הסדרי ראיה

הסדרי ראיה

צהריים טובים לכולם, אני אוטוטו מתגרשת בהסכמה. (מיוזמתי) ובחג סוכות שני ילדיי הקטנים היו אצל אביהם. היום הוא צריך להחזיר אותם ואני מתקשרת אליו לראות מה קורה והוא בשיא חוצפתו לא עונה. שלחתי הודעות, והתקשרתי ואין תגובה. האם לדעתכם אני צריכה לעשות משהו קיצוני שירתיע אותו ולהבא הוא כן יענה?

ezra1973

New member
למרות שאני מבין את תחושתך...

אני חושב שמבחינתך עדיף לנסות להבליג. גם אם יתברר לך בסופו של דבר שהוא התעלם בכוונה ממך, אני חושב שבמיוחד בתקופה שאת נמצאת עדיף לנסות "לקחת אוויר ולספור עד 10" ולא לפתוח במלחמות (גם אם יש לכך הצדקה) - שכן כולם יפסידו מכך ובמיוחד הילדים.

ezra1973

New member
אין לי תשובה חד משמעית בשבילך

אני בטוח שבזמן שאתה מנסה להתקשר ואין מענה, התחושה יכולה להיות מאד לא נעימה (ואולי אפילו סוג של חוסר אונים), במיוחד אם יש נושא שאתה חייב לשוחח עם גרושתך באופן מיידי (כגון שינוי התוכניות שקבעתם, או כאשר אחד הילדים חולה ואתה רוצה מאד לדעת מה שלומו). אני סבור שבמקרים מעין אלה, מומלץ רק לבקש מהצד השני שיבין את הבעיה וישתדל לעתיד להיות יותר זמין. אולם בשום פנים ואופן לא כדאי לנסות לפתוח בעימותים מיותרים עם הצד השני. אני מניח שהזמן יעשה את שלו ובסוף תמצאו דרך לשפר את ערותי התקשורת בינכם שכן זה רק יפעל לטובת הילדים.

אני עם גלמור, מה ניתן לעשות?

חייבים להבליג כדי לשמור על רמה מסויימת של שיתוף פעולה למען הילדים.

למעלה