הסדרי ראיה

הסדרי ראיה

היי לכולם, אני חדשה כאן- גרושה בערך 3 חוד' בהתחלה הגרוש שלי נלחם לראות את הילד- הוא ביקש פעמיים בשבוע כולל לינה+ כל שבת שניה וכל חג שני (היינו פרודים 3 חוד' שבהם הוא לא ראה את הילד ולכן הצעתי שבהתחלה זה יהיה פעם בשבוע ללא לינה+ כל שבת שניה- וכך הציעה גם הפ.סעד) אבל מה שקורה בפועל זה שהוא כל יום ג' מתקשר לתרץ לי תירוץ אחר שהוא לא יכול להגיע ואפילו לא מציע יום אחר במקום. אנחנו עוד בדיונים ויש לנו דיון רק בפברואר.- הסברתי לו אין ספור פעמים שהילד סובל והוא ענה: "מה לעשות?!" ועד אז הוא כבר אמור להתחתן...(בינואר). הילד בן שנתיים והוא ממש סובל ומבקש לראות את אבא שלו. תעזרו לי!!! מה עושים?????

קבלי הסבר

ראשית , פני מיד לרווחה בעירך (הגוף נקרא המרכז לילד ולמשפחה וזה נמצא בכל עיר ), הם אמורים להסדיר מיד את נושא המשמורת כולל מעקב אחר מצב הילד בגן ובבית . תפרטי את המצב שתיארת פה , והם יסדירו איתו את עניין הסדרי הראיה הם קשורים גם לעיריה וגם מכינים תסקיר סוציאלי לביה"ד הרבני , ועל סמך זה ביה"ד הרבני מאשר גט כיצד ביה"ד הרבני נתן גט ללא הסדרי ראיה מקובלים על שני הצדדים? במקרה שלי הם הסדירו את עניין הראיה ללא התערבות של בית המשפט לענייני משפחה מקווה שיעזרו לך שם , בהצלחה.

שקד74

New member
חוץ מרצונו הטוב, אין מה לעשות

תנסי לבקש שיחה משותפת עם עו"ס מהרווחה. זה התפקיד שלהם. שיסבירו לו לגבי צרכיו הרגשיים של הילד ונזקים מצטברים. הסדרי ראייה של האב הם זכות ולא חובה, למרות שיש עו"ד שטוענים אחרת. תתיעצי עם מי שמייצג אותך בתיק הגירושין. בהצלחה

שום דבר לא עוזר../images/Emo10.gif

אפילו פקידת הסעד מיואשת ממנו. היא לא מצליחה לזמן אותו לפגישה- את אותם תירוצים שהוא נותן לי שהוא לא יכול לראות את הילד- הוא נותן לה. היא העבירה על כך תסקיר לביה"ש אבל אנחנו מחכים לדיון (רק בפברואר לבנתיים). בביה"ד הרבני הסכמנו להתגרש וששאר הנושאים יידונו בביה"ש למשפחה. והנה שיא השיאים: אני מגיבה אליכם באיחור כי כמה דק' אחרי שכתבתי לכם הילד שלי פירכס מחום והייתי איתו באישפוז בביה"ח. כמובן שהודעתי על כך לאבא והוא הגיע לבי"ח רק בשעה 1 בלילה וממש לחצי שעה- בתירוץ שלא היה לו אוטו ושהו היה בדרום.- וחוץ מהביקור הזה הוא הגיע רק עוד פעם אחת לביה"ח 1/2 שעה לפני שהשתחררנו מביה"ח (אתמול) ואפילו לא התקשר חוץ מפעם אחת לבי"ח אחרי שהתקשרתי לצעוק עליו שלא אכפת לו מכלום. מה אתם אומרים על זה??????

למעלה