הסדרי ראייה

הסדרי ראייה

אנא עזרו לי בעיצה טובה: אז ככה: אני גרה ב"שטחים". האבא (גר במרכז) לא מוכן להגיע עד אלי לקחת את בנו. בית הדין פסק שאני ירכוש רכב- והוא ישלם את מחצית הרכב- ואביא את הילד כל פעם לי-ם. (אני משלמת את הוצאות הרכב ואחזקתו
) במשך 10 חודשים הוא אמור לשלם לי 500 ש"ח עבור הרכב.(יעני בתשלומים) החודש הזה הוא לא שילם לי. האב אמור לקבל את בנו לשבת הקרובה. לדעתי (וגם בעצת העו"ד)- אם הוא לא משלם לי- אני לא אביא לו את הילד. (אם הוא רוצה הוא מוזמן לבוא לקחת אותו בעצמו.) הודעתי לו את זה חגיגית בע"פ, ובכתב- לעו"ד. השאלה היא- מה לעשות כרגע? איך? כלומר- הוא בד"כ משלם לי מזומן. יכול להיות שהוא מתכוון להביא את הכסף איתו, כשאביא את הילד. יכול להיות שלא. הוא לא יודיע לי מה בכוונתו לעשות. יש ביננו קצא אדיר בתקשורת. מקווה שהבנתם ת'התלבטות.ש

האם עורך הדין שלו יכול להתערב?

הבעיה היא מה יקרה אם הוא יגיד שהוא מביא מחר את הכסף, את תביאי את הילד והוא לא יביא כסף? את הרי לא תמנעי ממנו לראות את הילד
מה לגבי להעביר את יתרת התשלומים לגבייה של עורך דין בנאמנות?

felka

New member
לדעתי למען הסר ספק כדי לנסות ולהביא

את הילד. אם הוא לא יביא את הכסף אז להגיד לו שמכיוון שהוא פגע באימון הוא הצטרך לתקשר דרך עורכי דין. כמובן שצריך להזכיר לו לפני שמביאים את הילד להכין את הכסף. עכשיו, מכיוון שאני מכיר את הפורום, אני אגיד גם שכן בחיים צריך להיות פרו אקטיבי ולא לעשות ככה כי הוא עשה ככה. זה לא גן ילדים זה חיים שלנו. בסופו של דבר מי שיסבול הוא ילד. וכן לפעמים מזה בא לי פשוט להגיד לה מה אני חושב.... הבעיה שאני יודעה עם מי יש לי עסק ושזה לא יעזור הרבה.

אני מסכימה איתך אבל חייבת לשאול -

באיזה מחיר לוותר? אני מסכימה שאת המלחמות אסור לעשות על גבי הילד, אבל אם הצד השני יודע שהילד יגיע בכל מקרה "בלי סנקציות", אז זה לא יזיז לו (בעיקר אם מנהלים מלחמה). מצד שני, הלב נקרע לי מהמחשבה שאני אמנע מהילדים שלי לראות את אבא שלהם בגלל שהוא אדיוט

felka

New member
מניסיון שלי הXים מתחילים להילחץ

כאשר אנחנו רגועים. הם פץאום רןאים שגם אחרי ניסיון לעשות לנו את המוות אנחנו ממשיכים לחיות כרגיל ולא מזיז לנו... למנוע מאבא לראות ילדים זה בכלל לא אופציה כי מי שיסבול זאת את. אבא שלהם ברגע שיבין שהוא דרוש להם יבוא גם היא הוא טמבל טוטאלי.

אופק 3

New member
למה את מסכימה?

למה את צריכה?!
לקחת את הילד כל פעם שאביו רוצה לראות אותו? את חייבת לשנות את ההסכם ביניכם. בלי שום קשר אם הוא משלם עבור הרכב או לא. זה משהו עקרוני.. מועדים לשמחה

r o n35a

New member
עצות מטומטמות נותנת לך העו"ד

הוא משלם לך 500 ש"ח עבור רכב על מנת שתביאי את הילד לירושלים (ולא למרכז) פעם בתקופה בעוד שהרכב משמש אותך ביתר ימות השבוע. הוא משלם לך במשך כל החודשים ורק החודש לא שילם(ואולי עוד יספיק לשלם) ותראי איזה סיפור את עושה מזה. את לא מוכנה לברר אולי הוא בקשיים, אולי לא הסתדר לו ונדחה במספר ימים ובמקום לשוחח איתו ולפתור את הבעיה את בוחרת לפנות לעו"ד שלך. ולבסוף המסקנה המשותפת שלכם להעניש את ה ילד. "אני לא אביא לו את הילד" , התוצאה-הילד שלך יפתח תסכול וכאב, במיוחד בתקופה רגישה זו, ירגיש שאבא נטש אותו ולא רוצה בו. והכל הכל בגלל 500 ש"ח. המלצה חמה וותרי על האגו שלך. תתחילי להתקשר עם הגרוש שלך, לשוחח איתו(ולא עם עו"ד), להוריד את המתח. הילד שלך שווה את זה בהצלחה

למעלה