הסוד - החיים שלי

neshel

New member
הסוד - החיים שלי

אני קורא את זה כל בוקר וערב - במשך היום אני מאמין באמונה שלמה שזה קורה, שזה בדרך. האם זה מספיק? האם צריך לעשות עוד משהו? אני צריך טיפים אם אפשר. " אני מודה ליקום על השפע בחיי, על העושר שנמצא בחיי, על הטוב, על הרוגע ועל האושר. עד התאריך 1.9.08 אני שוקל 79 קילוגרם, אין לי פצעים על הפנים ואנשים נמשכים אליי חיצונית ופנימית. עברתי לתפקיד שאני רוצה בדרך נס. התחלתי זוגיות מופלאה עם בן זוג שאוהב אותי מאוד, הוא בן 23, גבוה וחטוב , גברי, שחום. הוא מבין אותי, הוא אוהב לדבר איתי בערב על הכל, כל מה שעברתי. יש לו חלום לפתוח עסק של בית קפה. הוא רגוע, אנחנו קונים אחד לשני מתנות והוא ואוהב אותי, אני המערכת היחסים הראשונה בשבילו שהוא הרגיש ככה. הוא אוהב שאנחנו יוצאים למסעדות בערבים ואוהב מאוד שאנחנו רואים סרטים בדירה שלו, הוא נמשך אליי מאוד ואוהב את הגוף שלי. אני מרגיש שלם עם עצמי ושמח על החיים שלי. אני מודה על השפע בחיי , מודה ליקום. תודה רבה "

ע ו פ ר ה

New member
נשל היקר

יש לי מספר עיצות: במקום "אין לי פצעים על הפנים" - הפנים שלי חלקות. בזה שאתה מזכיר לעצמך את הפצעים אתה אולי מקבע אותם. שחרר אותם. הפנים שלך חלקות. "הוא אוהב לדבר איתי בערב על הכל, כל מה שעברתי" - יש לנו שיחות נפלאות בערב על כל מה שעברנו. (אחרת לי זה נשמע מונולוג. הוא מדבר ומה איתך? ) מקווה שזה בסדר שאני מחדדת את המשפטים האלה. אני מאחלת לך בהצלחה. באהבה עופרה

neshel

New member
עופרל'ה יקירתי!!!

תודה רבה על החידוד. מקסימה. היש מצב שרק בעזרת המחשבה היקום ישלח לי את זה. האם לא אצטרך להתחיל במשהו? לדוגמא - להתחיל לרוץ על היום בשביל להגיע למשקל המושלם הזה? (אני לא כל כך רחוק ממנו 90 - אבל..) וכד'.. ובכלל - האם היקום יוכל לשלוח לי את זה (כולל העברת תפקידי הצבאי) עד ספטמבר? אם תגיבי שכן - אמונתי תתחזק. ברור. לא שאני מעורער עכשיו. אבל אני צריך חיזוק.

ע ו פ ר ה

New member
נשל היקר

להורדה במשקל , לצערנו, אנחנו צריכים לעזור. רצוי מאוד לאכול אוכל מתאים ולצעוד על השביל באופן קבוע. אני חושבת שהליכה מהירה מספיקה ולא צריך לרוץ, אבל כל אחד בוחר את הספורט שמתאים לו. ובאשר להחלפת התפקיד בצבא, צריך את הבקשה מהיקום ללוות בבקשה מהמפקדים. הספר הסוד מדבר על חשיבה ממוקדת ליצירת מציאות, ואם קראת היטב, תוכל לראות שהם לא מוותרים על עשייה במקביל. באהבה עופרה

למעלה