הסוד בהארץ

naty3

New member
אני לא מבינה מה הוא רוצה

אנחנו, המאמינים בסוד, לא "עוצמים חזק את העיניים ומקווים שמשהו יקרה"-אנחנו מאמינים באמונה שלמה וגם פועלים בעניין. הוא ממש מעצבן אותי. אם הוא היה קורא קצת יותר על הסוד, מה שהוא בטח לא עשה, אז הוא לא היה כותב את זה כמו שכתב. הוא גורם לסוד להישמע כמו משהו מטופש וזה כל כך לא נכון! חבל. זה נורא עצוב שאנשים שלא מכירים או לא מבינים את הסוד מגנים אותו. הסוד זה דבר נפלא, שיפר מאוד את החיים שלי.

הסוד הוא דבר נפלא. הספר, לעומת זאת, אכן מטופש

אני מצטער, אבל בחיים שלי לא ראיתי תיאור יותר נבוב של חוק המשיכה מאשר בספר הזה שנקרא "הסוד". הספר הזה גורם להמון אנשים להבין את חוק המשיכה בצורה שגויה, ואפילו מסוכנת. תסתכלי למשל על ההודעה הזאת של "מדען חלל". זה גם סוג הדברים שחוזרים שוב ושוב בספר: "אם תפסיק לחשוב על מלחמות ורעב והצרות שיש לעולם, אז המציאות תשתנה". יש שם ממש הטפה לגישה חסרת האחריות הזאת. ואם זוהי ההיכרות היחידה של כתב הארץ עם הסוד, אז תגובתו בכלל לא מפתיעה.

פעם גם לא האמינו שהעולם הוא עגול...

קשה לקבל רעיון מהפכני אפילו אם הוא הכי נכון בעולם. אבל זה יגיע. לאט לאט אני שומעת יותר ויותר אנשים מדברים על הסוד ומתחילים לאט לאט להפנים את הדברים. גם אני רק בדרך אבל לפחות אני בדרך הנכונה

למעלה