
ביקורת מאוד ארוכה ומפורטת על כל פסקה בסרט !

מצו"ב קישור לביקורת מאוד ארוכה ומפורטת על כל פסקה בסרט הסוד + קישור לכל קטעי הוידאו שלו באינטרנט בנוסף עוד אתר שלם שנקרא "להצליח בכוח המחשבה החיובית" שעוסק בנושאים של הסוד ! יש בו מאות מאמרים בנושאים אושר, אהבה, הצלחה, שמחה, מודעות, תת מודע, ביקורת, דפוסי התנהגות, חשיבה, מחשבה חיובית, כח המחשבה, פתרון בעיות, כוח הרצון, חשיבה חיובית, ניהול ועוד. תהנו

למעלה