הסדרי ראיה

חמוד'לה את צודקת לחלוטין

אבל קראי בבקשה שוב מה הגברת טוענת , שהאבא לא מגיע לראות את ילדיו ולכן הצעתי לה רעיון איך לגרום לו לבוא לראות אותם פשוט מאוד. אני מניחה שליבה נחמץ בקרבה למראה הילדים האומללים שרוצים לבלות בחברת אביהם והוא??????.. איפה הוא בכל הסיפור הזה? עסוקק.... אז כדי לא יגרם לילדים צער ועוגמת נפש הצעתי לה ל" פתות " אותו לבוא וכמובן שזו רק בגדר הצעה ואיש כטוב בעינו יעשה.

וההפסד הוא לא רק שלו אלא בעיקר

של הילדים. ילדים זקוקים לאבא ואמא במידה שווה. וגם אמא זקוקה למעט זמן לעצמה כשהילדים מבלים בחברת אביהם. אז בעצם זה הפסד של כולם. ולכן אני לא מתביישת לפעמים להוריד קצת מעצמי ובאמת במידה ויש צורך ( לי ברוך השם אין את הבעיה הזו) ולהחניף כדי שהוא ייתן יותר לילדים או במקרה של הגברת כן לפתות אותו לבוא לראות את הילדים. וכן אין צורך להדבק לדוגמא שהבאתי כי העיקר כאן הוא הרעיון המרכזי.

אא ניר

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

גברתי הנכבדה, לפי מה שכתבת כאן, על בסיס אותו ההגיון, אב שמתראה על בסיס קבוע עם ילדיו, יותר משנקבע בהסכמים, יכול לפנות לבית המשפט ולתבוע את האם לאור ההוצאות שנגרמות לו. לא ? {כפי שאת טוענת שבמקרה הפוך היא יכולה לעשות} אני דווקא זוכר שבתשובות שלך לשאלות מהסוג הזה בעבר, שבת וטענת שלכמות מספר, ונפח המפגשים של האב עם ילדיו, אין השפעה על גובה המזונות. אני טועה ? הנה דוגמא. ראי מה שאלה השואלת, ומה ענית לה. לפי ההיגיון העקום והחד צדדי הזה שאת מציגה ומייצגד, כשהילד אצל האבא, אין לו הוצאות, וכשהילד אצל האמא יש לה הוצאות. מצחיקולה..

הוא לא חייב

לא ניתן לתבוע אבא שלא רואה את ילדיו אך ניתן להתלונן עיו ברווחה והם יזמנו אותו לשיחה ויסירו לו את חשיבות העניין מה שכן ניתן לעשות זה לאיים עליו ולומר לו שהוא גורם לילד עוגמת נפש וכשהילד יגדל לימים הוא יוכל לתבוע אותו על עוגמת נפש ואי ביטחון עצמי בגלל שלא היתה לו דמות אבהית

למעלה